Ünal Aysal: "2017 yılında G.Saray başkanı olmak planlarım arasında yok"

2016 da başkan ya ali dürüst, ya adnan öztürk yada haluk ulusoy olur galiba.

Haluk bey tff ye aday olup seneye kazanma ihtimalide varkidaha iyi olur bence

ben dinledim açıklamasını,bu sene seçim kararı çıkarsa aday değilim demiş onu diyorum

Yeniden aday olmamasının sebebi konuda mevcut zaten. 2017'de başkanlıkta bulunmayı düşünmüyorum diyor.

Aday olup başkan seçildikten sonra bırakması mı daha iyi, aday olmaması mı daha iyi. Tabiki aday olmaması.

Bence 2 dönemden fazla başkanlık yapmamalı zaten. Arkadan gelenlere yol acmalı. Bu arada ulusoyu pek sevmem ama gelirse 3 sene ustuste samp. oluruz. Hem saha içi hem masa bası oyunlarında oldukça iyidir Ulusoy

ünal aysaldan sonra kim gelicek acaba

bi haluk Ulusoy hamlesi beklemiyo değilim

ah başgan bi 5-10 yaş küçük olsaydın keşke

[QUOTE="Ozan Kesgin, post: 7869224, member: 6635"]Yeniden seçim olunca aynı adamlarla devam etmeyeceğini nereden biliyorsun.Bunun için geçen sene seçim yaptı zaten.

Aday olmayacağım demesinin sebebi başlıkta yazıyor[/QUOTE]

90 yaşına kadar başımızda kalsın demedim,Bu sene seçim kararı alınırsa adayınız ben değilim" dedi. bu lafı üzerinden konuşyorum, yeniden seçim olursa aynı adamlarla devam etmemesi lazım diyorum zaten,işi bilen adamları alırsın yönetime daha güçlü bir yönetimle devam edersin

Başkan ilk geldiğinde bunun sinyalini vermişti.Ünal Aysal'ında desteklediği, güçlü bir başkan adayı belirlenir öyle bırakır başkan.

Normal, adamin yasi ortada.. Kiymetini bilmek lazim..

90 yaşına kadar başımızda kalsın demedim,Bu sene seçim kararı alınırsa adayınız ben değilim" dedi. bu lafı üzerinden konuşyorum, yeniden seçim olursa aynı adamlarla devam etmemesi lazım diyorum zaten,işi bilen adamları alırsın yönetime daha güçlü bir yönetimle devam edersin

O zaman tamamını dinle öyle konuş

Gayet normal, başkanlığa ilk aday olduğunda da söylemişti bunu.

Koltuk sevdalısı olmadığını ilk geldiği vakit belirtmişti zaten.

tapatalk

Ayni ekiple devam etmek istemesi yanlis ama mecburen devam edilecek,baskan'in kiymetini bilelim

Başkanlığı tüzük gereki mümkün değildi. 2000 yılında üye oldu uefa kupayı aldıkdan sonra.

10 sene üyeliğini doldurmuş kişiler ancak başka adayı olma hakına sahip oluyor

Tüzükü değiştirmek çok zor değildi ayrıca stad teklifinde de bulunmuştu ki o stad 2004-2005 zamanı elimize geçecekti.Muazzam başarı sağlardık

Doğru karar. Koltuk sevdası olmamalı, kulübü kendilerinin sanıyor bazıları.

Farklı başkanların gelmesi güzeldir, ama düzgün idare edilmeli.

Yönetimden beklentiniz nedir?Futbol takımı Abdurrahim Albayrak yok diye böyle kötü oynuyorsa defolup gitsinler zaten.Bu nasıl bir zihniyet arkadaş taktılar yönetimdeki etkisiz elemanlar bilmem ne.Bir de maç sonrası Candan Erçetin konusuna "takıma şarkı söyle motive et ehü ehü" diye espri yapıyorlar.

2016 da başkan ya ali dürüst, ya adnan öztürk yada haluk ulusoy olur galiba.

Haluk bey tff ye aday olup seneye kazanma ihtimalide varkidaha iyi olur bence

Ali Dürüst ok. Adnan Öztürk sandığınız gibi iyi bir insan değildir. Başkanın arkasından her türlü oyunu çevirecek potansiyele sahiptir zaten bu yüzden şutlanan ilk kişi kendisi oldu.

Geri
Üst Alt