Vasıfsızları İstifa Ettiremeyen Galatasaray Taraftarına Yazıklar Olsun

admin bey falcao konusunda zaten isteme olayına eleştirirmedim foto sızmalar twitter beğenileri hepsi acemilikle doluydu bu takımın her sene bir iyi oyuncusu gidiyor yerine iyi bir oyuncu alınmıyor, benim isyanım bugün için değil hakem kırmızıyı felan doğru verdi ancak galatasaray taraftarı bu kadroyla lige başlarken neden bu kadar fazla sessiz kaldı benim zoruma giden olay o beşiktaş kanat getiriyor bek getiriyor uygun maaliyete batan beşiktaş bu biz neden yapamıyoruz
evet en başa çıkıyoruz gene albayrak bu işi yapamıyor. basın açıkmalası da transfer de yapamıyor. sorun tek çözümü de tek. bu adamı gönderirsen en sağlam temeline dinamit koymus olursun ama. albayrak kalacak yerine bu işi bilen kişiler gelecek. bu kadar.

Bu ne ya çocuk gibi her puan kaybından sonra istifaya mı davet ediyoruz.

Gitse elime geçecek. Ocak ayını rezil etmekten başka ne işe yarar istifa?

Hemen kelle, hemen istifa.

evet en başa çıkıyoruz gene albayrak bu işi yapamıyor. basın açıkmalası da transfer de yapamıyor. sorun tek çözümü de tek. bu adamı gönderirsen en sağlam temeline dinamit koymus olursun ama. albayrak kalacak yerine bu işi bilen kişiler gelecek. bu kadar.
albayrak denen yönetici bu işi yaptığını felan mı zannediyor o zaman abi kendi yerine halen birisi görevlendirilmemiş benim isyanım buna bu adam 2. devrenin transferlerini yapmayacak mı şimdi neden gündem olmuyor bu olay

Bu ne ya çocuk gibi her puan kaybından sonra istifaya mı davet ediyoruz.

Gitse elime geçecek. Ocak ayını rezil etmekten başka ne işe yarar istifa?

Hemen kelle, hemen istifa.
renktaş bu 5 ocakta başlayan transfer döneminde transferleri bilmediğimiz farklı bir yönetim mi yapacak aynı yönetim yapacak iş işten geçtikten sonra mı konuşalım konuyu uplayalım ?

onyekuru seri lemina nzonzi yerine sadece menajer önerisi yetersiz eteboyu getiren

hayal kurmaya devam et kardeşim devre arası gelince de transfer yapamayacaklar o zaman anlarsın beni

Şapkadan Taylan çıkmasa ne kepazelikler olurdu daha bu sezon kimbilir. Yatsın kalksın, Taylan'a dua etsinler.

albayrak denen yönetici bu işi yaptığını felan mı zannediyor o zaman abi kendi yerine halen birisi görevlendirilmemiş benim isyanım buna bu adam 2. devrenin transferlerini yapmayacak mı şimdi neden gündem olmuyor bu olay

Sırf Albayrak istifa etse üstümüzden büyük bir yük kalkar.

Sırf Albayrak istifa etse üstümüzden büyük bir yük kalkar.
abi benim bu konudaki isyanım fatih hocanın elindeki sihirli değnek bekleyenlere ya 3 gün sonra transfer yapılacak bu transferi Abdurrahim albayrak yapacak neden normal karşılanıyor bu durum

bu işten anlamayan ama eş dost kim varsa toparlamış cengiz. merkez kendisi asıl görevide cengiz yapıyor gerisi faso fiso yönetim işlerinde. adam kanser oldu beyninden ameliyat geçirdi, ameliyattan çıktım ilk sorduğum şey galatasaray için alınan kararlardı dedi. sistem sağlam olsa ölümle burun buruna gelmiş adam galatasaray'ı mı düşünür. yapı ne kadar bok sen anla.
mamut recevik gibi sosyal medya fenomeni, tek yaptığı şov olan, transferleri gelene geçene söyleyen adamın bulunduğu yerden hayır mı gelir. albayrak dan daha büyük sorunsal mesela bu benim gözümde.

Şapkadan Taylan çıkmasa ne kepazelikler olurdu daha bu sezon kimbilir. Yatsın kalksın, Taylan'a dua etsinler.
çocuk yüzde 250 si ile oynuyor rotasyonunda topçu yok kanat desen oğulcandan faydalanıyoruz bunlar bile istifa sebebi hadi hiçbir şey yapamıyorsun hocanın arkanda dur bağır çağır tepki ver aynı poziyonu yapan gustavo sarı yedi mesela

bu işten anlamayan ama eş dost kim varsa toparlamış cengiz. merkez kendisi asıl görevide cengiz yapıyor gerisi faso fiso yönetim işlerinde. adam kanser oldu beyninden ameliyat geçirdi, ameliyattan çıktım ilk sorduğum şey galatasaray için alınan kararlardı dedi. sistem sağlam olsa ölümle burun buruna gelmiş adam galatasaray'ı mı düşünür. yapı ne kadar bok sen anla.
mamut recevik gibi sosyal medya fenomeni, tek yaptığı şov olan, transferleri gelene geçene söyleyen adamın bulunduğu yerden hayır mı gelir. albayrak dan daha büyük sorunsal mesela bu benim gözümde.
sağlığından önemli mi abi nasıl bir koltuk sevdası bu anlamış değilim

abi benim bu konudaki isyanım fatih hocanın elindeki sihirli değnek bekleyenlere ya 3 gün sonra transfer yapılacak bu transferi Abdurrahim albayrak yapacak neden normal karşılanıyor bu durum

Anlıyorum ama bence komple yönetim istifa hareketliliği için en doğru zaman bence Rangers maçı öncesiydi, Rangers'a elendikten sonra sırf lig için bu olay sezon başı yapıldığında da bu yüzden desteklemediydim. Ha Rangers maçı öncesi hem lig hem Avrupa için sert bir tepki olsaydı o zaman sonuna kadar desteklerdim.

Anlıyorum ama bence komple yönetim istifa hareketliliği için en doğru zaman bence Rangers maçı öncesiydi, Rangers'a elendikten sonra sırf lig için bu olay sezon başı yapıldığında da bu yüzden desteklemediydim. Ha Rangers maçı öncesi hem lig hem Avrupa için sert bir tepki olsaydı o zaman sonuna kadar desteklerdim.
tepki felan gelmiyor abi bazıları a.a canından çok sever gsyi diyor biz de seviyoruz ama profesyonllik başka ama belli birileri yemek yiyor ki ses çıkarmıyor

tepki felan gelmiyor abi bazıları a.a canından çok sever gsyi diyor biz de seviyoruz ama profesyonllik başka ama belli birileri yemek yiyor ki ses çıkarmıyor

Basında bu herifi övenlerde nakit sıkışıklığı olunca kasa kolaylığı sağlıyor diye övüyorlar. Sağlıyor da ne oluyor paralar Diagne (maalesef ben çok istediydim Falcao), Babel, geçen sene Emre Mor v.s. gibi kazıklara gidiyor. Düş yakamızdan arkadaş bir düşte işi bilen biri gelsin, sende kasa kolaylığı falan sağlama.

ne açıklama yapılacak ki şu maçtan sonra? hak mı yendi bence hayır. terim in cezasından sonra baskan cıkıp konustu zaten. ister zoraki diyin, ister isteyerek açıklama yaptı mı yaptı. bitmiştir.
albayrak konusuna gelirsek adam kulüp için yararlı ama mevki olarak yanlış yerde. transferden, basın açıklamalarından anlayan birini koyacaksın bu adamı da floryanın huzuru için çalıştıracaksın. en iyi yaptığı iş de bu zaten.

geçen hafta skor kötüyken neden açıklama yapmadığını söyledi bu arada. sebebi üzgün oluyorum camiamızı kötü duruma düşürecek açıklamalarda bulunmamak adına konusmuyorum demişti. doğrusu da bu. bu adam maç sonraları konussa inan konusmadığından daha vahim durumda olurduk. hem alay, hem statü olarak.

yönetim çok hata yaptı ama falcao konusuna hiç gelmeyin. yönetimden daha suçlusu varsa o da taraftardır. ya falcao ya istifa dediniz ya. eleştirme hakkınız yok bu yüzden falcao konusunda.

bu arada mustafa cengiz seçime gitmek istiyor. pandemi şartları yaptırmıyor. seçime gidip kadroyu yenileyecek yüksek ihtimal. albayrak listede gene olur ama. üzgünüm sizin için. ben kalması tarafındayım. albayrak giderse terim gider. bir yapılanma içerisinde olduğumuzu düşünüyorum bu işin sonunda eze eze oynayan takım görmeden terim gitmemeli. o yapıyı ondan sonra kime bırakıyorsa bıraksın. ama suan gitmesi demek herşeyin altüst olması rakiplerin istediği konuma düşmemiz en az 2-3 sezonda çıkamamamız demek.

iyi kadroda iyi oyun da istikrar işi. güvendiğin adamlarla bunu yapmak da en mantıklısı. şuan ortam çok müsait sadece zamana ihtiyaç var. olmamış galatasaray ligi kazanıyor bide olduğunda görün takımı.

Albayrak konusunda aynı fikirdeyim.

Websitemize baktım da.. bu adam 26 Mayıs 2018 den beri Galatasaray’ın basın sözcüsü diye geçiyo. Sen maç sonu bilmem duygularından dolayı röportaj yapamıyor isen niye basın sözcüsü gibi bir göreve atandın. Bu sadece profesyonellik yoksunluğu değil.. maalesef acemilik.
Transfer konularına girmemize bile gerek yok..
Aradan 3 sene geçti. Ama hâlâ aynı senaryo..

Hani hepsi gitsin değil.. Ama bişeylerin değişmesi lazım

Albayrak konusunda aynı fikirdeyim.

Websitemize baktım da.. bu adam 26 Mayıs 2018 den beri Galatasaray’ın basın sözcüsü diye geçiyo. Sen maç sonu bilmem duygularından dolayı röportaj yapamıyor isen niye basın sözcüsü gibi bir göreve atandın. Bu sadece profesyonellik yoksunluğu değil.. maalesef acemilik.
Transfer konularına girmemize bile gerek yok..
Aradan 3 sene geçti. Ama hâlâ aynı senaryo..

Hani hepsi gitsin değil.. Ama bişeylerin değişmesi lazım
hayırlısı olsun abi benim üzüntüm devre arası tüm rakipler yine sınırlarını zorlayıp eksik kapatmaya çalışacak biz belki iyi bir stoperimizi satıp yerine birisini alıp kumar oynayacağız aytaçlarla salihlerle (alınmasın demiyorum) ama rotasyon topçularını ilk 11 e yazacağız sonra hoppp ver fatih hocamın eline sihirli değneği şampiyon olalım

Noluyo kümemi düştük
fenerbahçe gibi başkan sever bir camia olmayan şanlı galatasarayımızın 2. dönem transferlerini bugün maçın son bölümünde ileri hattımız olan oğulcan sekidika keremi takıma kazandıran albayrağın yapacağından endişe duydum diyelim hocam

Geri
Üst Alt