# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Murat iyi calisiyorsun son günlerde :D Insallah Grande gelecek merak etmeyin

bu muhabbetten once dediklerim dogrulanmis

ali durust bu yonetimin en zayif halkasidir calisamsini engeller

acik ve net

Gerçekten de Ali Dürüst'ü en zayıf halka göstermek abesle iştigal..

Ali Dürüst Helvaci´yi 100 kere cebinden cikarir. Ve Dürüst sadece yönetici. Helvaci´nin yönetimini taniyan bile yok. Kendisi gibi basit isimlerden kurulu bir yönetim

çok karizmatik bi adam ya.bi sempatim arttı Aysal a karşı.Konuşması felanda düzgün yani.Tam başkan olcak adam.

Bide Aziz Yıl. ve Yıldırım Demirörene laf atıp onu sustuuracak gibi birine benziyor.Bugünde zaten bi acıklama yapmış Aziz hakkında

Ali Dürüst 'ten ben de soğumaya başladım. Yerli kalitesi iyi demiş galiba. Ondan önce de birkaç açıklamasını sevmediğimi hatırlıyorum.

Ali Dürüst 'ten ben de soğumaya başladım. Yerli kalitesi iyi demiş galiba. Ondan önce de birkaç açıklamasını sevmediğimi hatırlıyorum.

Merak etme gereken yapilir. Herkesi yollayamayiz, iyi futbolcular da var demis. Eee o kadar da yalan degil yani. Arda, Servet, Yekta, Kazim, Hakan Balta, Sabri gibi futbolcularin gercek performanslari bu degil. Cok daha iyiler aslinda. Onu demek istemis. Mustafa Sarp, Ayhan , Baris kalacak dememis ki :)

yahu link asagida

acin dinleyin adam kozakla ozturkle falan 2. baskanlik kavgasi verdi dedim dinlemediniz

aysal kendi agziyla acikliyor

acin bi dinleyin

tam faaaaaa demeden 3 dkk once izlemeye baslayin

korkmayinnnnnn

servet balta falan demirbas olacak rahat olun

Merak etme gereken yapilir. Herkesi yollayamayiz, iyi futbolcular da var demis. Eee o kadar da yalan degil yani. Arda, Servet, Yekta, Kazim, Hakan Balta, Sabri gibi futbolcularin gercek performanslari bu degil. Cok daha iyiler aslinda. Onu demek istemis. Mustafa Sarp, Ayhan , Baris kalacak dememis ki :)

Yerli kaliteden kastı Onur'un saydığı futbolculardır.Yoksa yerli futbolcularda ki kalite yerler altında olduğunu kendiside biliyordur.

Fenerbahce bizi gecti lafını yanlıs kullanıyor sürekli. Biraz dikkat etmesi gerekir. Ali Dürüst ve Adnan Oztürkü cıkart zor secilir Aysal kanaatimce.

Albayrak Ünal diyemiyor :D Unal diyor :D Acayip adam ya

"Unal Baskan bize Allah´in bir lütfudur."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt