Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz

Skcgmi artik boyle isi!

Önümüzdeki sene BAros form tutsun 32 lig maçında oynasın. Ne Drogba kalır, ne Elmander

Tanımıyanlar için.

[video=youtube;AKRQktmTpcU]https://www.youtube.com/watch?v=AKRQktmTpcU[/video]

alex in orta saha oynayarak 20-25 gol attığı bir ligde napalım 10-15 gol atacak bir forveti.

Adamın o kadar gol atmasının sebebi Drogba olması değil işte. Gördük Allmedia'yı, Quaresma'yı.

Olay beyin-asker oyuncularda. Bizde o yok.

Ya Elmander'i alacağına Mustafa Pektemek'i al.Hem Türk, hem daha genç ,hem yıllık ücreti daha az, hem ileride paraya dönüştürebilirsin, hemde daha yetenekli.

ScoutGS ne demisti. Real Arsenal Inter gibi takimlarda oynayabilen oyuncular ve 27 yas alti hepsi. Iki yasli var onlarin ismi zaaten belli Drogba Frey demistiler.

Hani nerde Elmander 27 yas alti mi? vaaay

Scoutgs'den alıntı;"Güzel kafa buluyor baskan herkesle :)"

Aptal Serhat, hazir baskani o hizda istiyoruz istiyoruz diye sorularini cevaplarken yakalamissin, devam etsene, hamit? drogba? diye...

beyler durun bir ya :asd: rahat olun siz.

dinledim ve kesin alacaz demedi . ayrıca yıldız diye tanımladığı kişiler bunlar değildir. yıldızları böyle saçma bir programda açıklaycağını düşünmüyorsunuz öyle değil mi ? :b5:

ayrıca serhata bayağı ayar verdi :D

Adam alacağız demedi ki çok isterim dedi. Programı dinlemeden mi yorum yapıyorsunuz anlamıyorum ki? Adam kendi kişisel arzularıma göre transfer yapmayacağız, gelen teknik direktörün isteklerine ve ihtiyaç duyduğu bölgelere en iyi takviyeleri yapacağız diyor. Ben mi yanlış anladım yoksa?

Ya Elmander'i alacağına Mustafa Pektemek'i al.Hem Türk, hem daha genç ,hem yıllık ücreti daha az, hem ileride paraya dönüştürebilirsin, hemde daha yetenekli.

Belki alacaklar ? Almıyacağız "ııhhh" mı dedi adam ?

Söyledide. Yerli önemli isimler alacağız dedi.

Arda satılsın bu saatten sonra. Elmander, Drogba, Kallstrom gibi yabancı isimlerle Galatasaray'ın başarılı olması mümkün değil. İhale yine Arda'ya kalacak gelecek sezon.

Tam ne dendi ???

Ozellikle yerliler hakinda!

Selcuk, Orhan, Hamit, Serdar K. alinsinda hangi yabanci gelirse gelsin

Adam alacağız demedi ki çok isterim dedi. Programı dinlemeden mi yorum yapıyorsunuz anlamıyorum ki? Adam kendi kişisel arzularıma göre transfer yapmayacağız, gelen teknik direktörün isteklerine ve ihtiyaç duyduğu bölgelere en iyi takviyeleri yapacağız diyor. Ben mi yanlış anladım yoksa?

Adem görüştüklerini ve çok istediklerini söyledi.

Geri
Üst Alt