Bunyamin Arslanli
Tecrübeli Üye
- 16 Mayıs 2010
- 5.205
- 1
- 1.173
Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz
Skcgmi artik boyle isi!
Skcgmi artik boyle isi!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alex in orta saha oynayarak 20-25 gol attığı bir ligde napalım 10-15 gol atacak bir forveti.
Önümüzdeki sene BAros form tutsun 32 lig maçında oynasın. Ne Drogba kalır, ne Elmander
alex in orta saha oynayarak 20-25 gol attığı bir ligde napalım 10-15 gol atacak bir forveti.
ScoutGS ne demisti. Real Arsenal Inter gibi takimlarda oynayabilen oyuncular ve 27 yas alti hepsi. Iki yasli var onlarin ismi zaaten belli Drogba Frey demistiler.
Hani nerde Elmander 27 yas alti mi? vaaay
rahat olun siz.herkes drogba ismini odaklaninca elmander tabiki light geldi ve kimseyi kesmedi![]()
Scoutgs'den alıntı;"Güzel kafa buluyor baskan herkesle"
beyler durun bir yarahat olun siz.
Ya Elmander'i alacağına Mustafa Pektemek'i al.Hem Türk, hem daha genç ,hem yıllık ücreti daha az, hem ileride paraya dönüştürebilirsin, hemde daha yetenekli.
40 mı atsın.
150 atsın.
Adam alacağız demedi ki çok isterim dedi. Programı dinlemeden mi yorum yapıyorsunuz anlamıyorum ki? Adam kendi kişisel arzularıma göre transfer yapmayacağız, gelen teknik direktörün isteklerine ve ihtiyaç duyduğu bölgelere en iyi takviyeleri yapacağız diyor. Ben mi yanlış anladım yoksa?