Ünal Aysal: "Aynı olaylar gerçekleşirse Okan Buruk Terim'le aynı kaderi yaşar ama tahmin etmiyorum"

Başkanlığında Bülent Tulun' u sportif direktör olarak atamıştı. Fatih Terim de Florya tesislerindeki bütün anahtarları değiştirtip adamı ortada bırakmıştı. Sonra görev yeri stad olarak belirlenmişti mecburen; ne iş yaptığını bilen yoktu.

Sportif AŞ nin başına geçerse yine kurumsallık ayağına bir icatlar düşünecektir. Erden Bey devam etse bile rahat çalışmasına izin vermez. Kontrolün tümüyle kendisinde olmasını takıntı seviyesinde arzu eden yapıda biri olduğunu yeterince gözlemlemiştik...

yayını izleyin sadece başlık üzerinden yorum yapmayın derim - alakasız değerlendirme yapmış olursunuz.

Süheyl tarafı kazanırsa - inşallah bir şekilde ikna edebilirler Erden Timur'u ama orda lobiler farklı , olmaz muhtemelen.

OKan hocayı banko yollar diyorsunuz ama başkan Ünal Aysal olmuyor ...

ünal aysal kendi tabiriyle Galatasarayın atanmış bir elemanı oluyor arkadaşlar...

Süheyl Batum başkan oluyor - o da "aynen devam" beyanini full güvenceyle verdi zaten.

Terim maaşlı eleman olsa da bunu söylemesi kabaca idi hadi neyse de Terim'in kulüp başkanının telefonalarına falan çıkmamasını, inatla sözleşme yapmamasını, bize açıktan düşmanlık yapan Demirören federasyonuyla arkadan iş çevirmesini ne edeceğiz? Okan Buruk da böyle şeyler yaparsa o da dehlenmelidir net

Bu adamlar bize 10 küsür yılını verir Ferguson, Wenger vs. statüsüne erişir o zaman farklı davranırsın iki yıllık hocanın kıçını o kadar da kaldırmaya hiç gerek yok

Erden Timur konusunda daha sıcak konuşması gerekirdi isterse gelsin vs. bunlar Tostos cephesinin kullandığı laflar, o konuda biraz daha yıkama yağlama yapılmalı

Terim maaşlı eleman olsa da bunu söylemesi kabaca idi hadi neyse de Terim'in kulüp başkanının telefonalarına falan çıkmamasını, inatla sözleşme yapmamasını, bize açıktan düşmanlık yapan Demirören federasyonuyla arkadan iş çevirmesini ne edeceğiz? Okan Buruk da böyle şeyler yaparsa o da dehlenmelidir net

Bu adamlar bize 10 küsür yılını verir Ferguson, Wenger vs. statüsüne erişir o zaman farklı davranırsın iki yıllık hocanın kıçını o kadar da kaldırmaya hiç gerek yok

Erden Timur konusunda daha sıcak konuşması gerekirdi isterse gelsin vs. bunlar Tostos cephesinin kullandığı laflar, o konuda biraz daha yıkama yağlama yapılmalı
Aysal kendini çok üstün görüyor yav,erden timura daha sıcak olmali.fatih hoca da az değil.bunlarin arasındaki iliski ergen atısmasına döndü,liseli gibiler

burda karşılıklı yapımış tarihin en salak hareketleri var - ne FT hocamız tarafında ne de ünal aysal tarafında tüm kabahat.
Orası öyle tabi de ama o güçlü yapıyı bozan da kendisiydi. Seçime gibip yönetim kadrosundan fatih terime yakin olan insanları almayarak kendisi başlattı o süreci. Sonrası kaçınılmaz süreç oldu.

Erden Timur bunlarla çalışmaz

Aysal zaten paravan başkan olacak
Erden Timur ön olana çıkmaya başladığında anında egolar çatışır

yayını izleyin sadece başlık üzerinden yorum yapmayın derim - alakasız değerlendirme yapmış olursunuz.

Süheyl tarafı kazanırsa - inşallah bir şekilde ikna edebilirler Erden Timur'u ama orda lobiler farklı , olmaz muhtemelen.
Süheyl Batum, Erden Timur ile çalışılmayacağını zaten bir programda söylemişti hatta sıkışırsak kendisinden faydalanırız demişti sonra tepki gelince bu söyleme geçtiler. Yani Aysal tarafı kendisiyle çalışmayacak hatta Aysal Oda Tv'ye konuşmasında Sportif AŞ'de 3 kişilik futbol icrası için yapı kuracağız buradaki isimlerde tanınan isimler falan dedi yani yapı kafasında zaten kurulu yapı.

Aysal kendini çok üstün görüyor yav,erden timura daha sıcak olmali.fatih hoca da az değil.bunlarin arasındaki iliski ergen atısmasına döndü,liseli gibiler
Sayın FT hocamız o dönem hatalar yapmıştır, süreçte karşılıklı hatalar olmuştur ama bence daha hatalı taraf FT dir. Ünal Aysal'ın ise her zamanki halleri

ünal aysal kendi tabiriyle Galatasarayın atanmış bir elemanı oluyor arkadaşlar...

Süheyl Batum başkan oluyor - o da "aynen devam" beyanini full güvenceyle verdi zaten.
Açıklamalarını iyi takip etmiyorsun herhalde Süheyl Batum'un. Sportif AŞ'de başkan Aysal olacak dedi yani Aysal direk Özbek'in yerine direk başkan olacak tüm yetki onda olacak Sportif AŞ'de. Özbek- Timur modeli değil yani.

Göndermek için her şeyi yaptın geçelim hoca da ne olursa olsun Demirören'e eyvallah dememeliydi iki tarafında bariz haklı olduğu bir durum yok.
Alakasi yok. Fatih Terim ile 28 yildir anlasmis ve iyi ayrilan tek baskan yok yerli yabanci. Olaylar dun gibi net. Fatih hoca gitmek icin herseyi yapmakla kalmadi, Galatasaray baskanlik makamina saygisizlikta yapti. Tupcunun evinde kahvaltiya gittigi gun ihaneti babam yapmis kadar uzuldum. Benim icin imparatorlugunun bittigi gundur. Bu dusuncede yalniz olmadigimada eminim.

Röportajında Süheyl'in S'si geçmedi.

Rezzan'la Ünal yönetir kulübü Süheyl seçilirse belli oldu.

Terim dönemini anımasatmanın 1 gram faydası yararı yok - 10+ sene geçmiş şeylerde cımbızla detay çekeceksek , florya değil rivada konuşalım bilgimiz bir şeyimiz olmadan...

adam Erden Timur isterse gelir demiş - bende izledim hatta yurtdışında bir sürü işim varda diyor - baktığın zaman koşuşturamaz her yere - Erden Timur en mükemmel aday olmak üzere onun floryadaki ayağı olacak.

siz şunu kaçırmışsınız:

Ünal Aysal başkan OL MU YOR ....tam aksine A TA NI YOR ...ELEMAN yani.
Sportif AŞ Başkanı olmak - Erden Timur'un poizsyonu değil - Dursun özbekin Sportifteki pozisyonu..(tekrarlıyorum başkanın uzantısı yani- son söz Süheyl Batum'da olur )

Bu ve dunku aciklamalarin hepsine bakarsak gizli baskan Unal Aysal gozukuyor. Tum yetki ona verilecek.

Bu adam uzak durmalı kulüpten bu sefer net diyorum uzak tutulmalı işleyen tekere çomak sokar

Geri
Üst Alt