Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben mi küfür etmişim.çok komik oluyorsun uğur.dün ki gibi laf salatası yapıyorsun.dün biz neden bazıları yönetimde değilken bazıları yönetime girdi diyoruz sen yok kurumsallaşma yok bilmem ne anlattın ya aynı mantık.demirel gibisin sana sorulana değil kendi istediğine cevap veriyorsun.artık seninle tartışmaya bile değmez.şu durumu bile tek başına başkan gerçekleştirip çözüm ürettiğini söylüyor ve hocayı taca atıyorsunuz ya.bu saatten sonra konuşmaya gerek yok bence.senle aynı kafadan olanlarla devam et.nasılsa amansız hoca düşmanı çok bu forumda.takılın kafanıza göre.

Hahaha:D Yaş kaç senin yahu ?

olumlu bir yaklaşım ortaya çıktı deniliyor :smile-99: aysal görüşmesinden sonra olay şekillendi gibi

hiç mi ortam görmediniz bilmiyorum ki. kabul etmeyeceğiniz bir teklif hiç mi olmadı.

kendinizi adamın yerine koyun bi ya siyasi baskıyı falan geçtim 40 yıldır aynı işte olduğun insanlar gelip sana bi teklifte bulunsa sen herseye rağmen magadaca mı davranırsın

arkadaş anlamıyorum ya bu adamların dünyasındaki küskünlükleri düşmanlıkları kendi dünyanızla karıştırmayın. sen ben birbirimizi boğarız onca kırgınlık kızgınlıktan sonra bu admlar aynı şeyleri fazlasını yaşar 2 hafta sonra yazlıklarında tavla oynar. anlayın sunu artık.

anca "görüşme gerçeğini değiştirmedi ama XD " abidik kubidik görüşleriniz olsun. zaten böyle görüşü olan insanlara ne anlatırsan anlat boşa nefes tüketirsin.

hiç mi ortam görmediniz bilmiyorum ki. kabul etmeyeceğiniz bir teklif hiç mi olmadı.

kendinizi adamın yerine koyun bi ya siyasi baskıyı falan geçtim 40 yıldır aynı işte olduğun insanlar gelip sana bi teklifte bulunsa sen herseye rağmen magadaca mı davranırsın

arkadaş anlamıyorum ya bu adamların dünyasındaki küskünlükleri düşmanlıkları kendi dünyanızla karıştırmayın.

anca "görüşme gerçeğini değiştirmedi ama XD " abidik kubidik görüşleriniz olsun. zaten böyle görüşü olan insanlara ne anlatırsan anlat boşa nefes tüketirsin.

küfür edip göndersin demiyorum. süreç çok uzadı önceden görüşmeler yapıldı olumlu bir yaklaşım olmadan bu kadar uzamaz

küfür edip göndersin demiyorum. süreç çok uzadı önceden görüşmeler yapıldı olumlu bir yaklaşım olmadan bu kadar uzamaz

sürec gayet normal surdu. gunler haftalar falan surmedi. sansal cıktı ortaya bırden bıre konustu herkesi galyana getirdi.

1 gece sonra demıroren hocanın evıne gıttı,ertesi sabah hoca evıne gıdıp kararını bildirdi ve ısrar surdu. bugunde bizim baskan ıle bırlıkte kabul edilemeyecek bir cevap verdiler. toplam 2 gun surmedı bıle.teklıf mıllı teklıf anında red cevabı uzerınden bıle hem hocayı hem baskanı hem kulubu rahat yıpratırlar. vatan haını olmayan kımse kalmaz. gayet tadında bı surec gecırdıler ve noktaladılar.

kaldıkü Suat bey bile twittrdan adam baskı yaptı yok anketmiş yok bu Hoca gelmeliymiş falan filan.

kimse farkında değil ama çok tehlikeli bi dönemç atlattık

Aldigi her karar dogruydu bence suana kadar, su iki günlük süreci de gayet iyi yönetti ve en isabetli karari verdi.

Ben bu Aysal dan çok korkuyorum arkadaş. Çok stratejik adam. Kumpasa kumpasla karşılık verdi.

İlk başta olaylara çok kızdım ama bizim beynimiz yetmemiş

çok iyi yönetti süreci,harikasın başkan..

çıkacak bu AB kuralı,o zaman ŞL finali hedefleyebiliriz..

Ne oldu başkana sallayanlar kıt zekalılar

Her zaman diyorum bizim başkan karınca seviyor belini incıltmıyor

Ha bunlar buna rağmen kabul etti daha yapacak bisey yok

Bjk ye stad konusunda kıbarca ve zekıce reddetmıstı.

bu sürecteki tek hatası var oda ilk başta izin vermesi,oda en büyük hata oldu ama sonunda doğru yol bulundu,bidaha böyle oyunlara karşı daha dikkatli olmalı kulüb

Ne alakası var Başbakan araya girmiş tabıkı görüsün diyecek

Size tek sözüm başkana güvenin o taraftarın istemdeıgı hiçbirseyı yapmaz

Sayın başkanım : Teknik Direktörümüz Fatih Terim Konusunda Size Salladığım için Özür diliyorum.

Ne alakası var Başbakan araya girmiş tabıkı görüsün diyecek

Size tek sözüm başkana güvenin o taraftarın istemdeıgı hiçbirseyı yapmaz

şurda tayyib bizden en iyi 3-5 topçuyu alıp fenere verse yönetimin ne hatası var tayyib vermişmi diyecen,kralı girsin araya tavrını belli et yeter,tezin şöyle çürüyo zaten stad mevzusunda bırak tayyibi bilmem kaçtane bakan araya girdi stadı bjkye vermemiz için ama biz dik durarak önüne geçtik bu işin,yani kısacası sen kararlı ol kıvırma kimse istemediğin bişeyi yaptıramaz

BShL9V0CIAA4M-B.jpg

ne olur artık gereğini yap ne olur ya...bütün bi yaz mutsuz ettiniz bizi.bak şu takımın haline.. solbeki,kanadı yok...ama yerli kadrosu da yetersiz.

carlinhos,bruma,arda,kerim frei,muhammet demir ..al bunları.2 sene transfer yapma.

Reistir reis. Bi de sol bek alırsa tamam

Tapatalk ile gönderildi

Mahkemelere hala güveniyor musun başkan? Seneye 5+0+3 olacak umarım gecen sene ki gibi uyumuyorsundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt