Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şimdi siyaset yasak ama halkın da o malum protestoyu yapmaya hakkı yoktu o zaman. Sen de bayağı savunmuştun hatırladığım kadarıyla. Onda da seçimi beklemek lazımdı bu yaklaşıma göre. Başkanı korumak adına kendinle çelişiyorsun. Hoca kendince milli görev addetmiş, kabul etmiş. Sana göre hatalıdır, bence de hatalı. Ama baştan bu teklife balıklama atlayıp izin veren de hesap verecek o zaman. Hocanın gönderilme biçiminin de hesabını verecek. Bazı şeyler o kadar basit değil.

Neyi?

Park olaylarından bahsediyorum işte. İftira falan biraz ayıp oluyor. Muhabbet ediyoruz sadece, gerilecek bir şey yok. Kırdıysam affola.

1.Park ile hic isim olmaz

2.Ampulcü de degilim karsiti degilim

3.Siyaset ile hic isim olmaz(hele spor forumlarinda yeri olmadigini en 30 kez yazmisim)gir bak istersen.

4.Dogru basbakana sike sürecinde agir yazilarim var ama nedenine gelince ,hem Gs hemde türk futbolunu ilgilendirdigi icin.

5.Sen benim park veya akp lehine propaganda yaptigim bir mesajimi bul buraya bi daha girersem serefsizim.

Unutmadan evet biraz kirildim.

1.Park ile hic isim olmaz

2.Ampulcü de degilim karsiti degilim

3.Siyaset ile hic isim olmaz(hele spor forumlarinda yeri olmadigini en 30 kez yazmisim)gir bak istersen.

4.Dogru basbakana sike sürecinde agir yazilarim var ama nedenine gelince ,hem Gs hemde türk futbolunu ilgilendirdigi icin.

5.Sen benim park veya akp lehine propaganda yaptigim bir mesajimi bul buraya bi daha girersem serefsizim.

Unutmadan evet biraz kirildim.

Şimdi tek tek bakacak halim yok tabii mesajlara ama doğru hatırladığıma eminim sanki. Kırdıysam tekrar özür dilerim.

Benim demek istediğim eğer yönetimin bunları bana reva görme hakkı varsa benim de protesto etme hakkım var. Yönetim gitmeden de bu isyanım bitmeyecek.

Şimdi tek tek bakacak halim yok tabii mesajlara ama doğru hatırladığıma eminim sanki. Kırdıysam tekrar özür dilerim.

Benim demek istediğim eğer yönetimin bunları bana reva görme hakkı varsa benim de protesto etme hakkım var. Yönetim gitmeden de bu isyanım bitmeyecek.

Özürü bos verde sen simdi diyorsun Ünal aysal fatih terimi kovdu diye oda gitmesi lazimmis öyle mi?Dünyanin neresinde görülmüs bir baskan bir hocayi kovdu diye baskanin istifa etme zorunda birakildigini?Nerde yasiyoruz 3.dünya ülkesinde mi`?

Nasıl kovdu ama elemanı hahah

Özürü bos verde sen simdi diyorsun Ünal aysal fatih terimi kovdu diye oda gitmesi lazimmis öyle mi?Dünyanin neresinde görülmüs bir baskan bir hocayi kovdu diye baskanin istifa etme zorunlugu oldugunu?

2 sene üst üste şampiyon, 2 süper kupayı da almış, ŞL çeyrek finalisti hocayı milli takım olayı yüzünden kovuyorsan ve bu konuda sen de hatalıysan evet sen de istifa edeceksin. Bana göre bu böyle. Babasının malı mı bu kulüp? Kovduğu adam herhangi biri de değil.

Su cahil taraftarlari da kovma imkani olsa keske.

Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en büyük efsanesine yaptıklarınızı görünce sizinle aynı takımı tuttuğun için iğreniyorum.

Gidişi futbol olarak olumlu yansıyacaktır bunu bende kabul ediyorum ama biraz vefa be iyi gün taraftarları vefaaaaa.

2 sene üst üste şampiyon, 2 süper kupayı da almış, ŞL çeyrek finalisti hocayı milli takım olayı yüzünden kovuyorsan ve bu konuda sen de hatalıysan evet sen de istifa edeceksin. Bana göre bu böyle. Babasının malı mı bu kulüp? Kovduğu adam herhangi biri de değil.

Anlasamadigimiz yer zaten boldladigim kisimdir.Kimseyi mecbur edemezsin.Herkes istedigi kisiylen calisma hakkina sahiptir.Bu hoca degisikligi fayda yerine zarar getirise genel kurul geregini yapar.Senin simdi verdigin erken verilmis tepkiden baska birsey degildir.Fatih terim efsane diye kovulamaz mi?Dünya görüsün ,sartlar vs. degisme imkani yok mu?Kötü giden bir evliligi erkenden bitirmek daha faydalidir,böyle uzatikca daha zarali olacakti.Fatih terimin nasil bir inatci insan oldugunu hepimiz biliyoruz ama olay sicak oldugundan bazilariniz halen kabulenemiyor.

Anlasamadigimiz yer zaten boldladigim kisimdir.Kimseyi mecbur edemezsin.Herkes istedigi kisiylen calisma hakkina sahiptir.Bu hoca degisikligi fayda yerine zarar getirise genel kurul geregini yapar.Senin simdi verdigin erken verilmis tepkiden baska birsey degildir.Fatih terim efsane diye kovulamaz mi?Dünya görüsün ,sartlar vs. degisme imkani yok mu?Kötü giden bir evliligi erkenden bitirmek daha faydalidir,böyle uzatikca daha zarali olacakti.Fatih terimin nasil bir inatci insan oldugunu hepimiz biliyoruz ama olay sicak oldugundan bazilariniz halen kabulenemiyor.

Kimseyi mecbur edemezsin evet. Ben de başkanın tarihimizin bir yüz karası olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim çalışması son derece zor bir insan, bu konuda hemfikiriz. Ama konu Galatasaray ise sen de bu adama katlanmak zorundasın. Yabancı hocalarla olmuyor. Türk hocaların arasında açık ara en iyisi. Her şeyi geçtim, Fatih Terim'i böyle bir terbiyesizlik yaparak gönderirsen elbet ki çok büyük protestolar da olacaktır. Bu yönetimin miadı doldu bana göre.

Millete kulp takmadan önce arastir kardesim.Sana bjk macinin sonunda cikan olaylar nedeniylen yazdigim msj tekrardan yayinliyorum.

Bize ne akp,chp,gezi olaylari yada 1453 carsidan kardesim.Ben nasil koyduk ona bakarim.Baska takimlarin siyasi problemlerinden bize ne?Hani bizi ilgilndiren bir konu olsa neyse diyecegim.Siyasi konularin spor forumunda isi yok.Yüzlerce siyasi forumlar var.

ersin can, Murat Kayanda ve Tonguç Sarp Gavtoğlu bunu beğendi.

İstediğin adamla çalışrsın çalışmazsın, neden geçen sezon sonunda bu iş bitmedi.Ne oldu yoksa göndermek için, tarihe gömmek için uygun zaman değilmiydi ? o vakit gücünüz yetmedi mi ? yoksa "kurumsal müşterilerinizin" kombine alımlarını durduracağından mı korktunuz ? taraftarı müşteri olarak görenlerin adlarını kimse hatırlamıyor aysal efendi bunu unutma.

Yıllık 5 milyon civarı para alan ve eleman denmesine bozulan, sağda solda çocuk gibi atar yapan kimseye çok bile dayandın. Sabırlı adammış vesselam

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Başkanlık yapmanın çok kolay olduğunu sanan yetmeler görüyorum. Lan daha memleketinizden okumaya başka ile gittiğinizde hüngür hüngür ağlıyorsunuz.

Kolay mı adama düzenini boz gel türkiyede yaşa demek.

Başkanlık yap kulübü kurtar derken iyiydi.

Az düzlüğe çıktık ya hemen bi tarafınız kalktı.

Baskan bu konuda hakli.

1 aydir bunlara sebep olan Hoca bir turlu bitirecek aciklamayi yap(a)madi.

Bize dusman oldugundan emin oldugumuz adamlar aciklama yaptikca cikip dogu duzgun aciklama yapmadi tartismalari bitirecek, daha da korukledi, boyle devam etsin istedi.

Baskan profesyonel adam, bakti gordu Hoca kendini kovdurmaya calisiyor, bitirdi olayi.

sneijder 7.5 milyon euro

amrabat 8 milyon euro

bruma 10 milyon euro

bir akşam ansızın terimi postalamak

paha biçilemez

paranın satın alamayacağı şeyler vardır

geri kalan her şey için ünal aysal

Aferin boyle devam edin siz.

Yonetimi isliklayin, istifaya davet edin, olay cikarin.

Bize resmen tuzak kuranlara canak tutanlardan olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt