- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
geri don baskannn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri gelsin istiyorsanız başkanınızı hiç tanımamışsınız demektir. Ft-üa bu tip adamlar klüp zor durumdayken gelmezler kolay kolay. Yinede küçük olsun benim olsun diyebilir aysal bir defa lider kültünün tadını aldı.
Ayrıca şunu sormak lazım 76 yaşında adam nasıl koskoca klübü yönetecek? önceki yıl yanlış hatırlamıyorsam yaşımdan dolayı başkanlığı bırakacağım demişti 1.5 yıl geçti o sıra gençleşti mi ne oldu
2011 de altınlar içinde yüzüyorduk değil mi Polat dan sonra?Geri gelsin istiyorsanız başkanınızı hiç tanımamışsınız demektir. Ft-üa bu tip adamlar klüp zor durumdayken gelmezler kolay kolay. Yinede küçük olsun benim olsun diyebilir aysal bir defa lider kültünün tadını aldı.
Ayrıca şunu sormak lazım 76 yaşında adam nasıl koskoca klübü yönetecek? önceki yıl yanlış hatırlamıyorsam yaşımdan dolayı başkanlığı bırakacağım demişti 1.5 yıl geçti o sıra gençleşti mi ne oldu
Geri gelsin istiyorsanız başkanınızı hiç tanımamışsınız demektir. Ft-üa bu tip adamlar klüp zor durumdayken gelmezler kolay kolay. Yinede küçük olsun benim olsun diyebilir aysal bir defa lider kültünün tadını aldı.
Başkanın dediği gibi, bu ateş üfleyerek sönmedi. Üfledikce daha fazla alev aldı. Gelinen noktada ortada.
Bunu diyen (Bizzat kaleme alan) Adnan Öztürk idi de pek bir marifet olduğunu düşünmüyorum, başkan adaylığına sıcak bakmamamın sebeplerinden biridir ayrıca...O sözüyle Ünal Aysal' ı da zor durumda bıraktı; FB den gelen karşılık sonrası Başkan olarak yöneticisinin arkasında durmak zorunda kaldı...
Sürecin başlangıcında Ünal Aysal' ın ''Biz konuya müdahil olmayacağız, GSTV de sürece dair haber ya da yorum yayınlanmayacak, hiçbir yönetici açıklama yapmayacak'' minvalindeki açıklaması gayet yerindeydi, FB nin buna teşekkürle karşılık vermesi de...Tabi iki taraf da duramadı sonra...
Aziz Yıldırım' ın ''Esas şikeci Galatasaraydır'' sözü ve Adnan Öztürk' ün bu çıkışı ateşi hunharca körüklemiş oldu...
Büyük kulüp yöneticilerinin en başta acil bir toplantı yapıp, Ünal Aysal' ın o zaman gösterdiği sağduyu doğrultusunda ''Aman ortamı gerecek söylemlerden uzak duralım, kitlelerin gerilmesi ülkedeki spor ortamında telafisi mümkün olmayacak yaralar açar'' şeklindeki ortak bilinçle hareket etmeleri gerektiğini söylediğimde, normal hayatta karşımda tek kelime edemeyecek insanlar akıllarınca alaya almışlardı, tabi gülüp geçmiştim, elden ne gelir?...Bu dediğimi yapmamış olmakla, zamanın yöneticilerinin büyük vebal atına girdiklerine dair kanaatim değişmiş değil...
Bunu diyen (Bizzat kaleme alan) Adnan Öztürk idi de pek bir marifet olduğunu düşünmüyorum, başkan adaylığına sıcak bakmamamın sebeplerinden biridir ayrıca...O sözüyle Ünal Aysal' ı da zor durumda bıraktı; FB den gelen karşılık sonrası Başkan olarak yöneticisinin arkasında durmak zorunda kaldı...
Sürecin başlangıcında Ünal Aysal' ın ''Biz konuya müdahil olmayacağız, GSTV de sürece dair haber ya da yorum yayınlanmayacak, hiçbir yönetici açıklama yapmayacak'' minvalindeki açıklaması gayet yerindeydi, FB nin buna teşekkürle karşılık vermesi de...Tabi iki taraf da duramadı sonra...
Aziz Yıldırım' ın ''Esas şikeci Galatasaraydır'' sözü ve Adnan Öztürk' ün bu çıkışı ateşi hunharca körüklemiş oldu...
Büyük kulüp yöneticilerinin en başta acil bir toplantı yapıp, Ünal Aysal' ın o zaman gösterdiği sağduyu doğrultusunda ''Aman ortamı gerecek söylemlerden uzak duralım, kitlelerin gerilmesi ülkedeki spor ortamında telafisi mümkün olmayacak yaralar açar'' şeklindeki ortak bilinçle hareket etmeleri gerektiğini söylediğimde, normal hayatta karşımda tek kelime edemeyecek insanlar akıllarınca alaya almışlardı, tabi gülüp geçmiştim, elden ne gelir?...Bu dediğimi yapmamış olmakla, zamanın yöneticilerinin büyük vebal altına girdiklerine dair kanaatim değişmiş değil...
Öyle diyorsun da kulüpten yapılan bu açıklamanın altında Ünal Aysal ismi var. Adnan Öztürk daha önce mi söyledi bu sözü? O kısmı tam anlamadım.
Bu arada medyayı takip etmeye Fatih Terimi gönderdikten sonra başladı. Ilk geldiği zamanlarda değil. Ayrıca Aziz Yıldırım ile yaptığı açıklama Şike patlak vermeden önceydi, sonra değil. Bu da gayet normaldir.