Vadi İstanbul Projesi

Üstat beni sinirlendiremediğini biliyorsun, ama ben biraz daha kapsamı genişletince 2. saniye de tripten tiribe nasıl girdiğini biliyoruz.
Animation Japan GIF

Proje, Gençlik Spor Bankalığına verilmiş. Terkler oluyormuş izin gelir gelmez başlayacakmış inşaat. En geç Kasım ayında başlanması planlanıyor ve gerekiyormuş sanırım. Cibara bu şekilde anlattı.

Projenin başında olacak yönetici Sedat Artukoğlu olacakmış. Basket 10 bin, Voleybol 3-4 bin civarı olacakmış. İtalya'daki voleybol salonları gibi olacakmış.

Son düzenleme:
Projenin başında olacak yönetici Sedat Artukoğlu olacakmış. Basket 10 bin, Voleybol 3-4 bin civarı olacakmış. İtalya'daki voleybol salonları gibi olacakmış.
Çok yanlış düşünce. Basketbol ve voleybolda iddialı bir takım için bütçe şart.
Bütçe olması için de seyirci olması gerekiyor. Basketbol salonu 18 bin (Pana salonu gibi), Voleybol salonu 10bin kişilik olmalıydı.
Şu an futbol stadyumu gibi kapasi artırımını yine konuşuruz, zaten stadın yanında olacak salonlar seyircisi hazır.

Çok yanlış düşünce. Basketbol ve voleybolda iddialı bir takım için bütçe şart.
Bütçe olması için de seyirci olması gerekiyor. Basketbol salonu 18 bin (Pana salonu gibi), Voleybol salonu 10bin kişilik olmadıydı.
Şu an futbol stadyumu gibi kapasi artırımını yine konuşuruz, zaten stadın yanında olacak salonlar seyircisi hazır.
Voleybolda geçen sezon satılan kombine 182 adet imiş. Bir de oradaki yerde belli. Voleybol belki biraz daha artabilir gibi ama salon zor.

Voleybolda geçen sezon satılan kombine 182 adet imiş. Bir de oradaki yerde belli. Voleybol belki biraz daha artabilir gibi ama salon zor.
İddiasız bir takımı izlemeye kim niye gitsin. Sen fenerin karşısına fenerdeki gibi kadro kur salon full dolar rams parkın yanında zaten.
Tavuk-yumurta ilişkisi bu. Sen salonu o şekilde yaparsan hiçbir şekilde yarışamazsın.

o bölgede başka planları da vardı kulübün dükkanlar falan deli paralar dönüyor o bölgede faydalanmak lazım, bu projeye ek düzcede kamp yeri yapılacak ordan arazi bakıyorlar, çok doğru planlamalar var geleceğe dönük

ÖZEL | Galatasaray'da salon projeleriyle ilgilenen Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Artukoğlu, son durum hakkında Eski Açık'a konuştu.

🗣️ "Salon projelerinde Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü ile bir protokolümüz var ve o çerçevede süreçler yürütülüyor. Şu anda süreç devam ediyor. Burada projelere ne zaman başlanacağı konusu da sürece dahil ama önümüzdeki yıl içerisinde bir şeylerin başlama ihtimali yer alıyor.

Bu projenin finansman modeli için farklı alternatifler değerlendiriliyor."

🔗
@canbedell

Olacağına hala inanmıyorum. Umarım yanılırız da Galatasaray amatör branşlarda da hak ettiği tesislere kavuşur ve giderlerini düşürür. Bunun yanında ciddi gelir getirecek ticari alanlara da sahip olarak gelirini de ciddi derecede arttırır.

Olacağına hala inanmıyorum. Umarım yanılırız da Galatasaray amatör branşlarda da hak ettiği tesislere kavuşur ve giderlerini düşürür. Bunun yanında ciddi gelir getirecek ticari alanlara da sahip olarak gelirini de ciddi derecede arttırır.

Ruhsatlari almak uzereymisik, aldiktan sonra finansmani da sagladiktan sonra niye olmasin?

Ruhsatlari almak uzereymisik, aldiktan sonra finansmani da sagladiktan sonra niye olmasin?
Doğru diyorsun aslında da kaç kere o salon hep yapılacak dendi sonu hüsran oldu biraz o yüzden bu inançsızlığım bir de şimdi sadece 1 salon da değil çok büyük bir proje aslında. Voleybol, basketbol, yüzme, diğer salon sporları, yönetim binası, konaklama(otel tarzı) yerleri kapsayacak bir proje yanılmıyorsam. Zaten tamamen tamamlanması 4 seneyi bulur o yüzden de zor geliyor bana 2 yönetim demek bu süre.

Dursun cok kurnaz bir herif ,koltuğu nasil koruyacağını cok iyi biliyor ,nezaman eleştiriler filan olsa hemen ortaya birkaç palavra atiyor ,yok şunu yapıyoruz yok su proje var filan diye hemen susturuyor kitleyi

Geri
Üst Alt