Ünal Aysal: "Taraftar benim gönlümdedir, seslerine kulak vermeliyim"

Aralik 2016 da üye olan arkadaslar sanki dikkat cekiyor gibi geldi bana biraz.

Çok iyi bir ekiple gelmesi lazım. Aksi durumda başarılı olamaz.

''Benim stratejim büyümeye yönelikti. şuan ki yönetimin küçülmeye yönelik."...Ünal Aysal...

''Başkan, FFP dolayısıyla ciddi transfer bütçesi oluşturamayacaklarını söyledi, bana vaadettiği parlak projenin gerçekleşemeyeceğini böylelikle anlamış oldum, bu durumda ayrılmam gerekiyordu. Kulüp zor durumda iken de tazminat talebinde bulunmam doğru olmazdı...R. Mancini
, İnter TD; Galatasaray-İnter hazırlık maçı sonrası kameralara karşı sarfetmiştir...(İyi bir TD olduğunu düşünmüyorum ama bu tavrıyla 'Adam' olduğunu tescillemiştir sinyor)...

Bu iki açıklamayı öpüştürün bakalım, ne sonuç çıkarıyorsunuz sevgili Aysalperestler?...

''Efenim Riva vs projeleriyle darboğazdan çıkaracaktı kulübü''...Tam safsata; bunun Galatasaray gibi bir kulüpte öyle bugünden yarına olmayacağını herkesten iyi bilir sayın Aysal. Ucuz bahaneden öte bir şey değil; yiyenlere afiyet olsun...

Küçük ve büyük sikeciler ismini bile duymaya tahammül edemiyorlar.

Aysal başkan iki kelam etti diye medya da ki şikecilerin eli ayağı titredi.
Bütün borcu aysal yapmış gibi konuşmaya başladılar.
Dursun 6 ayda 100 milyondan fazla zarara soktu hiçbiri tek kelime etmedi

Aysal ise ; teslim aldığı borcun üzerine 15 milyon bile eklemedi.
Bu zaman diliminde ise kadro kalitesini 5 'e katladı

SARI-KIRMIZI!

Şikecileri şimdiden derin bir korku sarmış. Korkmayın , titreyin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam çıktı bir telefon bağlantısı yaptı sırf adı bile Kuşları&Kargaları bu kadar korkutmaya yetti :asd22:

Tursun tayfası ile şikecileri aldı bir korku :asd22:

şuan galatasaray genel kurulu içinde bu adamdan daha iyi bi başkan adayı yoktur, var diyen ağır sallıyordur.

Ünal aysal başkanın geri dönmesi kurtuluşumuz olur.Keşke geri dönse adamın duruşu konuşması saygınlığı bağlantıları müthiş tam bir vizyoner.Bu adamın en büyük şanssızlığı olduğu dönemdeki yabancı sınırıdır.Selçuk burak gibilerin sözleşmesini uzatması bunla alakalıdır.Şimdi yabancı sınırıda yok eboue,sneijder,melo,riera,telles,drogba v.b gibi kalitede adamları rahat getirebilir.Ama transferin başına akıllı iş bitiren bir isim şart kısaca Ünal Aysal ve Haldun Üstünel'in olduğu bir yönetim Galatasaray'ı uçurur..En büyük hayalim.

C232Nv1XgAA2MBS.jpg:large

gerçekten gelmeye niyetliyse dilerim tek ses olmak için şükrü ergünlerle bülent tulunlarla veya 2. başkanlık için durusn özbek gibilerle yola çıkmaz yoğurdu bukez üfleyerek yer.
son yıllarda sürekli başkanlık için zıplayan biri var aysaldan sonra o da konuşmuş bugün. andy garcia tipli olan. enazından o adamı bi yanına almalı

Geri
Üst Alt