Üyelerimizden eleştriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: What the hell ?

O adam önceden de koymuştu aynı şeyi kaldırılmıştı, yine koymuş. Akıllanmayacak anlaşılan hrb

hocam nasıl olur adminlerle daha önce konuştum ben izin verdiler. burda bir yığın che resmi avatarı olan insan var onlarınkide silinsin ozaman.

en yakın zamanda gördüğüm mesela mustafa bandırma. adamın avatarı che. ya onunkinide silin yada benim yüklememe izin verin.

Cheleri de temizleyeceğiz o halde :D

O iş uzar.

Komünistler Hitleri istemez. Faşistler Denizi, Che 'yi istemez. Sonra çıkar birisi Liberalist diye Atatürk 'ü istemez. Gel de çık işin içinden.

Ama hani buna izin vermek de gelmiyor. Sonuçta aşırı anti-komünist bir yapım olsa da Che, Deniz falan dava adamıydı. Hitler ne adamı Allah aşkına. Adama anlatmaya kalksan saatlerce tartışır.

Hitler'in yaptığı faşizm insanlık suçuydu. Düşünce olarak faşizm değil.

hitleri komünist değil insan olan istemez

Hitler sempatizanlığı nasıl bişey lan,Lube hıyar sempatizanı ol canımı ye.

SERTAÇ OKUYANA KADAR AKLIMA GELDİKÇE BURAYA EKLEME YAPACAĞIM.

1- Türkçe konusunda çok net ve kesin cezalar olsun. Hatta gerekirse en ufak şey editlensin. Da, de gibi eklerin ayrı yazılmasına bile bakılsın. Yapacak: Yeni 3-4 tane moderatör alınır. Adı moderatör olur ama görevi sadece mesaj editlemek olur. Veya farklı bir isimle falan yapılır, orası sizlere kalmış. -bu konuda mesajım editlenirse asla laf etmem. Şu mesaja bakınca en az 200 tane hata bulursunuz, bilmişlik falan da taslamıyorum, yanlış anlamayacağınızı düşünüyorum- İsim istiyorsanız başta Adem'i öneriyorum.

2- Nevizade de rahatlığa biraz daha izin verilsin. Senin ananı bilmem neresinden ne yapayım tarzı küfürlere elbette ses çıkarın lakin ortaya edilen küfürler, ''vay amk'' yazmaya falan ses edilmesin. Edilmiyor zaten diyecekseniz ama 1-2 mesajım editlenmiş, uyarı gibi bir şey almıştım bu konuda. -hafızam umarım beni yanıltmıyordur- Zaten kişiye edilen küfürler daha çok samimiyetten oluşuyor. Ben durduk yere Rıza Abi'ye gidip ''abi amk eheheheheh'' yapmam. Giderim Hayri'ye, Refik'e, Sertaç'e veya bizim çocuklardan birine yaparım. Alınacak adama gidip ''ne salak adamsın'' falan demem. ''ama kızlar görüyor, rahatsız oluyor'' demeyin, onlar da en az sen-ben kadar küfür ediyor hayatlarında. Şebnem var mesela, kendi kullanıyor küfür facebookta falan. ''amk'' kimseye zarar vermez özetle.

3-Mod.ların patronculuk oynamalarına kesinlikle izin verilmemeli. -burada şair Sertaç ve Abdullah abiye sesleniyor :) - Adamın teknik bilgisinin benden fazla olması, onu benden üstün bir adam yapmaz. Özür dilemem ben gibi mantığa bürünen adamları mümkünse kendinizce cezalandırın.

4-Hayırlı cumalar, iyi günler gibi başlıklar mümkünse kaldırılsın. Olmuyor yani. İyi&Kötü günler başlığı daha çok duyuru amaçlı kullanılsın, üyelerin mesaj atmasına, doğum günü kutlamasına izin verilmesin. Şehit haberi için başka bir bölüm açılsın(veya o tarz ciddi konular oraya kaldırılsın, mevcut bölüm var mı net emin değilim) Demek istediğim; Galatasaray.org gibi ''kınıyoruz'', ''19 Mayıs kutlu olsun'' tarzı bir başlık girilir, altına açıklaması yapılır ve konu kilitlenir. Benim yorum yapmam falan engellensin işte. -umarım bu bölüm farklı yerlere çekilmez-

5-Transfer nöbetine belirli bi mesaj sayısı getirilsin. Atıyorum 300 mesaj yazmamış kişi oraya yorum atamaz ama yazılanları görür. Böyle bir özellik var mı bilmiyorum ama yapılırsa 10 numara olur. Kaç senedir forumdayım, 3-4 kere girmişimdir o başlığa. Mod. olduğum zamanlarda da girmezdim o başlığa. Türkçe desen berbat, oyuncu analizi yapıyım desem saniye 12407141 mesaj atılıyor. Kuru kalabalık var, o sayı azaltılmalı.

6-Siyaset konusuna biraz izin verilsin. Karşı tarafı aşırı geren bir mesaj olursa -veya site yönetimini riske atacak- mesaj ortadan kaldırılsın, arkadaş konudan uzaklaştırılsın -myc falan değil- konu devam etsin. En ufak tartışmada konuya kilit gelip çöpe atılıyor, olmuyor. İçimizde kalanları bile söyleyemiyoruz.

7-Üyelere 'paragraf' kavramı öğretilsin. Bu da 1. maddeye giriyor biraz. Editlensin, mesaj çekilip durum açıklansın ve üye takibe alınsın. Türkçe katliamına devam ettiği takdir de gereken yapılsın.

8- Bazı tecrübeli üye/Galata Sarayı efendileri rütbe sahipleri gözden geçirilsin ve bu rütbeler o kadar kolay verilmesin. Türkçe, bilgi vb. şartlar gözetilsin forumda şu kadar saat geçirdi gibi şeyler değil. Görüyoruz ki tecrübeli olan çoğu üye Türkçe'nin T'sini bilmiyor, futbolun F'sinden anlamıyor.

--

Şu durumda aklıma bunlar geldi. Emir verir gibi oldu biraz ama öyle olmadığını biliyorsunuz. Bilerek Sertaç'a özel mesaj atmadım, burda tamamiyle tartışılsın, olmayacak -veya birine uymayacak- şeyleri beraber düzeltelim. Anlamadığınız madde olursa söyleyin açıklayalım. Hoş, şu sıralar Barça-Real maçı var, kimse takmayacak ama olsun. :)

Birinci maddeye bir şey demiyorum, zira doğrudan forum kullanımıyla ilgili bir şey değil. Olursa iyi olur, olmazsa da olur.

İkinci maddeye ben de katılıyorum. Nevizade'deki işleyiş açık forumdaki gibi. İnsanlar burda biraz daha esnek olsun diye var burası ama amk yazmak bile editleniyor bazen.

Üçüncü maddeye kesinlikle katılıyorum.

Dördüncü maddeye ben de hak veriyorum. Altıncı maddeyle birlikte söyleyeyim; siyasetti, şehit haberiydi bu gibi ciddi konular için Ön Denetlemeli Forum var ancak dört tane konu var orda. Şehit konuları oraya açılır, hatta şehit konuları tek başlık altında birleştirilir Ön Denetlemeli olur. Bence çok da güzel olur. Moderasyona külfeti anca "amk RTE zaaa xD" gibi postları incelemek olur. Onu da bir mod halleder, çok bir şey değil. En azından Hayri'nin olayı gibi bir şey yaşanmaz.

Beşinci maddeye kesinlikle katılıyorum, 500 mesajı olmayan adam oraya post girmesin. Geçen gün La Masia ile ilgili bir post attım, gayet de özendim hani :D Kimse okumamıştır büyük ihtimalle. He, okunmasın bir şey değil de çoğu kişinin bilmediği şeyleri yazmışımdır belki de. "Eto'o gelmiş" (ki bunu ben de yapıyorum) esprilerinden çok attığım post gibi yazıları okumak ister millet sanırım.

