Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

o zaman yanlis olmus

empatiden anladigin oruclular alinmasin diye yemek resimleri konuyu kapatmaksa buyumesi gereken sensin

u know

hala uzatıyorsun işte anladın mı neden büyümen gerektiğini? ben sana illa benim gibi düşünmek zorundasın mı diyorum? hayır. kendi fikrimi söylüyorum diyorum hala uzatıyorsun ya. boşver büyüyünce anlarsın

hala uzatıyorsun işte anladın mı neden büyümen gerektiğini? ben sana illa benim gibi düşünmek zorundasın mı diyorum? hayır. kendi fikrimi söylüyorum diyorum hala uzatıyorsun ya. boşver büyüyünce anlarsın

konuyu dagitma basit yas muhabbetinle

yemek resmi paylasmak isteyenlerle empati kur

selamet

konuyu dagitma basit yas muhabbetinle

yemek resmi paylasmak isteyenlerle empati kur

selamet

basit yaş muhabbeti demeden önce keşke avatarımdaki şemsiyeyle ilgili çocukça laf sokma işlerine girişmeseydin :) neyse artık uzatmaya gerek yok iyi geceler umarım en kısa zamanda teknik direktörümüz belli olur transferlerimizi yaparız ve başarılı oluruz Galatasaray ailesi olarak :)

bu gereksiz tartisma yerine yemek koyun raziyim :crushed:

1366047208-260.jpg

FAST FOOD : Donas, Lahmacun

MEYVE : Kavun

İÇECEK : Didi, Fuse Tea, Maden Suyu

EV YEMEKLERİ : Patates kızartması, köfte, mantı

ET : Her türlüsü. Hiç fark etmez. Çok acıkırsam, kıymayı çiğ yutabilecek potansiyeldeyim.

Beni kastettiysen alıntı yapmadım, çünkü sana cevap olarak yazmadım :)

Genel bir "bin iriç titiyirim, hirkis siygi gistirsin" zihniyeti olduğunu kabul ediyoruz herhalde..

Benim mesajım o zihniyete sahip herkese, dolayısı ile alıntıya ve ikili tartışmaya gerek yok..

mesajıma cevap olarak bir şeyler yazanlar önce alıntı yapsınlar. bak ben orada ne yazmışım ? bence bu konu tamamen kapatılmalı. o yemekleri tadabilecek imkanı olan var, olmayan var. biraz saygı gösterilmesi gerekiyor insanlara. ramazanda neden kapatılması taraftarıyım? biraz empati kurun bu sıcakta aç susuz biraz vakit öldüreyim forumda takılayım diye giriyorlar. Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler konusu en tepede. eğer ben oruç tutsaydım rahatsız olurdum. bence saygı gösterilmesi gerekir dedim bu kadar basit. bu ne biçim forum, böyle şey mi olur diye ortalığı ateşe verdiğim de yok orada kendi fikrimi söyledim.

alıntı yapamayan, bu lafım da sana. bak ne yazmışım ben kesinlikle inanmıyorum ama inananlara da saygı gösteririm diye. bahsettiğim şey de bu

Geri
Üst Alt