# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

ben tek birşey anlamadım. bu borcu napacak şimdi?

avrupa'daki ilk 4 ligin ilk 4ündeki takımları örnek alacakmışta, onlarda bu borç yok.

bu borçla nasıl transfer nasıl yatırım yapacak. onu anlamadım.

Nasıl yok Manu'nun en son duyduğumda 800 milyon dolar borcu vardı.

10000000000% cebinden para verecek... Bunu gidip acik acik söylemesine gerek varmi ?? (miktarini bilmiyorum ama illa verecektir)

Nerden biliyorsun yahu vereceğini ?

O kadar kolay konuşuyorsunki cidden mantığını anlamak güç.

Nasıl yok Manu'nun en son duyduğumda 800 milyon dolar borcu vardı.

man u'nun borcu bilmiyorum ama man u'nun o borçla uyumlu geliri vardır. bizde öyle bir gelir yok. tüm gelirler bildiğim 4-5 sene temlikli. sıcak para yok.

bir çocuk ancak böyle bir cevap verebilir.. sanki senin paran bu nasıl bir uslup böyle ? adnan polatının başarısız olduğunu kabul ediyorum ama kimsenin istemediği anda o sefil dediğin adam elini taşın altına koydu.. yazık sana adam ceo olsa ne olacak karizma olsa ne olacak sen gerçekten kendi şirketlerine verdiği önem ve değeri galatasaraya vereceğine inanıyormusun ?? verecekti nerdeydi şimdiye kadar ?

10. yılını yeni doldurdu. önceden başkan olamıyordu. süresini doldurrdu geldi...

adnan polat vol 2 daha karanlık günler bizi bekliyor

hedefleri kest

Hedeflerini şöyle sıraladı..

1- Ekonomik başarı

2- İdari başarı ve kurumsallaşma

3- Sosyal kültürel başarı ve marka değerimiz

4- Sportif başarı

sportif başarı görüldüğü üzre en son sırada yine peki sormak istiyorum en sonuncusu olmadan 3 ünün olması mümkünmü allah aşkına?

kenyon felan nedir yahu chelseanın milyarlarca avro içinde yüzdüğünde ne yapmışki türkiyede ne yapıcak? sırf hava adam yattığı yerden teknik direktöden çok para alıcak üstüne :o

Namık bırak ya :)

Adamlar bağnaz abi anlamıyor.Adam kendisi para vermem diyor.

Hem neden versin.Kim olsa vermez zaten.

helal olsun acik acik para falan vermem dedi:)

kapak oldu

Eğer bu seneden toparlamak istiyorsa kulübü mecbur vericek para cebinden.

ya cebinden para vermeyen bir baskan gösterirmisin ? (zengin baskanlardan...)

Galatasaray Başkanı olan adamların hepsi zengin kişiler olmuştur. Özhan Canaydın haricinde kulübe karşılıksız para veren yok.

Siz Ünal Aysal'dan cebinden para vererek transfer falan yapacağını bekliyorsunuz herhalde. Öyle bir şey beklemek yersiz ki kendisi de açıkladı. Bu tip adamların gelmesinin faydası, yönettirmeyi bilmeleri, çok iyi bağlantıları olmaları falan. Para konusunda verseler bile bu karşılıksız olmaz kolay kolay.

Bu tip beklentilere girmeyin.

Galatasaray Başkanı olan adamların hepsi zengin kişiler olmuştur. Özhan Canaydın haricinde kulübe karşılıksız para veren yok.

Siz Ünal Aysal'dan cebinden para vererek transfer falan yapacağını bekliyorsunuz herhalde. Öyle bir şey beklemek yersiz ki kendisi de açıkladı. Bu tip adamların gelmesinin faydası, yönettirmeyi bilmeleri, çok iyi bağlantıları olmaları falan. Para konusunda verseler bile bu karşılıksız olmaz kolay kolay.

Bu tip beklentilere girmeyin.

Aslında çok doğru konuştu ünal aysal. ama işte bu seneden bi beklentiye gireceksek cebinden bişeyler çıkarır diye düşünüyorum. Adnan Polat Sat-Al mantığıyla yürütüyordu hep bakalım yeni yönetim ne yapacak.

Tüm camiamıza hayırlı olsun.Güzel konuştu Aysal."Plansız ve tedbirsiz hiç bir işe girmem":tiphat:

aysalin derin GS tanimi tarihe gececek

SErdar demisti dersiniz 30 sene sonra

bu takımı sen ayağa kaldırırsın yaşlı aslan

S12150025.jpg

:cool: Bentley

Hey maaşallah :D

ali sabancı umarım listeye girer

Abdurrahim Albayrak ve profosyonellere devretmek, celiski var.

Bu adam bana umutsuzluk veriyor nedense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt