Ümit Davala ve Levent Şahin Kariyerlerine Bireysel Olarak Devam Etmek İstiyor

Birlikte yallah Adanaspor'a...

Oralarda görelim Dr. Levent Şahin beyimizi.

nihayetinde hocaynan anlaşabilecek ve ft kim diyerek gelmeyecek biri olmalı o yüzden ftnin italyanca bilmesi ve milan ve fiorent çalıştırmış biri olması sebebiyle italyan yardımcı fena olmayacaktır
kriterler bunlarsa okuma yazma bilen herhangi biri olabilir gibi duruyor.

evet hasan + 1 italyan ve giden riera yerine de ergün kral penbe güzel bir antrenör rotasyonu gibi duruyor.

kriterler bunlarsa okuma yazma bilen herhangi biri olabilir gibi duruyor.

iş ilanı yazmadım
birlikte çalışacak insanlar arasında uyum olması gerektiğini söyledim
sonuçta başka ülkelerde de tdler yardımcı olarak herhangi birini getirmiyor yanına
çalıştığı ülke ile yahut klüp ile bağı olan birini getiriyor
ft da trden başka salt italyada çalıştığından ordan birini düşünebilir dedim

iş ilanı yazmadım
birlikte çalışacak insanlar arasında uyum olması gerektiğini söyledim
sonuçta başka ülkelerde de tdler yardımcı olarak herhangi birini getirmiyor yanına
çalıştığı ülke ile yahut klüp ile bağı olan birini getiriyor
ft da trden başka salt italyada çalıştığından ordan birini düşünebilir dedim
ben de insan kaynakları muduru degilim. birlikte çalışacak insanlar arasında uyum olması gerekir ancak bu uyum mesleki anlamda bir uyumdur. mesleki uyum da aynı dili konuşmak veya aynı yerde çalışmış olmaktan çok benzer bakış açıları ve benzer yaklaşımları gerektirir. tabi amacımız bu adamlar iş dışında da ahbaplık etsin, muhabbet edecek ortak konu olsun degilse.

ben de insan kaynakları muduru degilim. birlikte çalışacak insanlar arasında uyum olması gerekir ancak bu uyum mesleki anlamda bir uyumdur. mesleki uyum da aynı dili konuşmak veya aynı yerde çalışmış olmaktan çok benzer bakış açıları ve benzer yaklaşımları gerektirir. tabi amacımız bu adamlar iş dışında da ahbaplık etsin, muhabbet edecek ortak konu olsun degilse.

dediklerin olmasın, italyan olması ya da italyanca bilmesi yeterli demedim zaten
dediğim gibi iş ilanı yazmak istiyorsan sana göre gerekli gördüğün tüm özellikleri yazabilirsin
git başkasını bay

Denesinler tabi. Kizmak bence dogru degil sonucta ne olursa olsun "yardimci" roldeydi yani basta olan bir Hoca var onun dediklerini yapiyorsun. Haaa umudum az-yok, ama, denesin gorelim bakalim.

Evet hocalarımız hangi takımlar ile anlaştılar?

FARİOLİ olsun terim’den sonra da o devam etsin. Hoca’ya da taktik öğretir biraz.

Geri
Üst Alt