GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Ne diye seçim kararı aldı Ünal Aysal? Ben anlamadım bu işi. Her sene seçim yapıyoruz. İşin suyu çıktı. Tam olarak ne istiyor anlamıyorum açıkçası.

Ben zaten Fenerbahce Baskanina diyorum... Zaten Erdogan´in korudugu tapelerde ortaya cikiyor, ki bence onu görmek icin tapeye de gerek yoktur. Ama bu adam kendini coktan kaybetmis bir sahis, piskolojik ciddi rahatsizliklari var. Eger Fenerbahce kulübü araya akp´ye yakin is adamlarini sokmasa, durum cok degisik olabilirdi...
Fenerbahce´ye her türlü destek veren, Galatasaray´a her türlü köstek olan bir siyasi profil ciziliyor. Bana göre bu dogru degildir.

dua adelim de aziz başkanlığı bırakmıyor. yoksa ilk fırsatta hükümet destekli başkan fenerin başına geçer ondan sonra maddi manevi desteğin kralını verirlerdi. franconun real madridi gibi hegamonya kurarlardı türkiyede

Senin ilk kisminda yazdiklarin zaten benim yazimda belirtilmis konular. Zaten benim yazdiklarimi yaziyorsun, sonra bana laf cakmaya kalkiyorsun. Ben Galatasaray´in yillardan beri nasil yönetildigini yazdim, bundan üstün hayal kurup ideolojik isteklerinizi tatmin etmeyin dedim.
Burada Ünal Aysal´i bile AKP´lilerin Erdogan´i savundugu gibi savunuyorsunuz. Dis mihraklar, ic mihraklar bu Ülke´de herkez dogrularini neden baskalarini suclayarak savunma gereyi duyuyor aceba ?

Ben o yaziyi bilerek damariniza basarak yazdim. Bu Forumda insanlar AKP´yi savunuyor diye nefes alamiyacakmi ? AKP´yi savunan, yada savunmaya sadece benzeyen herseyi burada toplum icinde linc ediyorsunuz. Ozaman sizin kisisel haklari sinirlayan bir Erdogan´dan sikayet etmeye ne hakkiniz var ? Burada karsi bir görüse bile tahammül edemiyorsunuz, o adamdan niye bekliyorsunuz ozaman ?

Ben bu konuda herzaman Atatürkcü´leri savundum, daha egitimli daha ileri görüslü diyordum. Benim ailemde farkli ideolojilere sahib insanlar var, ama ben Atatürkcü bir Baba tarafindan yetistirildim, kücükken okulda Atatürk ile ilgili sunumlar yapip, resimlerini okul duvarina asiyordum, 23. Nisan´da almanyalarda siir okuyordum. Sizin AKP´ye yada Erdogan´a sallamanizdan ben zevk alirim, cünkü Türkiye´deki bütün siyasetciler gibi onlardan da nefret ediyorum. Ama AKP´lilere karsi bu sekilde davranmaniz benim icin büyük bir hayal kirikligidir. Cünkü sizinde onlardan farkli olmadiginizi gösteriyor...

Bunlarla ugrasmaya degmez Ademcim.

Önce RTE'yi diktatör oldugunu suçluyorlar, ama farkli politik görüse sahip olan renktaşlar var ise hemen linç etmeye çalisiyorlar, illa da onun hakkinda herhangi bir pozitif şey yasak oldugunu göstermek istiyorlar.

İkiyüzlülük.

Farkli politik görüşlere saygi duymayan zihniyet bu forumu antu seviyesine getiriyor maalesef. Ister AKPli ol, ister BDPli, ama saygisiz ve çirkin bir ortam yaratmakla seviyeli tartişmalar çok nadir olur ve siyaset, futboldan daha çok konuşulur. Forumun tadi kaçar.

Senin ilk kisminda yazdiklarin zaten benim yazimda belirtilmis konular. Zaten benim yazdiklarimi yaziyorsun, sonra bana laf cakmaya kalkiyorsun. Ben Galatasaray´in yillardan beri nasil yönetildigini yazdim, bundan üstün hayal kurup ideolojik isteklerinizi tatmin etmeyin dedim.
Burada Ünal Aysal´i bile AKP´lilerin Erdogan´i savundugu gibi savunuyorsunuz. Dis mihraklar, ic mihraklar bu Ülke´de herkez dogrularini neden baskalarini suclayarak savunma gereyi duyuyor aceba ?

Ben o yaziyi bilerek damariniza basarak yazdim. Bu Forumda insanlar AKP´yi savunuyor diye nefes alamiyacakmi ? AKP´yi savunan, yada savunmaya sadece benzeyen herseyi burada toplum icinde linc ediyorsunuz. Ozaman sizin kisisel haklari sinirlayan bir Erdogan´dan sikayet etmeye ne hakkiniz var ? Burada karsi bir görüse bile tahammül edemiyorsunuz, o adamdan niye bekliyorsunuz ozaman ?

Ben bu konuda herzaman Atatürkcü´leri savundum, daha egitimli daha ileri görüslü diyordum. Benim ailemde farkli ideolojilere sahib insanlar var, ama ben Atatürkcü bir Baba tarafindan yetistirildim, kücükken okulda Atatürk ile ilgili sunumlar yapip, resimlerini okul duvarina asiyordum, 23. Nisan´da almanyalarda siir okuyordum. Sizin AKP´ye yada Erdogan´a sallamanizdan ben zevk alirim, cünkü Türkiye´deki bütün siyasetciler gibi onlardan da nefret ediyorum. Ama AKP´lilere karsi bu sekilde davranmaniz benim icin büyük bir hayal kirikligidir. Cünkü sizinde onlardan farkli olmadiginizi gösteriyor...

Dış mihrak iç mihrak olayına girmiyorum. Kimseye laf çakmaya çalıştığım da yok. Aleni şeyler var onları da açık açık net bir biçimde yazıyorum. Siyaset falan artık umrumda değil zaten. Hiçbir koyu siyasi ideolojiye de sahip değilim. Mevcut siyasi gücün adamlarından hiç hoşlanmıyorum o ayrı lakin haksızlıklara da tahammül edemiyorum. Hep aynı şeyleri konuşuyoruz aynı noktaya geliyoruz. Memleket idaresinde ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar ki zaten yapıyorlar da fakat Galatasaray'ıma yeşillenmesinler başka ihsan istemem fakat aleni bir şekilde üzerine oynuyorlar. Buradaki mevcut siyasi iktidarın yanlısı olan arkadaşların nefes alamıyor gibi bir durumu yok. Herkes burada herkes yazabiliyor. Sorun bakalım 2011 yılındaki Arena rezaletinden önce bu forumda mevcut siyasi iktidar hakkında tek bir cümle yazılmış mı veyahut siyasi bir konu açılmış mı? Herşey o gün başladı. Ben 2009 girişliyim öyle birşey hatırlamıyorum. Hiçbir siyasi gücü de Galatasaray'ım dan üstün tutamam kusura bakmayın burası GALATASARAY Forumu. İsteyen de istediğini düşünsün istediği ideolojiye yakın olsun lakin şu forumda o ideolojiyi kulübünden üstün tutmasın.

yani rte in kilarini yalayalim fenerliler gibi diyorsun. bende öyle mide yok af edersin :D

Bunun kil yalamak ile alakasi yok. Sen Türkiye´de yasiyorsun, siyaset ile aran iyi olmadan kolay kolay birsey yapamazsin. Bizde yaranmaya calistik, sen bunu neden yalamak diyorsun ? Bunlar stratejik hamleler, kulübün menfaatleri bunlari gerektiriyor...

Aysal: Saracoğlu'ndaki ırkçılık kazaydı - Spor Haberleri - Radikal

Hükümete sirin gözükmek icin biz o muz olayina girmedik ve ört bas edilmesinde yardimci olduk. Türkiye´nin imaji zedelenmesin diye, biz buna kaza dedik. Ünal Aysal gitti 20 Milyon taraftari AKP´li yapti, sonra geri aldi, Twitter´den hükümete tepki gösterdi. Sonra yine gitti Vizyon toplantisina katildi...

Ben olaylara istedigim gibi degil, oldugu gibi bakarim. Bunlar stratejik hamleler, bunun üzerinde hersey hayalperestliktir.

Son düzenleme:
ünal aysal gider de klüp kötüye gitmeye başlarsa fener 4. ıldızı takarsa bu konuyu açıcam. buraya gitsin felan diyenlere o gün soracağım sorular olacak

Dış mihrak iç mihrak olayına girmiyorum. Kimseye laf çakmaya çalıştığım da yok. Aleni şeyler var onları da açık açık net bir biçimde yazıyorum. Siyaset falan artık umrumda değil zaten. Hiçbir koyu siyasi ideolojiye de sahip değilim. Mevcut siyasi gücün adamlarından hiç hoşlanmıyorum o ayrı lakin haksızlıklara da tahammül edemiyorum. Hep aynı şeyleri konuşuyoruz aynı noktaya geliyoruz. Memleket idaresinde ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar ki zaten yapıyorlar da fakat Galatasaray'ıma yeşillenmesinler başka ihsan istemem fakat aleni bir şekilde üzerine oynuyorlar. Buradaki mevcut siyasi iktidarın yanlısı olan arkadaşların nefes alamıyor gibi bir durumu yok. Herkes burada herkes yazabiliyor. Sorun bakalım 2011 yılındaki Arena rezaletinden önce bu forumda mevcut siyasi iktidar hakkında tek bir cümle yazılmış mı veyahut siyasi bir konu açılmış mı? Herşey o gün başladı. Ben 2009 girişliyim öyle birşey hatırlamıyorum. Hiçbir siyasi gücü de Galatasaray'ım dan üstün tutamam kusura bakmayın burası GALATASARAY Forumu. İsteyen de istediğini düşünsün istediği ideolojiye yakın olsun lakin şu forumda o ideolojiyi kulübünden üstün tutmasın.

Bende bundan farkli birsey söylemiyorum zaten. Beni AKP´li yapiyorsun, sonra onlara karsi olan elestirilere karsi yazdigimi iddia ediyorsun. Ben bu forum ozamanlar nasil düsünüyordu, ne yaziyordu bilmem. O Stadda yapilan taraftarin protesto hakkiydi, bu protestonun kulübümüze pahaliya maal olmasi, bu Ülke´nin demokratik yönetilmediginden kaynaklaniyor.
Ama bu da bir gercek, Devlet imkan tanimasaydi biz stad yapamazdik. O olayda bile birileri yolsuzluk yapmistir bizim üzerimizden. Varyap sabote edilip, projenin TOKI´ye bitirilmesi saglandi. Hatta Ali Samiyenin haklarini bile kaybedebilirdik, cünkü kira ödeyemiyorduk. Devlet bize ozamanlar destek cikti... Bize Devlet stadi beles olarak vermedi, cokta zorladilar yapilana kadar. Ama istemeselerdi, o stadi yapamazdik bile.

Türkiye´de sistem belli, sen hükümet ile gecinemez isen, senin önüne engel koyarlar. Yada prosedürleri yavaslatirlar. Bu tabiki bir gercek, ama sistematik bir harekat yapmazlar bir kulübe karsi.

Son düzenleme:
Aysal yerine hükümete yakın biri geçince kararlar, kurallar istediğimiz yönde değişmez.Borsa, vergi üzerinden saldırmayı stadın çatısıyla ilgili baskı yapmayı bırakırlar o kadar.

Yabancı sınırı ne derlerse kulüp kabul eder.Basketbol finalindeki gibi maça çıkmama kararı falan alamayız.Şikeyi gündeme getiremeyiz.Galatasaray'ı pasifize edip tepkisiz bırakırlar.Albayrak varken birilerinin ricasıyla ırkçılığın üstüne gitmedik mesela.

Tabi bunlar hep komplo teorisi durduk yere sallıyoruz biz.

tapatalk

Bende bundan farkli birsey söylemiyorum zaten. Beni AKP´li yapiyorsun, sonra onlara karsi olan elestirilere karsi yazdigimi iddia ediyorsun. Ben bu forum ozamanlar nasil düsünüyordu, ne yaziyordu bilmem.
Dokunan birşey söyledin demek ki Adem :) Ben o lafları durduk yere söylemem kimseye ki ben o lafları asıl olarak sana söylemedim zaten. Birkaç üye dahil oldu 5-6 tane mesajı var adamların ortalığı karıştırdılar sonra ceza aldılar :D Asıl tepkim onlara oldu sende arada tuhaf birşey dedin demek ki çakar avatarından girdim bende mevzuya arada sen kaynamış oldun sanırım bilemiyorum bakmam lazım :asd22: Sonra da tahmin ettiğim gibi Kenan dahil oldu mevzuya ondan sonra da çık çıkabilirsen işin içinden :D Kabak başımıza patladı iyi mi... Kompleksli bile olduk arada sen düşün :asd:

O Stadda yapilan taraftarin protesto hakkiydi, bu protestonun kulübümüze pahaliya maal olmasi, bu Ülke´nin demokratik yönetilmediginden kaynaklaniyor.
Ama bu da bir gercek, Devlet imkan tanimasaydi biz stad yapamazdik. O olayda bile birileri yolsuzluk yapmistir bizim üzerimizden. Varyap sabote edilip, projenin TOKI´ye bitirilmesi saglandi. Hatta Ali Samiyenin haklarini bile kaybedebilirdik, cünkü kira ödeyemiyorduk. Devlet bize ozamanlar destek cikti... Bize Devlet stadi beles olarak vermedi, cokta zorladilar yapilana kadar. Ama istemeselerdi, o stadi yapamazdik bile.
Şu tarihe kadar 50 senedir kulüplerin vergi borçları bilmem neleri affedilmiştir onlar olan şeyler zaten ki bana göre olmamalı. Lakin Galatasaray ASY'nin kirasını ödeyemiyordu devlet onu oradan karşılık vermeden çıkarabilirdi tezini kabul etmiyorum. 3 büyük kulübü, istemediği sürece kendi stadyumlarından çıkaramazsın. Galatasaray da buna dahildir. Ali Sami Yen Stadyumu Galatasaray ile özdeşlemiş ve milyonlarca taraftar orayı mabed olarak bellemiştir. Sen oradan Galatasaray'ı karşılık vermeden çıkarıyorum dersen Mecidiyeköy civarı geziden beter olur. Haklı olarak taş üstünde taş kalmaz. Senelerce kira ödemiş oraya kulüp ve 2 ay kira ödeyemedi diye sen oradan Galatasaray'ı rızası olmadan çıkaramazsın. Sanki Arena'nın verilmesi lütufmuş gibi konuşuyorlar ya anlatmasınlar bana... Ben yemem. Galatasaray sayesinde milyar avroluk ranta kondular orada konuşmasınlar fazla :H

Türkiye´de sistem belli, sen hükümet ile gecinemez isen, senin önüne engel koyarlar. Yada prosedürleri yavaslatirlar. Bu tabiki bir gercek, ama sistematik bir harekat yapmazlar bir kulübe karsi.
Hükümet ile iyi geçinmek için ne yapılması gerekiyor Adem söyler misin? Koskoca Galatasaray Başkanı senelerce randevu talep ediyor lakin geri dönüş dahi olmuyor. Bunun anlamı nedir sen söyle? Ünal Başkan o adamın huzuruna "padişahım hünkarım" diye sürünerek mi çıkması gerekiyor? Ne bekleniyor anlamıyorum :red:

Geri
Üst Alt