- 8 Temmuz 2015
- 35.781
- 70.614
- 3.893
Yabancı 1 adam mı vardı masadaOnun da etkisi vardır kesin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı 1 adam mı vardı masadaOnun da etkisi vardır kesin![]()
gerek yok sen özelden fotoyu at sadece söz paylaşmam kimseyleBiraz daha devam edersen direk numarayı atacam buraya üstad![]()
Evet kaleci diye çağırdık karpuzcu çıktı adam. İtü'de okuyan bir Suriyeli kardeşimizdi.Yabancı 1 adam mı vardı masada
İlk 4-5 kere öyle oluyor, yakından tanıdıkça sevmemeye başlıyorsun.
Olm seni hala pataklamadıysam sabırlı 1 insan olduğumdan.Sevmiyorsan niye görüşüyorsun birader?
Şeytan tüyü var kabul et.
Evet öyle bir tipin var hem temiz yüzlüsün hem de çok tokat atılmaya müsait yüzün var renktaş hemen parmak izi çıkar yanağında...Senden kötülük gelmez o sıfatla hürmetler...Avatarın Mr.Hyde sen de boğaziçili Dr.Jeykll...Sevmiyorsan niye görüşüyorsun birader?
Şeytan tüyü var kabul et.
Abooda laf yok ufak bir sakatligi vardi sadece sjsjjsEvet kaleci diye çağırdık karpuzcu çıktı adam. İtü'de okuyan bir Suriyeli kardeşimizdi.
Olm seni hala pataklamadıysam sabırlı 1 insan olduğumdan.
Evet öyle bir tipin var hem temiz yüzlüsün hem de çok tokat atılmaya müsait yüzün var renktaş hemen parmak izi çıkar yanağında...Senden kötülük gelmez o sıfatla hürmetler...Avatarın Mr.Hyde sen de boğaziçili Dr.Jeykll...
1 maçta 2 sinede gol atma şerefine nail oldum ama Abood adlı şahısla daha çok münasebet halindeydikAbooda laf yok ufak bir sakatligi vardi sadece sjsjjs
Rakibin kalecisi cok saglamdi ordan sikinti oldu
Lafı değiştirme yav foto atEvet öyle bir tipin var hem temiz yüzlüsün hem de çok tokat atılmaya müsait yüzün var renktaş hemen parmak izi çıkar yanağında...Senden kötülük gelmez o sıfatla hürmetler...Avatarın Mr.Hyde sen de boğaziçili Dr.Jeykll...
Evet kaleci diye çağırdık karpuzcu çıktı adam. İtü'de okuyan bir Suriyeli kardeşimizdi.
Benim tanidigim Alpay Ugur'u tokatlariyla bayiltirTokatlayacağım ilk insan olabilecek potansiyeli de sende görüyorum sn. GÜZEL.
Demek daha önce hiç kavga etmedinTokatlayacağım ilk insan olabilecek potansiyeli de sende görüyorum sn. GÜZEL.
Takima ilac gibi geldigini soyleyebilirim1 maçta 2 sinede gol atma şerefine nail oldum ama Abood adlı şahısla daha çok münasebet halindeydik
Daha once kavgalarin icinde bulundun sanirim, anlatmak ister misin?Demek daha önce hiç kavga etmedin![]()
haklıyım yani
HÜRMETLER SN.ASMA...