Ünal Aysal: ”2012 vizyonunu devam ettireceğim”

yakında lube ayarda gs tvde işe baslar
mqdefault.jpg

Size Dursun+Nazif mustehak
Nazifoğlu yok ilk önce. Dursun+ Ali Yüce- İbrahim Hatipoğlu falan diyebilirsin ki Erden Timur olmazsa onların geçebileceği söyleniyor. Bir de şunu anlamıyorum Özbek'i eleştirirken iyi Aysal'ı eleştirince size şu mustehak ne diyelim size de Aysal- Prandelli- Rezan mustehak mı diyelim yani siz eleştirdiğiniz de. Katılmadığın argümanları nedeniyle belirtmek varken size X mustehak gibi şeyler sığ değil mi?

Nazifoğlu yok ilk önce. Dursun+ Ali Yüce- İbrahim Hatipoğlu falan diyebilirsin ki Erden Timur olmazsa onların geçebileceği söyleniyor. Bir de şunu anlamıyorum Özbek'i eleştirirken iyi Aysal'ı eleştirince size şu mustehak ne diyelim size de Aysal- Prandelli- Rezan mustehak mı diyelim yani siz eleştirdiğiniz de. Katılmadığın argümanları nedeniyle belirtmek varken size X mustehak gibi şeyler sığ değil mi?
Siz dursuncu musunuz

Dursuncu yada ocu bucu değilim ha mevcut listeler özelinde Özbek'in listesinin daha iyi ve faydalı olacağını düşünüyorum. Eğer Dursuncudan kastın buysa.
Dünkü konuşmasında erden Timur Ali koç olayında palavra sıktı gibi ne dersiniz?
Erden Timur’un hal hareketi öyleydi
Birde dursun özbek konuşma yapınca etkili oluyor mu sizce? Bence hiçbir hükmü yok

80 yaşında adamı sportif aş yi kurtarsın diye getirecekler düşülen hale bak.

Yapacağın şey basit. Erden Timur’u sportif AŞ’ye davet edip kendin çekileceksin. Ve ya başka bir görev yapacaksın. Erden Timur’u kazanırsanız seçimi de kazanırsınız.

Dünkü konuşmasında erden Timur Ali koç olayında palavra sıktı gibi ne dersiniz?
Erden Timur’un hal hareketi öyleydi
Birde dursun özbek konuşma yapınca etkili oluyor mu sizce? Bence hiçbir hükmü yok
Dursun Özbek'in en kötü yönü konuşması kendisinde hitabet yeteneği yok. Eğer yeni yönetim seçilirse kendisi minimum düzeyde sadece projelerle ilgili konuşmalı ve gündem ile ilgili konuşmalar için bu işte iyi ve kulüpte de ciddi bir görevi olacak 2. başkan veya başkanvekili seçilip konuşmaları o yapmalı mesela Adnan Öztürk gibi biri. Keşke iki adaydan da daha iyi bir aday ve ekibi çıksaydı yada Süheyl bey kendi listesini kurup hazır bir şekilde gelseydi.

Yapacağın şey basit. Erden Timur’u sportif AŞ’ye davet edip kendin çekileceksin. Ve ya başka bir görev yapacaksın. Erden Timur’u kazanırsanız seçimi de kazanırsınız.
Erden Timur'u istemediklerini beyan etti Süheyl Batum , yani öyle bir ihtimal yok artık.

Nazifoğlu yok ilk önce. Dursun+ Ali Yüce- İbrahim Hatipoğlu falan diyebilirsin ki Erden Timur olmazsa onların geçebileceği söyleniyor. Bir de şunu anlamıyorum Özbek'i eleştirirken iyi Aysal'ı eleştirince size şu mustehak ne diyelim size de Aysal- Prandelli- Rezan mustehak mı diyelim yani siz eleştirdiğiniz de. Katılmadığın argümanları nedeniyle belirtmek varken size X mustehak gibi şeyler sığ değil mi

Dursundan daha aşağısı olmadığı için, Dursun dip noktası olduğu için Dursunu ornek veriyorum. Erden Timur dursunun negatifligini dengeliyordu, o olmayınca herkes dursuna yeğdir.

Adnan ozturk ali dürüst a.albayraki egale eden bendim sanki?

Simdi kalkmış erden timuru saf dışı bırakıyorlar diyor. Sen bu işleri iyi bilirsin. Bütün cimbomlular bir araya gelmişken fatih terimi tupcuyle iş çevirip kuyusunu kazdin mehmet Ağar sana federasyonda güç kazandirirken faruk surene bir anda sattın sonra yetmedi yol arkadaslarin adnan ozturk ali dürüst ve a.albayrski yolda bıraktın.

Dursun güvenmem ama sana hiç güvenmem...

Geri
Üst Alt