Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gereksiz açıklama yapmışsın başkan. Bence gereksiz.

Çok fazla konuşmayacaktı.kurumsallaşma cart curt. Ne oldu.

medyada Ünal Aysal konuştu diye haber yaptıklarında hiç merak edipde bakayım demiyorum. Bu kadar konuşulur mu yahu. Galatasaray başkanının bir ağırlığı olmalı.

Ünal Aysal bu tablonun baş mimarıdır kimse kusura bakmasın.İyi giden herşeyi."Bana kimse karışamaz,ne dersem hı hı diyecek yönetim oluşturacağım." egosu ile mahvetti.

kurumsallasma icin kovdum adamlari

terim bundan sonra bana bagli olcak

yersen guzel

yemezsen de guzel

hep guzel yaaaa

guzel yedik zaten

iyi yedik

tepetaklak

Ünal Aysal bu tablonun baş mimarıdır kimse kusura bakmasın.İyi giden herşeyi."Bana kimse karışamaz,ne dersem hı hı diyecek yönetim oluşturacağım." egosu ile mahvetti.

fatih terimde öyle değil mi ? egosu bulutlarda, işine kimseye karıştırtmayan biri. niye tugay biri yokta yanında hasan ümit var sanıyorsun? bülent tulun nie floryaya giremiyor;?

fatih terimde öyle değil mi ? egosu bulutlarda, işine kimseye karıştırtmayan biri. niye tugay biri yokta yanında hasan ümit var sanıyorsun? bülent tulun nie floryaya giremiyor;?

Yani bu durumda bütün suçu Fatih Terim´e atmak ayıp.Baş aktör Ünal Aysal.Kimse"Ne yapsın adam?"demesin.Yaptıkları ortada.

Riera

Amrabat

Dany

Yiğit Gökoğlan

Sercan Yıldırım

gibi isimlerin yerine adam akıllı transferler yapılsaydı ve rotasyon için kaliteli oyuncularımız olsaydı.

Durum bu noktalara gelmeyecekti. Fatih Terim net olarak transferden anlamıyor malesef.

İlk sene ki şampiyonluğun mimarı Fatih Terim'dir.Ama tam aksine de kendi kendine kurşun sıkan bir FT var 2 sezondur.

Bu sene hem yönetim hem hoca mantıklı işler yapsaydı,uçup gidecekti bu takım.

Ama gel gör ki başkanın dediği doğru söz burda devreye girdi '' Galatasaray'ın düşmanı Galatasaray'lılardır''.

Teknik ekipte israr ederse buyuk hata yapmis olur.

Gerci iki yillik sozlesme onerisi biraz soru isareti birakti bende ama simdilik basarili yonetimler goturdu.

Diğer yöneticilerin futboldan anlaması gerekmiyor. Herkesin görevi farklı. O yüzden Terim in ünvanı uzun da uzun ve direk başkana bağlı kendisi. Arada bir yönetici yok. (Ki başkanın 3 yıldaki en büyük 1-2 yanlışından biri de budur)

Fatih Terimin milli takım olayında kabahatin büyüğü başkanda dır.Bunun yanında yabancı sınırlaması olayında tam bir fiyasko yaşattı, bu konuda yönetim sınıfta kaldı.Takımın aldığı puan kayıplarında ağırlıklı yabancı kadromuzun etkisi var.

Bunun yanında, başkan ben futboldan anlamıyorum deyip topu atıyor fakat yanında danışman diye bülent tulunu eksik etmiyor.Geçen transfer döneminde sneyder ve drogbayı transfer eden arkadaşların yabancı sınırlaması getilemsine tedbir olsun diye en az 2 tane genç yerli takviyesi yapmalıydı.Malesef bu konuda da sınıfta kaldılar.

Hala ahmakça milli takım olayında kabahat kendinde deniyor.Ahmak bilmiyor ki kurallar gereği federasyon istediği antrenörü atar.Anca terim'in atarlanmasıyla engellenebilirdi bu iş.Yani görüşemezsin diyemezdi başkan.Terim de egosu gereği kabul etti.Sözlüğün toplam IQ'su anca bu adam kadardır.Futboldan anlamıyormuş.Muhtemelen enerjiden de edison'un anladığı kadar anlamıyor.Ama bu onu enerji devi yapmaktan alıkoymuyor.Kalın kafanız anlasın artık her bir naneden çakmana gerek yok.Çakanları getirmen yeterli.Sen olsan gs tv'ye şunu getirelim düzeltir falan dersin ama o gider o işi çok iyi yapan fox ile anlaşır.Kurumsallık budur.Terim gibi bir sürü hoca bulursun.Aysal gibi bir başkan gelmez ama.Kabul edin şunu terim olduğu sürece alt yapı üst yapı terim'in kankaları olacak.Ajax alt yapı hocalarım artık sizindir dese terim hayır yaa müfit'im de müfit'im der.Kapiş?

1 ay önce gerekeni yapsaydın bu rezillikleri yaşamazdık. Senin de değerin kalmadı.

Seninde kaliten belli. Sen boş boş şeylerle uğraşmaya devam.

Kov hocayı başkan. Taraftardan korkmanın sırası değil, kov gitsin. Efsaneyse efsane. Yaptığı Galatasaray'a ihanetten başka bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt