Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki mac oglende degil de aksam saatinde oynansaydi yine boyle bir durum ortaya cikabilirdi, belki simdi babasi hala aramizda olacakti. Bunlari en iyisi dusunmeyelim insan uzuluyor gercektenAllah rahmet eylesin, çok acı!
Kadere bakar mısın, Umut Bulut transfer döneminde Kasımpaşa' ya transfer olsa takımla birlikte Ankara' da olmayacaktı ve belki babası da dün orada olmayacaktı. Bunu düşününce çok daha acı.![]()
Başın sagolsun abi isterse 150 yaşına gelse bile baba baba dir eksikligini her zaman hissedersin bende babadan uzak büyüdüm hep ve eksikliğini hissediyorum Allah kimseye zamansiz ölüm yasatmasin.Allah rahmet eylesin...
Yaşayıp bilenler vardır aramızda; babanın ölmesinin, insan yaşamında çok ayrı bir duygu olduğunu epey yaşlı olan babamı iki ay kadar önce kaybedince anlayabildim. Az çok kendimi hazırlamış olmama ve doğal ölüme rağmen bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim; adeta beynimdeki çok işlek hatlardan biri iptal olmuş gibi bir boşluk hissi...Alışmanın mümkün olmadığını, bu boşlukla yaşanması gerektiğini de geçen 2-2.5 aylık süreçte idrak etmiş oldum...
Hele bu şekilde bir ölüm geride bıraktıklarının acısını daha bir katmerli yaşatacaktır...Allah sabırlar versin...
![]()
-Tapatalk-