Bana bir hoca söyleyin ki, gittiği her takımın başkanıyla takışsın.
Galatasaray da Faruk Süren, Fiorentina da Cecchi Gori, Milan da Galliani, yine Galatasaray da Özhan Canaydın ve yine Galatasaray da Ünal Aysal.
Bu adamların hepsi haksız, bir tek Terim haklı ! 5 farklı başkan, 5 tane birbirinin kopyası olaylar zinciri. E bu kadarı da pes doğrusu. Terim istiyor ki, gittiğim kulübün tapusunu bana versinler, ben istediğim gibi at koşturayım. Yok öyle bir dünya.
Ben daha Galatasaray tarihinde bir hocanın çıkıp da basın toplantısında, kulübün başkanına atarlandığını görmemiştim.Yahu bu yönetim Terim'den neyi eksik etti? 8.olmuş, borç batağında yüzen takımı baştan aşağı yenilemedi mi? Dünyaca ünlü yıldızları getirmedi mi? Hoca gitti keyfi transferler yaptı, Furkan'a, Aykut'a, Aydın'a sanki sigorta bağlar gibi bir kamyon dolusu maaş bağladı, yönetim gıkını mı çıkarttı?
Yani dünya üzerinde mükemmel bir yönetim zaten olamaz ama bundan iyisini nereden bulacaktı hoca? Ayrıca kariyeri neredeyse bitme noktasına gelmişken ona güvenip getiren de bu yönetim değil mi? Aysal teklif yapmasa şu an Terim neredeydi? Manchester da mı, Barcelona da mı?