Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 13.908
- 10.708
- 1.688
Birlikte yallah Adanaspor'a...
Oralarda görelim Dr. Levent Şahin beyimizi.
Oralarda görelim Dr. Levent Şahin beyimizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kriterler bunlarsa okuma yazma bilen herhangi biri olabilir gibi duruyor.nihayetinde hocaynan anlaşabilecek ve ft kim diyerek gelmeyecek biri olmalı o yüzden ftnin italyanca bilmesi ve milan ve fiorent çalıştırmış biri olması sebebiyle italyan yardımcı fena olmayacaktır
kriterler bunlarsa okuma yazma bilen herhangi biri olabilir gibi duruyor.
ben de insan kaynakları muduru degilim. birlikte çalışacak insanlar arasında uyum olması gerekir ancak bu uyum mesleki anlamda bir uyumdur. mesleki uyum da aynı dili konuşmak veya aynı yerde çalışmış olmaktan çok benzer bakış açıları ve benzer yaklaşımları gerektirir. tabi amacımız bu adamlar iş dışında da ahbaplık etsin, muhabbet edecek ortak konu olsun degilse.iş ilanı yazmadım
birlikte çalışacak insanlar arasında uyum olması gerektiğini söyledim
sonuçta başka ülkelerde de tdler yardımcı olarak herhangi birini getirmiyor yanına
çalıştığı ülke ile yahut klüp ile bağı olan birini getiriyor
ft da trden başka salt italyada çalıştığından ordan birini düşünebilir dedim
ben de insan kaynakları muduru degilim. birlikte çalışacak insanlar arasında uyum olması gerekir ancak bu uyum mesleki anlamda bir uyumdur. mesleki uyum da aynı dili konuşmak veya aynı yerde çalışmış olmaktan çok benzer bakış açıları ve benzer yaklaşımları gerektirir. tabi amacımız bu adamlar iş dışında da ahbaplık etsin, muhabbet edecek ortak konu olsun degilse.