Altıncı madde : Bkz: dördüncü madde açıklaması

Yedinci made : Bkz: birinci madde açıklaması

Sekizinci maddeye de katılıyorum. Hatta kabul görür görmez ben şöyle bir şey öneriyorum. Belirli bir tarihten önce üye olanlara ve eski datebase'de üyeliği bulunanlara başka bir rütbe verilsin. Atıyorum Emir'e, Okan'a, Murat'a falan yeni bir rütbe verilsin. Hatta 19.05.2009'dan önce üye olanlara da verilebilir bu, bir de üstüne 1905+ posta sahip olma sınırı koyarsın çok da güzel olur. (Ben de rütbe alırım hem :D :p) Hem bu üyelerin eski üye olduğu belli olur, hem de GSE ve TÜ'lere yeni bir nitelik kazandırılır. GSE'ler nitelikli entry denen daha çok bilgi içeren mesaj sahibi üyeler olur mesela, TÜ'ler forumda daha çok zaman geçiren kişiler olur. Bunun yanında dediğim rütbeye sahip olanlar da (atıyorum "Forum Müdavimi" gibi) TÜ'lükten kurtulur. Şu anda TÜ'lüğün herhangi bir esprisi yok yani.

Ben de Okan gibi aklıma geldi mi editlerim bu mesajı.

''P.k.k, po.rno, göb.ek'' ve bunlar gibi diğer kelimeler neden sansürlenmiş durumda ? Kelimelere yasaklama yapılmadığını açıklamıştı BTK.

Konu nasıl Hitlere kadar geldi, merak ediyorum? :)

Hitler sempatizanlığı nasıl bişey lan,Lube hıyar sempatizanı ol canımı ye.

Hitler sempatizanlığı, adamın yaptıklarıyla alakalı değil adamın zekasıyla alakalı bir şey. Ben şahsen Hitler'in son yüzyılda Dünya'ya gelmiş Atatürk'le birlikte en zeki birkaç liderden biri olduğunu düşünüyorum.

Bu yaptıklarını yine de haklı göstermez ya da meşrulaştırmaz. Yine de "Hitler yhaaa şerefsizzz Yahudi'leri yaktıııııı" falan demek de ergenlikten başka bir şey değildir.

Hitler sempatizanlığı, adamın yaptıklarıyla alakalı değil adamın zekasıyla alakalı bir şey. Ben şahsen Hitler'in son yüzyılda Dünya'ya gelmiş Atatürk'le birlikte en zeki birkaç liderden biri olduğunu düşünüyorum.

Bu yaptıklarını yine de haklı göstermez ya da meşrulaştırmaz. Yine de "Hitler yhaaa şerefsizzz Yahudi'leri yaktıııııı" falan demek de ergenlikten başka bir şey değildir.

Hitler katildir. Kendi halkına zarar veren oluşumları yok etmek adına masumları öldürmüştür/eziyet etmiştir, ötesi yok. Cezası Tanrı katında.

Ancak düşünceli ve çok zeki yanları olduğu gerçeğini, büyük bir sanatçı olduğu gerçeğini, idealist olduğu gerçeğinide inkar edecek değilim.

Zaten kavgam'ı okumayan Hitler hakkında yorum yapmaktan kaçınsın en başta.

--------------

neyse back to the topic, hayding maddeler tartışılmaya devam edilsin.

Hitler her ne kadar ön plana çıksada o dönemde asıl kritik isim Mussolini idi. Her neyse... Sonuçta faşizm her açıdan gayri insani bir ideolojidir, şahısların burada pek bir önemi yok.

Bir gün hiç bir neden ortya sürülmeden 1 gün MYC verilmişti bana nedenini sorduğumda da cevap verilmemişti ama bunlar o kadar takılcaka şeyler değil sonuçta arkadaşlar bu işi gönüllü larak yapıyorlar ve arada hataların olması gayet doğal..Tabi olay kişisel husumet ve elinde yetkisi olanların diğerlerini sindirmesine gelirse işte o zaman forumun tadı kaçar..

bence 3-4 tane mod olmalı. millet bebek gibi şikayet edince de zkine takmamalı. 50 mod olunca millet şımarıyor [bence]

bence 3-4 tane mod olmalı. millet bebek gibi şikayet edince de zkine takmamalı. 50 mod olunca millet şımarıyor [bence]

Maaş bağlayacakmıyız Hayri adamlara..3-4 tane mod nasıl uğraşssın koskoca forumla...Maddi bir getirisi olmayacaksa adam en son şikayetlerimizde banane yaaww işim başımdan aşkın diyebilir..

tamam işte şikayet etmezsin sen de PROBLEM SOLVED

Çok gereksiz mesajlar editleniyor ve bu da sinir bozuyor diyorum. [En basitinden]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt