ne açıklama yapılacak ki şu maçtan sonra? hak mı yendi bence hayır. terim in cezasından sonra baskan cıkıp konustu zaten. ister zoraki diyin, ister isteyerek açıklama yaptı mı yaptı. bitmiştir.
albayrak konusuna gelirsek adam kulüp için yararlı ama mevki olarak yanlış yerde. transferden, basın açıklamalarından anlayan birini koyacaksın bu adamı da floryanın huzuru için çalıştıracaksın. en iyi yaptığı iş de bu zaten.
geçen hafta skor kötüyken neden açıklama yapmadığını söyledi bu arada. sebebi üzgün oluyorum camiamızı kötü duruma düşürecek açıklamalarda bulunmamak adına konusmuyorum demişti. doğrusu da bu. bu adam maç sonraları konussa inan konusmadığından daha vahim durumda olurduk. hem alay, hem statü olarak.
yönetim çok hata yaptı ama falcao konusuna hiç gelmeyin. yönetimden daha suçlusu varsa o da taraftardır. ya falcao ya istifa dediniz ya. eleştirme hakkınız yok bu yüzden falcao konusunda.
bu arada mustafa cengiz seçime gitmek istiyor. pandemi şartları yaptırmıyor. seçime gidip kadroyu yenileyecek yüksek ihtimal. albayrak listede gene olur ama. üzgünüm sizin için. ben kalması tarafındayım. albayrak giderse terim gider. bir yapılanma içerisinde olduğumuzu düşünüyorum bu işin sonunda eze eze oynayan takım görmeden terim gitmemeli. o yapıyı ondan sonra kime bırakıyorsa bıraksın. ama suan gitmesi demek herşeyin altüst olması rakiplerin istediği konuma düşmemiz en az 2-3 sezonda çıkamamamız demek.
iyi kadroda iyi oyun da istikrar işi. güvendiğin adamlarla bunu yapmak da en mantıklısı. şuan ortam çok müsait sadece zamana ihtiyaç var. olmamış galatasaray ligi kazanıyor bide olduğunda görün takımı.