Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.397
- 6.335
- 1.073
Dursun Özbek: "Aslantepe Vadisi için projelerimizi 2 ay önce Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunmuştuk. 2 hafta önce Bakanlıktan onay geldi. Hiç gecikmeden orada kazmayı vuracağız!"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım inşaatı 2026 Şubat- Mart gibi başlayacak.Dursun Özbek: "Aslantepe Vadisi için projelerimizi 2 ay önce Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunmuştuk. 2 hafta önce Bakanlıktan onay geldi. Hiç gecikmeden orada kazmayı vuracağız!"
Değerli Hazirun'a altını çizerek işaret etti bir an önce başlamak istiyoruz diye. NBA projesi de olunca start verecekler en kısa zamanda.Sanırım inşaatı 2026 Şubat- Mart gibi başlayacak.
TOKİ'nin 500 bin konut projesi başvurmalı mıyız? Şartları karşılıyorumDursun Özbek: "Aslantepe Vadisi için projelerimizi 2 ay önce Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunmuştuk. 2 hafta önce Bakanlıktan onay geldi. Hiç gecikmeden orada kazmayı vuracağız!"
Geçen ay verilen tarih verilmiş yine. Bakalım o tarihte temel atma, inşaat başlayacak mı göreceğiz? İlk söylenen tarihte olması gördüğümüz bir durum değil o yüzden temelin de denen tarih aralığında olmasını zor görüyorum.
Geçen ay verilen tarih verilmiş yine. Bakalım o tarihte temel atma, inşaat başlayacak mı göreceğiz? İlk söylenen tarihte olması gördüğümüz bir durum değil o yüzden temelin de denen tarih aralığında olmasını zor görüyorum.
Nisan ayında yapılacak tören atma törenine hazırlık. Minimum 3 sene ama bana göre 4-5 senede ancak tamamlanır gibi.
sigorta'dan gelen para ile yenisini yaptiririz 60-70.000 kisilikZemini kaydırıp stadı yıkmasın bunlar
Stadı sigortalasak, zemin kayıp yıkılınca da şöyle 100000lik bir stad yapsak..Zemini kaydırıp stadı yıkmasın bunlar
herkes kurnaz olmuşStadı sigortalasak, zemin kayıp yıkılınca da şöyle 100000lik bir stad yapsak..)) olmaz mı?