Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.509
- 1.070
- 1.563
Zor zamanlarda neredeydin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yakında lube ayarda gs tvde işe baslar
Nazifoğlu yok ilk önce. Dursun+ Ali Yüce- İbrahim Hatipoğlu falan diyebilirsin ki Erden Timur olmazsa onların geçebileceği söyleniyor. Bir de şunu anlamıyorum Özbek'i eleştirirken iyi Aysal'ı eleştirince size şu mustehak ne diyelim size de Aysal- Prandelli- Rezan mustehak mı diyelim yani siz eleştirdiğiniz de. Katılmadığın argümanları nedeniyle belirtmek varken size X mustehak gibi şeyler sığ değil mi?Size Dursun+Nazif mustehak
Siz dursuncu musunuzNazifoğlu yok ilk önce. Dursun+ Ali Yüce- İbrahim Hatipoğlu falan diyebilirsin ki Erden Timur olmazsa onların geçebileceği söyleniyor. Bir de şunu anlamıyorum Özbek'i eleştirirken iyi Aysal'ı eleştirince size şu mustehak ne diyelim size de Aysal- Prandelli- Rezan mustehak mı diyelim yani siz eleştirdiğiniz de. Katılmadığın argümanları nedeniyle belirtmek varken size X mustehak gibi şeyler sığ değil mi?
Dursuncu yada ocu bucu değilim ha mevcut listeler özelinde Özbek'in listesinin daha iyi ve faydalı olacağını düşünüyorum. Eğer Dursuncudan kastın buysa.Siz dursuncu musunuz
Dünkü konuşmasında erden Timur Ali koç olayında palavra sıktı gibi ne dersiniz?Dursuncu yada ocu bucu değilim ha mevcut listeler özelinde Özbek'in listesinin daha iyi ve faydalı olacağını düşünüyorum. Eğer Dursuncudan kastın buysa.
Bravo puki80 yaşında adamı sportif aş yi kurtarsın diye getirecekler düşülen hale bak.
Dursun Özbek'in en kötü yönü konuşması kendisinde hitabet yeteneği yok. Eğer yeni yönetim seçilirse kendisi minimum düzeyde sadece projelerle ilgili konuşmalı ve gündem ile ilgili konuşmalar için bu işte iyi ve kulüpte de ciddi bir görevi olacak 2. başkan veya başkanvekili seçilip konuşmaları o yapmalı mesela Adnan Öztürk gibi biri. Keşke iki adaydan da daha iyi bir aday ve ekibi çıksaydı yada Süheyl bey kendi listesini kurup hazır bir şekilde gelseydi.Dünkü konuşmasında erden Timur Ali koç olayında palavra sıktı gibi ne dersiniz?
Erden Timur’un hal hareketi öyleydi
Birde dursun özbek konuşma yapınca etkili oluyor mu sizce? Bence hiçbir hükmü yok
Erden Timur'u istemediklerini beyan etti Süheyl Batum , yani öyle bir ihtimal yok artık.Yapacağın şey basit. Erden Timur’u sportif AŞ’ye davet edip kendin çekileceksin. Ve ya başka bir görev yapacaksın. Erden Timur’u kazanırsanız seçimi de kazanırsınız.
Nazifoğlu yok ilk önce. Dursun+ Ali Yüce- İbrahim Hatipoğlu falan diyebilirsin ki Erden Timur olmazsa onların geçebileceği söyleniyor. Bir de şunu anlamıyorum Özbek'i eleştirirken iyi Aysal'ı eleştirince size şu mustehak ne diyelim size de Aysal- Prandelli- Rezan mustehak mı diyelim yani siz eleştirdiğiniz de. Katılmadığın argümanları nedeniyle belirtmek varken size X mustehak gibi şeyler sığ değil mi