Selim Uygar
Cezalı
- 20 Mart 2012
- 2.305
- 0
- 856
senle ayni fikirde degilim diye buyumem gerek he mi
iyimis
semsiyenle basarilar
fikirle alakasız yazdım onu
sağol canım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senle ayni fikirde degilim diye buyumem gerek he mi
iyimis
semsiyenle basarilar
fikirle alakasız yazdım onu
sağol canım
inanmasan da saygı göstermelisin
o zaman yanlis olmus
empatiden anladigin oruclular alinmasin diye yemek resimleri konuyu kapatmaksa buyumesi gereken sensin
u know
Dostum hayri ile ben harakikiri dininin cuhamba mezhebindeyiz ve bizde guzel yemek resimleri paylasmak tanrilara sukrani sunar ne yani size saygi edicez diye tanrilarimizi kizdiralimmi?
hala uzatıyorsun işte anladın mı neden büyümen gerektiğini? ben sana illa benim gibi düşünmek zorundasın mı diyorum? hayır. kendi fikrimi söylüyorum diyorum hala uzatıyorsun ya. boşver büyüyünce anlarsın
konuyu dagitma basit yas muhabbetinle
yemek resmi paylasmak isteyenlerle empati kur
selamet
Niye guluyon ? Yoksa bana ve inancima yalan mi diyosun nerde kaldi saygi.
bu gereksiz tartisma yerine yemek koyun raziyim :crushed:
komiklik yapmaya çalışmışsın ben de saygı gösterip güldümartık uzatmayın
biraz sevap kazandırayım
![]()
mesajıma cevap olarak bir şeyler yazanlar önce alıntı yapsınlar. bak ben orada ne yazmışım ? bence bu konu tamamen kapatılmalı. o yemekleri tadabilecek imkanı olan var, olmayan var. biraz saygı gösterilmesi gerekiyor insanlara. ramazanda neden kapatılması taraftarıyım? biraz empati kurun bu sıcakta aç susuz biraz vakit öldüreyim forumda takılayım diye giriyorlar. Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler konusu en tepede. eğer ben oruç tutsaydım rahatsız olurdum. bence saygı gösterilmesi gerekir dedim bu kadar basit. bu ne biçim forum, böyle şey mi olur diye ortalığı ateşe verdiğim de yok orada kendi fikrimi söyledim.
alıntı yapamayan, bu lafım da sana. bak ne yazmışım ben kesinlikle inanmıyorum ama inananlara da saygı gösteririm diye. bahsettiğim şey de bu