Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kontrolünü yitirmiş zat meydanı boş buldu başkanım ;(.

Geri gelsin istiyorsanız başkanınızı hiç tanımamışsınız demektir. Ft-üa bu tip adamlar klüp zor durumdayken gelmezler kolay kolay. Yinede küçük olsun benim olsun diyebilir aysal bir defa lider kültünün tadını aldı.

Ayrıca şunu sormak lazım 76 yaşında adam nasıl koskoca klübü yönetecek? önceki yıl yanlış hatırlamıyorsam yaşımdan dolayı başkanlığı bırakacağım demişti 1.5 yıl geçti o sıra gençleşti mi ne oldu

images

Geri gelsin istiyorsanız başkanınızı hiç tanımamışsınız demektir. Ft-üa bu tip adamlar klüp zor durumdayken gelmezler kolay kolay. Yinede küçük olsun benim olsun diyebilir aysal bir defa lider kültünün tadını aldı.

Ayrıca şunu sormak lazım 76 yaşında adam nasıl koskoca klübü yönetecek? önceki yıl yanlış hatırlamıyorsam yaşımdan dolayı başkanlığı bırakacağım demişti 1.5 yıl geçti o sıra gençleşti mi ne oldu
2011 de altınlar içinde yüzüyorduk değil mi Polat dan sonra?

Ayrıca Aysal çoğu 50lili yaşlardaki insanları cebinden çıkarır.

baskan-unal-aysal-firtina-vadisi-nde-6013151_o.jpg

I am the one who knocks!

Son düzenleme:

Aysal'ı zamanında benim kadar çok az kişi eleştirmiştir bu forumda ama insaf yani. Adam kulübün en zor zamanlarından birinde gelip başkan olmadı mı? Nasıl zor durumdayken gelmez?

Ayrıca yaşlandım bırakayım dediğini falan da hatırlamıyorum. Doğrudur keşke gençler aday olsa onları desteklesem dedi ama kulübü bu yaştan sonra yönetemem demedi.

Zaten 73 yaşında olmasına rağmen kendinden en az 10-15 yaş gençler kadar sağlıklı. 6 ay önce nasıl yönetiyorsa yine yönetir.

Aday olur ve seçilirse Haldun Üstünel'i futbol şubesinin sorumlusu yapacakmış.

Baskan gümbür gümbür geliyor.Muhtemel ekibe bak.Sabancilar,Dürüstler,Üstünberkler filan.Ohohoho.

Büyük baskan gerizekali degil Fatih rdash.

Hamza takimi sampiyon yaptiktan sonra geri gelmeyi çalisir, çok parayi harcar, Kulüp basarili olana kadar Kulüpte kalir. Sonra basarisizlik dönerse hemen TFF'in yabanci kurali hakkinda sikayette bulunur, ve TFF'yi baskanliktan çikmak için bahane olarak kullanir. Ara sira baska Kulüplere ve bazen kendi teknik direktörüne de laf atacak taraftar beni sevsin diye.

Büyük baskan gelecek herkes susacak oww yeah xD

Son düzenleme:
dön başkannnnnnnn.çok özledikkkkkkkkkkkkk.

Hamdi Yasaman:"Güçlü bir oluşum için hareket var ama Ünal Aysal kesin olarak aday olmayacak. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim."

haydaa :(

Başkanın dediği gibi, bu ateş üfleyerek sönmedi. Üfledikce daha fazla alev aldı. Gelinen noktada ortada.

Bunu diyen (Bizzat kaleme alan) Adnan Öztürk idi de pek bir marifet olduğunu düşünmüyorum, başkan adaylığına sıcak bakmamamın sebeplerinden biridir ayrıca...O sözüyle Ünal Aysal' ı da zor durumda bıraktı; FB den gelen karşılık sonrası Başkan olarak yöneticisinin arkasında durmak zorunda kaldı...

Sürecin başlangıcında Ünal Aysal' ın ''Biz konuya müdahil olmayacağız, GSTV de sürece dair haber ya da yorum yayınlanmayacak, hiçbir yönetici açıklama yapmayacak'' minvalindeki açıklaması gayet yerindeydi, FB nin buna teşekkürle karşılık vermesi de...Tabi iki taraf da duramadı sonra...

Aziz Yıldırım' ın ''Esas şikeci Galatasaraydır'' sözü ve Adnan Öztürk' ün bu çıkışı ateşi hunharca körüklemiş oldu...

Büyük kulüp yöneticilerinin en başta acil bir toplantı yapıp, Ünal Aysal' ın o zaman gösterdiği sağduyu doğrultusunda ''Aman ortamı gerecek söylemlerden uzak duralım, kitlelerin gerilmesi ülkedeki spor ortamında telafisi mümkün olmayacak yaralar açar'' şeklindeki ortak bilinçle hareket etmeleri gerektiğini söylediğimde, normal hayatta karşımda tek kelime edemeyecek insanlar akıllarınca alaya almışlardı, tabi gülüp geçmiştim, elden ne gelir?...Bu dediğimi yapmamış olmakla, zamanın yöneticilerinin büyük vebal altına girdiklerine dair kanaatim değişmiş değil...

Son düzenleme:
zor donemde kactı bıdaha gelıp hala yalayacak adamlar var bellı...sızın gozunuz kor olmus baska bısey deıl.gelırse bu sefer kufurlerle gıder.

Bunu diyen (Bizzat kaleme alan) Adnan Öztürk idi de pek bir marifet olduğunu düşünmüyorum, başkan adaylığına sıcak bakmamamın sebeplerinden biridir ayrıca...O sözüyle Ünal Aysal' ı da zor durumda bıraktı; FB den gelen karşılık sonrası Başkan olarak yöneticisinin arkasında durmak zorunda kaldı...

Sürecin başlangıcında Ünal Aysal' ın ''Biz konuya müdahil olmayacağız, GSTV de sürece dair haber ya da yorum yayınlanmayacak, hiçbir yönetici açıklama yapmayacak'' minvalindeki açıklaması gayet yerindeydi, FB nin buna teşekkürle karşılık vermesi de...Tabi iki taraf da duramadı sonra...

Aziz Yıldırım' ın ''Esas şikeci Galatasaraydır'' sözü ve Adnan Öztürk' ün bu çıkışı ateşi hunharca körüklemiş oldu...

Büyük kulüp yöneticilerinin en başta acil bir toplantı yapıp, Ünal Aysal' ın o zaman gösterdiği sağduyu doğrultusunda ''Aman ortamı gerecek söylemlerden uzak duralım, kitlelerin gerilmesi ülkedeki spor ortamında telafisi mümkün olmayacak yaralar açar'' şeklindeki ortak bilinçle hareket etmeleri gerektiğini söylediğimde, normal hayatta karşımda tek kelime edemeyecek insanlar akıllarınca alaya almışlardı, tabi gülüp geçmiştim, elden ne gelir?...Bu dediğimi yapmamış olmakla, zamanın yöneticilerinin büyük vebal atına girdiklerine dair kanaatim değişmiş değil...

Ünal Aysal Türkiye´de sosyal medyayi takibe almaya basladiginda cok degisti. Ben Ünal Aysal gibi bir Baskan daha görmedim, sosyal medyada taraftarin ne istedigini cok iyi ögrenmis ve imkanlar dogrultusunda ona göre hareket ediyor.
Galatasaray´da ilk yaptigi ile, bir iki sene sonrayaptigi aciklamlar ile ilgili daglar kadar fark var. Hem siyasi, hemde sportif sosyal medyada taraftarlarin ne istedigini cok iyi analiz edip, ona göre konusmaya baslamis.
Insan bilmek istedigi ile yasamayi tercih eder, taraftarin bir kismi Aysal´in ilk aciklamalarini unutarak, onu sadece o sonlara dogru yaptigi aciklamalar ile hatirlamayi tercih ediyor.

Ünal Aysal´in Türkiye´de ilk bulustugu isimlerden biri Aziz Yildirim´dir, ve onun tecrübelerinden faydalanacagini söylemisti. Dedigim gibi Ünal Aysal pot kirdikca, aciklamlarini onan göre ayarlamaya basladi ve sonunda kivamini tutturdu. Ve yönetimsel bazi konularda, örnek de aldigini düsünüyorum. Cünü Aziz Yildirim özellik ile toplumlari etki altina alma konusunda, Usta bir isimdir.

Adnan Öztürk´ün arkasinda durmak ile basladi, sonra taraftarin bu gibi aciklamlarin ne kadar hosuna gittigini fark etti ve o sekilde devam etmeye basladi.

Son düzenleme:

Büyük kulüp yöneticilerinin en başta acil bir toplantı yapıp, Ünal Aysal' ın o zaman gösterdiği sağduyu doğrultusunda ''Aman ortamı gerecek söylemlerden uzak duralım, kitlelerin gerilmesi ülkedeki spor ortamında telafisi mümkün olmayacak yaralar açar'' şeklindeki ortak bilinçle hareket etmeleri gerektiğini söylediğimde, normal hayatta karşımda tek kelime edemeyecek insanlar akıllarınca alaya almışlardı, tabi gülüp geçmiştim, elden ne gelir?...Bu dediğimi yapmamış olmakla, zamanın yöneticilerinin büyük vebal altına girdiklerine dair kanaatim değişmiş değil...

Öyle diyorsun da kulüpten yapılan bu açıklamanın altında Ünal Aysal ismi var. Adnan Öztürk daha önce mi söyledi bu sözü? O kısmı tam anlamadım.

Bu arada medyayı takip etmeye Fatih Terimi gönderdikten sonra başladı. Ilk geldiği zamanlarda değil. Ayrıca Aziz Yıldırım ile yaptığı açıklama Şike patlak vermeden önceydi, sonra değil. Bu da gayet normaldir.

Öyle diyorsun da kulüpten yapılan bu açıklamanın altında Ünal Aysal ismi var. Adnan Öztürk daha önce mi söyledi bu sözü? O kısmı tam anlamadım.

O zaman çok tartışıldı; açıklamanın Ünal Aysal' ın bilgisi dışında yapıldığı, yazıyı bizzat Adnan Öztürk' ün kaleme aldığı farklı kaynaklardan teyit edildi, hatta yönetimde ciddi bir kriz oluşacaktı ki FB den gelen sert cevaplar sonrası, bir şekilde iç uzlaşmayla kriz ötelenmiş oldu; artık ezeli rakipler arasında silahlar çekilmişti!...İyi takip ettiğim bir olay olduğu için ayrıntısıyla hatırlıyorum...

Bu arada medyayı takip etmeye Fatih Terimi gönderdikten sonra başladı. Ilk geldiği zamanlarda değil. Ayrıca Aziz Yıldırım ile yaptığı açıklama Şike patlak vermeden önceydi, sonra değil. Bu da gayet normaldir.

Adasinin da dedigi gibi, sike konusuna yaklasimi cok degisikti Ünal Aysal´in. Özellik ile Terim gittikten sonra, zaten baya bir polemige girmeye basladik Fenerbahce ile. Saha icinde sikintiya girersen, taraftarin gazini almak icin böyle yollara basvurulur bu ülkede...
Sike konusunda samimi buldugum tek isim Adnan Öztürk. Onun bile adalet duygulari ile mi, sadist duygular ile mi hareket ettigine emin degilim.

Aysal sadece birseyi cözemedi. Sosyal Medya, ile gercek hayatin farklarini. Sosyel medyada umdugunu, tribünlerde hic bulamadi.

peki sizin nasıl bir talebiniz var? belli ki sırf başkanlık istemiyorsunuz. köylü çobanlardan bıktık biraz da elit çobanımız mı olsun istiyorsunuz? ben bunu anlıyorum mesajlardan. 5 milyar euro serveti olan adamdan ben şahsen daha etkili şeyler beklerdim sadece resmi site açıklamaları değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt