Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Sana bir dede tavsiyesi vereyim. Gordugum kadariyla cok sağlıksız besleniyorsun. Senin gibi wonderkidi 50 yasini goremeden kaybetmek istemeyiz. Dikkat et.
Puahhahah zayifim zaten,bu ara da hep sebze yiyom.takim bi duzelsin de yemek muhabbeti ederiz🙏

Puahhahah zayifim zaten,bu ara da hep sebze yiyom.takim bi duzelsin de yemek muhabbeti ederiz
Zayiflikla sagligin ne alakası var. Bunlari yiyip zayif kaliyorsan o da bir sikinti gostergesi zati. Git bir çek up yaptır içine dışına iyice baksınlar. Bak gece gece canım sıkıldı kafaya takarım ben bunu.

Zayiflikla sagligin ne alakası var. Bunlari yiyip zayif kaliyorsan o da bir sikinti gostergesi zati. Git bir çek up yaptır içine dışına iyice baksınlar. Bak gece gece canım sıkıldı kafaya takarım ben bunu.
Gunde 2 saat yuruyus yapiyorum,baskasini tak kafaya.1 aydir ilk defa kraker vs aldim.muhabbetin pokunu cikardin reis

Aclik hissediyorsan elma, armut, havuc ye veya nohut haslayip ye. Canin tuzlu cekiyorsa nohuta hafiften tuz serp. Cipsi filan mutlaka azalt yoksa ileride cemeresini cekersin.
Yav 1 ay sonra ilk defa aldim zaten,duzenli kitap okuyan ve hergun yuruyus yapan biriyim.kafam da fizigim de yerinde şükurler olsun.forumda bi sorun var daha cok :) cips kraker alsam dahi,cogu cope gidiyor.ben paket bitiren biri değilim,kaseye koysam o da bitmez

Geri
Üst Alt