Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayı anlamıyorsun galiba hoca gitmem diyor ancak bu zamana kadar hep 1 yıllık giderken şimdi neden 2 yıllık sözleşme çıkıyor ortaya.

Dediğim yazıyı okusaydın anlardın ama sanırım okumuyorsun yada umrunda değil. Hocaya saydırmak daha rahat geliyor.

Neyse zaten burda like için galatasaraylı oyunculara da hocalara da saydıracaksın ben onu gördüm. Neyse sen devam et bildiğin gibi ne desek boş.

Bu iş ne zaman ilk çıktı sence? Onu desene bana

Olayı anlamıyorsun galiba hoca gitmem diyor ancak bu zamana kadar hep 1 yıllık giderken şimdi neden 2 yıllık sözleşme çıkıyor ortaya.

Dediğim yazıyı okusaydın anlardın ama sanırım okumuyorsun yada umrunda değil. Hocaya saydırmak daha rahat geliyor.

Neyse zaten burda like için galatasaraylı oyunculara da hocalara da saydıracaksın ben onu gördüm. Neyse sen devam et bildiğin gibi ne desek boş.

hocanın kontratı 1 yıllık değildi... ünal aysal ilk seçildiği zaman fatih hocayla 1+2 yıllık kontrat yaptılar... ünal aysal bunu "ben fatih hocayla hiç çalışmadım... belki o benimle belki ben onunla çalışmak istemem onun için ilk senesi 1 yıllık + 2 yıllık toplam 3 senelik mukavele yapalım istedim" dedi.... o 2 yıllık opsiyon da 2012'de devam ediyoruz denilerek 2014 mayısına uzadı... yani şu an ki mevcut kontratı... hocanın zaten 2014 mayısına kadar mukavelesi vardı... şimdi yeniden 2 senelik olmasının nedeni de ünal aysal'ın görev süresinin 2016 mayısında bitmesi... yani "ben başkan olduğum sürece fatih terim'le çalışmak istiyorum" diyen ünal aysal kendi görev bitim süresi olan 2016 mayısına kadar uzatmak istedi... olay bu kadar açık ve net iken biz hala gazetelerde yazan yalanlara inanmaya ve hayali senaryolara güvenmeye devam ediyoruz...

biri diyor ki "ben görevdeyken fatih hocayla çalışmak istiyorum"

diğeri diyor ki ben kovulmadıkça galatasaray'dan ayrılmam"

ama biz hala yok o onu kovmak istiyor yok o galatasaray'ı bırakıp milli takıma gitmek istiyor...

allah islah etsin bizi ne diyelim...

Sizin gibi taraftarları temizlemek lazım aslında. Ondan sonra zaten Galatasaray uçuşa geçer.

Şu yorumları okudukca biz neden sürekli başarıyı yakalayamıyoruz daha iyi anlıyorum.

Teşhisler hep hatalı, mantıklı bir tane yorum yok.

Tarfatarın bildiği tek şey başkan fanatikliği yapmak. Adnan Polat zamanıda böyleyydi. Biz eleştirirken aynen böyle anlamsız savunuyorlardı. Aynı kişiler ondan sonra söverek gönderdi.

ne hikmetse 60 yaşına gelince Galatasaraya üye olmayı aklına getirmiş Ünal Aysal'ın Fatih Terim'i kovmaya gücü yetmez.

O ilk önce federasyonu devirsin. Ama ne devirmesi adam demirörenle kanki olmuş haberimiz yok.

fatih-terim-yildirim-demiroren.jpg

Övdüğün adam fatih terimde ünal aysaldan başka birşey yapmıyor.

Sabahın körü kalkıp demirörenin ayağına gitmeler filan.

Şuan bu camiada en son gidecek kişi ünal aysaldır. Fatih terim kim ya? Tamam bize çok büyük katkıları olmustur. Eyvallah.

Ama asla iyi bir hoca degil. Hep iman gücü ile takım yönetmiştir öyle başarılı olmustur takımları bunu inkar eden kişi yoktur heralde. İnkar ediyorsa kesin fatih terim ona aylık maaş bağlıyordur.

Siz fatih terimin askerleri olmuşsunuz.

Klüp böyle yönetilmez...

İşini iyi yapmayan derhal kovulur. Vefa diye birşey olmaz. Böyle büyük klüp olunuyor.

Barca, Madrid, Bayern nasıl büyüdü arkadaş?

Bana bir hoca söyleyin ki, gittiği her takımın başkanıyla takışsın.

Galatasaray da Faruk Süren, Fiorentina da Cecchi Gori, Milan da Galliani, yine Galatasaray da Özhan Canaydın ve yine Galatasaray da Ünal Aysal.

Bu adamların hepsi haksız, bir tek Terim haklı ! 5 farklı başkan, 5 tane birbirinin kopyası olaylar zinciri. E bu kadarı da pes doğrusu. Terim istiyor ki, gittiğim kulübün tapusunu bana versinler, ben istediğim gibi at koşturayım. Yok öyle bir dünya.

Ben daha Galatasaray tarihinde bir hocanın çıkıp da basın toplantısında, kulübün başkanına atarlandığını görmemiştim.Yahu bu yönetim Terim'den neyi eksik etti? 8.olmuş, borç batağında yüzen takımı baştan aşağı yenilemedi mi? Dünyaca ünlü yıldızları getirmedi mi? Hoca gitti keyfi transferler yaptı, Furkan'a, Aykut'a, Aydın'a sanki sigorta bağlar gibi bir kamyon dolusu maaş bağladı, yönetim gıkını mı çıkarttı?

Yani dünya üzerinde mükemmel bir yönetim zaten olamaz ama bundan iyisini nereden bulacaktı hoca? Ayrıca kariyeri neredeyse bitme noktasına gelmişken ona güvenip getiren de bu yönetim değil mi? Aysal teklif yapmasa şu an Terim neredeydi? Manchester da mı, Barcelona da mı?

Galatasaray da Faruk Süren, Fiorentina da Cecchi Gori, Milan da Galliani, yine Galatasaray da Özhan Canaydın ve yine Galatasaray da Ünal Aysal.

Bu adamların hepsi haksız, bir tek Terim haklı ! 5 farklı başkan, 5 tane birbirinin kopyası olaylar zinciri. E bu kadarı da pes doğrusu. Terim istiyor ki, gittiğim kulübün tapusunu bana versinler, ben istediğim gibi at koşturayım. Yok öyle bir dünya.

Ben daha Galatasaray tarihinde bir hocanın çıkıp da basın toplantısında, kulübün başkanına atarlandığını görmemiştim.Yahu bu yönetim Terim'den neyi eksik etti? 8.olmuş, borç batağında yüzen takımı baştan aşağı yenilemedi mi? Dünyaca ünlü yıldızları getirmedi mi? Hoca gitti keyfi transferler yaptı, Furkan'a, Aykut'a, Aydın'a sanki sigorta bağlar gibi bir kamyon dolusu maaş bağladı, yönetim gıkını mı çıkarttı?

Yani dünya üzerinde mükemmel bir yönetim zaten olamaz ama bundan iyisini nereden bulacaktı hoca? Ayrıca kariyeri neredeyse bitme noktasına gelmişken ona güvenip getiren de bu yönetim değil mi? Aysal teklif yapmasa şu an Terim neredeydi? Manchester da mı, Barcelona da mı?

MORINYO

~tepetaklak hamzaoglu~

Birde ekleyeyim.....her biraktinda takimlara zarar vermistir!

noldu bi cevapla zorlandinmi bu kadar:)

~tepetaklak hamzaoglu~

Yoo, sen sadece ezbere konuşuyorsun, Mourinho Porto başkanıyla da mı papaz oldu? Veya Moratti'ye gider mi yaptı? Sadece Abramovich ile Schevchenko ve Ballack transferlerinden dolayı sürtüşme yaşadı, ordan da ayrıldı zaten. Ve şimdi de dikkatini çekerim geri döndü. Florentino Perez denen adamın Mourinho ile zaten alakası yok, o adam 2 senede bir kafasına göre hoca değiştiren biri. Neyse şimdi başka birini düşün bakalım, yeterince cortladın zaten.

Yoo, sen sadece ezbere konuşuyorsun, Mourinho Porto başkanıyla da mı papaz oldu? Veya Moratti'ye gider mi yaptı? Sadece Abramovich ile Schevchenko ve Ballack transferlerinden dolayı sürtüşme yaşadı, ordan da ayrıldı zaten. Ve şimdi de dikkatini çekerim geri döndü. Florentino Perez denen adamın Mourinho ile zaten alakası yok, o adam 2 senede bir kafasına göre hoca değiştiren biri. Neyse şimdi başka birini düşün bakalım, yeterince cortladın zaten.

hahaha perezle sorun yasamamis:)

~tepetaklak hamzaoglu~

he ya biz normalde iki senede bi td degistirmiyoruz

bi kere mantik hatasi yaptinmi sagli sollu tokezlersin

terimde biraktigi yere geri dondu:)

~tepetaklak hamzaoglu~

ne anlasiolar haberleri buldurtma bana ilk biraktigindaki

~tepetaklak hamzaoglu~

Ya anlaşamasa geri dönmezdi zaten ki Mourinho çıkıp "Abramovich'le iyi anlaşıyoruz. O benim işime karışmıyor ben de onun işine karışmıyorum. Ben maddi meselelere karışsam kulüp batardı, o teknik meselelere karışsa başarılı olamazdık." falan da demezdi. (O tarz bişeyler söylemişti)

he ya biz normalde iki senede bi td degistirmiyoruz

bi kere mantik hatasi yaptinmi sagli sollu tokezlersin

terimde biraktigi yere geri dondu:)

~tepetaklak hamzaoglu~

Terim 3 farklı başkanla çalıştı dikkatini çekerim. Mourinho aynı adamın emri altında çalışmak üzere döndü. Hadi bakalım şimdi bir soda iç gel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt