Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.110
- 9.685
- 1.738
sinirlendin mi
Üstat beni sinirlendiremediğini biliyorsun, ama ben biraz daha kapsamı genişletince 2. saniye de tripten tiribe nasıl girdiğini biliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinirlendin mi
Üstat beni sinirlendiremediğini biliyorsun, ama ben biraz daha kapsamı genişletince 2. saniye de tripten tiribe nasıl girdiğini biliyoruz.
Bakanlıktan izin gelir gelmez başlanacakmış, izinler bekleniyormuş. En geç Kasım ayında başlamamız lazım normalde diye konuştu.Para basacak bir proje inşallah kazasız belasız olur
Çok yanlış düşünce. Basketbol ve voleybolda iddialı bir takım için bütçe şart.Projenin başında olacak yönetici Sedat Artukoğlu olacakmış. Basket 10 bin, Voleybol 3-4 bin civarı olacakmış. İtalya'daki voleybol salonları gibi olacakmış.
Voleybolda geçen sezon satılan kombine 182 adet imiş. Bir de oradaki yerde belli. Voleybol belki biraz daha artabilir gibi ama salon zor.Çok yanlış düşünce. Basketbol ve voleybolda iddialı bir takım için bütçe şart.
Bütçe olması için de seyirci olması gerekiyor. Basketbol salonu 18 bin (Pana salonu gibi), Voleybol salonu 10bin kişilik olmadıydı.
Şu an futbol stadyumu gibi kapasi artırımını yine konuşuruz, zaten stadın yanında olacak salonlar seyircisi hazır.
İddiasız bir takımı izlemeye kim niye gitsin. Sen fenerin karşısına fenerdeki gibi kadro kur salon full dolar rams parkın yanında zaten.Voleybolda geçen sezon satılan kombine 182 adet imiş. Bir de oradaki yerde belli. Voleybol belki biraz daha artabilir gibi ama salon zor.
Voleybolda tarihin en iyi kadroları kuruldu.İddiasız bir takımı izlemeye kim niye gitsin. Sen fenerin karşısına fenerdeki gibi kadro kur salon full dolar rams parkın yanında zaten.
Olacağına hala inanmıyorum. Umarım yanılırız da Galatasaray amatör branşlarda da hak ettiği tesislere kavuşur ve giderlerini düşürür. Bunun yanında ciddi gelir getirecek ticari alanlara da sahip olarak gelirini de ciddi derecede arttırır.
Doğru diyorsun aslında da kaç kere o salon hep yapılacak dendi sonu hüsran oldu biraz o yüzden bu inançsızlığım bir de şimdi sadece 1 salon da değil çok büyük bir proje aslında. Voleybol, basketbol, yüzme, diğer salon sporları, yönetim binası, konaklama(otel tarzı) yerleri kapsayacak bir proje yanılmıyorsam. Zaten tamamen tamamlanması 4 seneyi bulur o yüzden de zor geliyor bana 2 yönetim demek bu süre.Ruhsatlari almak uzereymisik, aldiktan sonra finansmani da sagladiktan sonra niye olmasin?