Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.049
- 367
- 1.548
Ne diye seçim kararı aldı Ünal Aysal? Ben anlamadım bu işi. Her sene seçim yapıyoruz. İşin suyu çıktı. Tam olarak ne istiyor anlamıyorum açıkçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben zaten Fenerbahce Baskanina diyorum... Zaten Erdogan´in korudugu tapelerde ortaya cikiyor, ki bence onu görmek icin tapeye de gerek yoktur. Ama bu adam kendini coktan kaybetmis bir sahis, piskolojik ciddi rahatsizliklari var. Eger Fenerbahce kulübü araya akp´ye yakin is adamlarini sokmasa, durum cok degisik olabilirdi...
Fenerbahce´ye her türlü destek veren, Galatasaray´a her türlü köstek olan bir siyasi profil ciziliyor. Bana göre bu dogru degildir.
Senin ilk kisminda yazdiklarin zaten benim yazimda belirtilmis konular. Zaten benim yazdiklarimi yaziyorsun, sonra bana laf cakmaya kalkiyorsun. Ben Galatasaray´in yillardan beri nasil yönetildigini yazdim, bundan üstün hayal kurup ideolojik isteklerinizi tatmin etmeyin dedim.
Burada Ünal Aysal´i bile AKP´lilerin Erdogan´i savundugu gibi savunuyorsunuz. Dis mihraklar, ic mihraklar bu Ülke´de herkez dogrularini neden baskalarini suclayarak savunma gereyi duyuyor aceba ?
Ben o yaziyi bilerek damariniza basarak yazdim. Bu Forumda insanlar AKP´yi savunuyor diye nefes alamiyacakmi ? AKP´yi savunan, yada savunmaya sadece benzeyen herseyi burada toplum icinde linc ediyorsunuz. Ozaman sizin kisisel haklari sinirlayan bir Erdogan´dan sikayet etmeye ne hakkiniz var ? Burada karsi bir görüse bile tahammül edemiyorsunuz, o adamdan niye bekliyorsunuz ozaman ?
Ben bu konuda herzaman Atatürkcü´leri savundum, daha egitimli daha ileri görüslü diyordum. Benim ailemde farkli ideolojilere sahib insanlar var, ama ben Atatürkcü bir Baba tarafindan yetistirildim, kücükken okulda Atatürk ile ilgili sunumlar yapip, resimlerini okul duvarina asiyordum, 23. Nisan´da almanyalarda siir okuyordum. Sizin AKP´ye yada Erdogan´a sallamanizdan ben zevk alirim, cünkü Türkiye´deki bütün siyasetciler gibi onlardan da nefret ediyorum. Ama AKP´lilere karsi bu sekilde davranmaniz benim icin büyük bir hayal kirikligidir. Cünkü sizinde onlardan farkli olmadiginizi gösteriyor...
Senin ilk kisminda yazdiklarin zaten benim yazimda belirtilmis konular. Zaten benim yazdiklarimi yaziyorsun, sonra bana laf cakmaya kalkiyorsun. Ben Galatasaray´in yillardan beri nasil yönetildigini yazdim, bundan üstün hayal kurup ideolojik isteklerinizi tatmin etmeyin dedim.
Burada Ünal Aysal´i bile AKP´lilerin Erdogan´i savundugu gibi savunuyorsunuz. Dis mihraklar, ic mihraklar bu Ülke´de herkez dogrularini neden baskalarini suclayarak savunma gereyi duyuyor aceba ?
Ben o yaziyi bilerek damariniza basarak yazdim. Bu Forumda insanlar AKP´yi savunuyor diye nefes alamiyacakmi ? AKP´yi savunan, yada savunmaya sadece benzeyen herseyi burada toplum icinde linc ediyorsunuz. Ozaman sizin kisisel haklari sinirlayan bir Erdogan´dan sikayet etmeye ne hakkiniz var ? Burada karsi bir görüse bile tahammül edemiyorsunuz, o adamdan niye bekliyorsunuz ozaman ?
Ben bu konuda herzaman Atatürkcü´leri savundum, daha egitimli daha ileri görüslü diyordum. Benim ailemde farkli ideolojilere sahib insanlar var, ama ben Atatürkcü bir Baba tarafindan yetistirildim, kücükken okulda Atatürk ile ilgili sunumlar yapip, resimlerini okul duvarina asiyordum, 23. Nisan´da almanyalarda siir okuyordum. Sizin AKP´ye yada Erdogan´a sallamanizdan ben zevk alirim, cünkü Türkiye´deki bütün siyasetciler gibi onlardan da nefret ediyorum. Ama AKP´lilere karsi bu sekilde davranmaniz benim icin büyük bir hayal kirikligidir. Cünkü sizinde onlardan farkli olmadiginizi gösteriyor...
yani rte in kilarini yalayalim fenerliler gibi diyorsun. bende öyle mide yok af edersin![]()
Dış mihrak iç mihrak olayına girmiyorum. Kimseye laf çakmaya çalıştığım da yok. Aleni şeyler var onları da açık açık net bir biçimde yazıyorum. Siyaset falan artık umrumda değil zaten. Hiçbir koyu siyasi ideolojiye de sahip değilim. Mevcut siyasi gücün adamlarından hiç hoşlanmıyorum o ayrı lakin haksızlıklara da tahammül edemiyorum. Hep aynı şeyleri konuşuyoruz aynı noktaya geliyoruz. Memleket idaresinde ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar ki zaten yapıyorlar da fakat Galatasaray'ıma yeşillenmesinler başka ihsan istemem fakat aleni bir şekilde üzerine oynuyorlar. Buradaki mevcut siyasi iktidarın yanlısı olan arkadaşların nefes alamıyor gibi bir durumu yok. Herkes burada herkes yazabiliyor. Sorun bakalım 2011 yılındaki Arena rezaletinden önce bu forumda mevcut siyasi iktidar hakkında tek bir cümle yazılmış mı veyahut siyasi bir konu açılmış mı? Herşey o gün başladı. Ben 2009 girişliyim öyle birşey hatırlamıyorum. Hiçbir siyasi gücü de Galatasaray'ım dan üstün tutamam kusura bakmayın burası GALATASARAY Forumu. İsteyen de istediğini düşünsün istediği ideolojiye yakın olsun lakin şu forumda o ideolojiyi kulübünden üstün tutmasın.
Adem cakar ne yazıon abi satırlarca
başkanlık için muharrem yılmaz ismi geçiyor sağda solda..
elimiz alismis zamaninda, yaptigimiz bazi isler geregi. Otomatige bagliyorum, kusur olarak gören varsa af ola...
Not:
Ak Troll olarak degil...![]()
Aysal defolsun gitsin yerine sağlam bir yönetim,etkili bir Florya ile rahat şampiyonuz..
O kim?
Dokunan birşey söyledin demek ki AdemBende bundan farkli birsey söylemiyorum zaten. Beni AKP´li yapiyorsun, sonra onlara karsi olan elestirilere karsi yazdigimi iddia ediyorsun. Ben bu forum ozamanlar nasil düsünüyordu, ne yaziyordu bilmem.
Şu tarihe kadar 50 senedir kulüplerin vergi borçları bilmem neleri affedilmiştir onlar olan şeyler zaten ki bana göre olmamalı. Lakin Galatasaray ASY'nin kirasını ödeyemiyordu devlet onu oradan karşılık vermeden çıkarabilirdi tezini kabul etmiyorum. 3 büyük kulübü, istemediği sürece kendi stadyumlarından çıkaramazsın. Galatasaray da buna dahildir. Ali Sami Yen Stadyumu Galatasaray ile özdeşlemiş ve milyonlarca taraftar orayı mabed olarak bellemiştir. Sen oradan Galatasaray'ı karşılık vermeden çıkarıyorum dersen Mecidiyeköy civarı geziden beter olur. Haklı olarak taş üstünde taş kalmaz. Senelerce kira ödemiş oraya kulüp ve 2 ay kira ödeyemedi diye sen oradan Galatasaray'ı rızası olmadan çıkaramazsın. Sanki Arena'nın verilmesi lütufmuş gibi konuşuyorlar ya anlatmasınlar bana... Ben yemem. Galatasaray sayesinde milyar avroluk ranta kondular orada konuşmasınlar fazla :HO Stadda yapilan taraftarin protesto hakkiydi, bu protestonun kulübümüze pahaliya maal olmasi, bu Ülke´nin demokratik yönetilmediginden kaynaklaniyor.
Ama bu da bir gercek, Devlet imkan tanimasaydi biz stad yapamazdik. O olayda bile birileri yolsuzluk yapmistir bizim üzerimizden. Varyap sabote edilip, projenin TOKI´ye bitirilmesi saglandi. Hatta Ali Samiyenin haklarini bile kaybedebilirdik, cünkü kira ödeyemiyorduk. Devlet bize ozamanlar destek cikti... Bize Devlet stadi beles olarak vermedi, cokta zorladilar yapilana kadar. Ama istemeselerdi, o stadi yapamazdik bile.
Hükümet ile iyi geçinmek için ne yapılması gerekiyor Adem söyler misin? Koskoca Galatasaray Başkanı senelerce randevu talep ediyor lakin geri dönüş dahi olmuyor. Bunun anlamı nedir sen söyle? Ünal Başkan o adamın huzuruna "padişahım hünkarım" diye sürünerek mi çıkması gerekiyor? Ne bekleniyor anlamıyorumTürkiye´de sistem belli, sen hükümet ile gecinemez isen, senin önüne engel koyarlar. Yada prosedürleri yavaslatirlar. Bu tabiki bir gercek, ama sistematik bir harekat yapmazlar bir kulübe karsi.