Umut Bulut'un Babası Ankara'daki Saldırıda Hayatını Kaybetti

941c38f28793cbac63450765454a2f8c.png

sabahtan beri moralim bozuk adama o kadar laf ettik fena vicdan yaptım.
allah rahmet eylesin

Umut'un yarın doğum günüymüş. Adam doğum gününde babasını toprağa gömecek ya. Allah'ım sabır, güç versin.

Mekanı cennet olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah rahmet eylesin.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Allah rahmet eylesin, çok acı!

Kadere bakar mısın, Umut Bulut transfer döneminde Kasımpaşa' ya transfer olsa takımla birlikte Ankara' da olmayacaktı ve belki babası da dün orada olmayacaktı. Bunu düşününce çok daha acı. :(

Allah rahmet eylesin, çok acı!

Kadere bakar mısın, Umut Bulut transfer döneminde Kasımpaşa' ya transfer olsa takımla birlikte Ankara' da olmayacaktı ve belki babası da dün orada olmayacaktı. Bunu düşününce çok daha acı. :(
Belki mac oglende degil de aksam saatinde oynansaydi yine boyle bir durum ortaya cikabilirdi, belki simdi babasi hala aramizda olacakti. Bunlari en iyisi dusunmeyelim insan uzuluyor gercekten :(

Hayat 3 günlük işte.. Bazen en mutlu günün bile en acı güne dönüşebilir. Büyük bir sınav bu.

Maçta da benim 3 arkadaşımın tam önünde oturuyormuş. Babasına maç sonu el sallamış, hatta bizim arkadaşlar üstüne alınmış. Ben işim sebebiyle gidememiştim. Çok üzücü, Allah rahmet eylesin.

Başın sağolsun Umut. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Başın sağolsun Umut kardeşim.. Bir daha sana asla ama asla kötü bir şey söylemeyeceğim, futbolu bırakana kadar bizde kal

adama medya olsun biz olsun çok aşırı yüklendik kendi adıma vicdan yapıyorum bir gün çıkıp tek kelime sitem etmedi böyle kahderici bir olayda babasını kaybetti..
GSARAY taraftarı özür borçlu umut buluta..
ben şahsım adına diliyorum bu özürü yemişim futbolu çok seviyorum ulan seni umut :((((

Allah rahmet eylesin...

Yaşayıp bilenler vardır aramızda; babanın ölmesinin, insan yaşamında çok ayrı bir duygu olduğunu epey yaşlı olan babamı iki ay kadar önce kaybedince anlayabildim. Az çok kendimi hazırlamış olmama ve doğal ölüme rağmen bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim; adeta beynimdeki çok işlek hatlardan biri iptal olmuş gibi bir boşluk hissi...Alışmanın mümkün olmadığını, bu boşlukla yaşanması gerektiğini de geçen 2-2.5 aylık süreçte idrak etmiş oldum...

Hele bu şekilde bir ölüm geride bıraktıklarının acısını daha bir katmerli yaşatacaktır...Allah sabırlar versin...

Allah rahmet eylesin...

Yaşayıp bilenler vardır aramızda; babanın ölmesinin, insan yaşamında çok ayrı bir duygu olduğunu epey yaşlı olan babamı iki ay kadar önce kaybedince anlayabildim. Az çok kendimi hazırlamış olmama ve doğal ölüme rağmen bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim; adeta beynimdeki çok işlek hatlardan biri iptal olmuş gibi bir boşluk hissi...Alışmanın mümkün olmadığını, bu boşlukla yaşanması gerektiğini de geçen 2-2.5 aylık süreçte idrak etmiş oldum...

Hele bu şekilde bir ölüm geride bıraktıklarının acısını daha bir katmerli yaşatacaktır...Allah sabırlar versin...
Başın sagolsun abi isterse 150 yaşına gelse bile baba baba dir eksikligini her zaman hissedersin bende babadan uzak büyüdüm hep ve eksikliğini hissediyorum Allah kimseye zamansiz ölüm yasatmasin.

Allah rahmet eylesin. Galatasaray taraftari Umut Bulutun yaninda olmali bu donemde.

Geri
Üst Alt