Vadi İstanbul Projesi

Dursun Özbek: "Aslantepe Vadisi için projelerimizi 2 ay önce Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunmuştuk. 2 hafta önce Bakanlıktan onay geldi. Hiç gecikmeden orada kazmayı vuracağız!"

Sürekli onu yapacaz bunu yapacaz diyor ama ortada birsey yok ,güya akademi inşaatı baslamisti

Dursun Özbek: "Aslantepe Vadisi için projeleri sunmuştuk. İnşaat ruhsatı için onay geldi. Hiç gecikmeden orada kazmayı vuracağız. Akademi tesislerimizi Kemerburgaz'a taşımak için faaliyete geçtik ve burada ruhsat çalışmalarımız bitti. İnşaata başladık."

Dursun Özbek: "Aslantepe Vadisi'nin 49 yıllığına Galatasaray'a tahsil edilmesi için bize ön süre tanıdılar. Projeyi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunup, onaylarını ve inşaat ruhsatını almamız gerekiyordu. Projemizi Bakanlık’a sunduk ve oradan onay geldi. Mimari projenin yanında, elektrik ve mekanik projeleri de ilgili merciler için hazırlıyoruz. Çok kısa sürede inşaat ruhsatını alacağımızı düşünüyorum. İnşaata başlamak için süremiz var, çok kısara sürede kazmayı vuracağım. Bunun için de sizlerden destek istiyorum."

Abdi İpekçi'nin tamamlanmasına az kaldı. Dursun reis bizi yine Abdi İpekçi'ye getirir.

Temel için ilk defa bir tarih aralığı verilmiş oldu böylece. Tabi bizde denilen zamanda pek olmuyor ama hayırlısı.

Geçen ay verilen tarih verilmiş yine. Bakalım o tarihte temel atma, inşaat başlayacak mı göreceğiz? İlk söylenen tarihte olması gördüğümüz bir durum değil o yüzden temelin de denen tarih aralığında olmasını zor görüyorum.

Geçen ay verilen tarih verilmiş yine. Bakalım o tarihte temel atma, inşaat başlayacak mı göreceğiz? İlk söylenen tarihte olması gördüğümüz bir durum değil o yüzden temelin de denen tarih aralığında olmasını zor görüyorum.

Hayati yalan herifin ,kemerburgaz akademi icin kaç ay geçti daha çivi çakilmadi diyor insanlar ,zaten inşaat olsa haberlere cikardi

yav daha araziyi temizleyip temel donatısının başlaması için hazır hale getirmek lazım.

stadın orada buna hazırlık bir işlem var mı ki ? (Varsa projeleri ve Yapı Ruhsatı onaylanmış demektir çünkü)

o yoksa pek mümkün değil o temeller bir anda "hadi atıyoruz" deyince olmuyor.

Nisan ayında yapılacak tören atma törenine hazırlık. Minimum 3 sene ama bana göre 4-5 senede ancak tamamlanır gibi.

Insaat başlayacak ama hangi firma yapacak hic belli degil ,normal şartlarda buyuk firmalardan birine verilse 2 senede filan biter
Ama daha kemerburgaz da bile ne olduğu mechul

Geri
Üst Alt