# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

ali sabanci kadroda yokmu acaba

Bahri Havadır Ünal Aysal' dan "M.Sarp' ı göndereceğiz" demesini bekliyordu belkide:)

adamda dinleyeni kendine çeken bir şey var :D .

ünal aysal,adnan öztürk,hayri kozak,refik arikan,ali sabanci off süper güclü bir yönetim olacak insallah

Beyler CEO ne demek? takildim ona

İcra kurulu başkanı (CEO)

İcra kurulu başkanı ya da yönetim kurulu başkanı (İngilizce: CEO, Chief Executive Officer), bir şirketin, örgütün ya da acentenin en üst dereceli yöneticisi.

Nispeten az hissedarı olan şirketlerde (closely held corporations), geleneksel olarak CEO aynı zamanda yönetim kurulu başkanıdır. Özellikle, bir kişi başkan ve CEO ünvanlarını elinde tutarken başka biri de başkanlık görevindedir ya da bir şirketin günlük işlerini yürütmekle sorumlu yöneticisi (chief operating officer - Coo) olur. ABD'de başkan, Birleşik Krallık'ta ise CEO terimi tercih edilir. Bu yönetimin altındaki yönetici ABD'de İcra Kurulu Başkan Yardımcısı (Executive Vice President), Birleşik Krallık'ta ise Yetkili Müdürdür (Executive Director). Halka açık şirketlerde CEO ve başkanlık görevleri birbirlerinden ayrılabilir.

İcra kurulu başkanı - Vikipedi

:)

t.d yabanci olacak büyük ihtimal,sizce kim olur?

Bugün şunu anladık ki; hepimiz birer derin G.Saraylıyız...Çünkü bu takımı kalbimiz ve yüreğimizle seviyoruz..

Bu adam Ardayı göndertmez. Zor yani.

Gerets gelebilir bence.

Fazla mceraya gerek yok gitsinler Boas'ı getirsinler işte!

3-0 oldu goller Adnan Öztürk, Hayri Kozak ve Ali Dürüst =)

"ÜNAL AYSALIN BUGÜN SALONDAKİLERDEN ÇOK FARKLI BİR ASİL LİSTESİ VAR ASPARAGAS BAHRİDEKİ LİSTE YANLIŞ:)))" bca

derin galatasaraylilar isterseler ardayla konusup satilmasini engellerler.arda basin tarafindan yipratildigi zaman polat ve yöneticiler hic sahiplenmedi cocugu.

lucescu - van gaal - gerets

Aysal isim vermedi, vaat vermedi diye kötülüyorlar. Adam ben boş konuşmam, direk yaparım demek istiyor. İstediğimi alırım diyor...Bunu Bahri gibiler anlamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt