- 14 Haziran 2009
- 29.736
- 14.665
- 2.868
Dedelere gelesin Ünsal@Erman Türker
vaaay dedem aylar oldu görüşmüyoruz nasılsın iyi misin? Sağlığın, sıhhatin yerinde mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedelere gelesin Ünsal@Erman Türker
vaaay dedem aylar oldu görüşmüyoruz nasılsın iyi misin? Sağlığın, sıhhatin yerinde mi?
fotoğrafta 2 adam görüyorum doğru mudur?
Ben destekledigimden fln degil ya, acikcasi pek umrumda da degil. Ama bu forumda zamaninda dedigim gibi insanlarin din olayina hakaret edenler de oldu, yazdigim gibi kafasini keselim diyenler de.Afedersin de zicayim öyle dusunceye.
Her turlu farklı dusunceye varım hatta hep kalmalı yönünde oy kullanmisimdir arkada farklı kişiler için ama böyle dusunceye taviz yok gsc olarak. Foruma katacagi bisey de yok zaten bu kişinin.
Son paragrafı anlamadim.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murhan online ise 1 özür borçlu GSC ahalisine.
fotoğrafta 2 adam görüyorum doğru mudur?
Bize böyle şeylerle gelin.Doğrudur sevgili kardesim, 1 kare 2 BÜYÜK adam.
Ben destekledigimden fln degil ya, acikcasi pek umrumda da degil. Ama bu forumda zamaninda dedigim gibi insanlarin din olayina hakaret edenler de oldu, yazdigim gibi kafasini keselim diyenler de.
Simdi ceza agir dememin sebebi, cikip 'Ben onu o anlik yazdim, ciddi degildim' fln diyebilir. Bilemiyorum, siz daha yakindan takip edip taniyorsaniz, karar sizin.
ümit çatar hesabının ihrac edilmesi yeterli değil sahip olduğu ve kendi kendine alıntılaştığı hesaplarda tespit edilip onlarada ihrac atılmalı. aynı zamanda Aydın özgürlüğüne kovuşmalı musap'ın cezası ise 3 ay uzatılmalı sarpere günlük soru sorma kotası konulmalıdır.
yaşasın galatasaray yasasın tam bağımsız gsc
elbirliği ile yapmamız gereken bazı şeyler halen var beyler rehavete kapılmayalım.
Haklisin.Bu kadar hassas düşünmene gerek yok. yazılan bir yanlış var, gsc dede bunun özrü yok.
Din konusunda saygısızlık boyutunda olanlar uyarılıyor zaten eğer onu sıkıntı goruyorsan.
Ulaşır zaten mantıklı bir açıklaması varsa yoksa gecmisler ola ümit için
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedelere gelesin Ünsal
Adamsan cik karsima bakalim.Hazır elimiz değmişken hakanı da aradan çıkaralım
Adamsan cik karsima bakalim.