- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
Yanilmiyorsam bimlerde falan 3 lira olmali
Cuzi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanilmiyorsam bimlerde falan 3 lira olmali
Direkt 3 lirayi yesen daha saglikli olmaz mi sergeyYanilmiyorsam bimlerde falan 3 lira olmali
Aldigim urun zaten gayet saglikli duruyor, memnun kaldim krakerdenDirekt 3 lirayi yesen daha saglikli olmaz mi sergey
Sana bir dede tavsiyesi vereyim. Gordugum kadariyla cok sağlıksız besleniyorsun. Senin gibi wonderkidi 50 yasini goremeden kaybetmek istemeyiz. Dikkat et.Aldigim urun zaten gayet saglikli duruyor, memnun kaldim krakerden
Elma yeAldigim urun zaten gayet saglikli duruyor, memnun kaldim krakerden
Puahhahah zayifim zaten,bu ara da hep sebze yiyom.takim bi duzelsin de yemek muhabbeti ederizSana bir dede tavsiyesi vereyim. Gordugum kadariyla cok sağlıksız besleniyorsun. Senin gibi wonderkidi 50 yasini goremeden kaybetmek istemeyiz. Dikkat et.
Sevmiyorum,kivi sevyom AbiElma ye
Zayiflikla sagligin ne alakası var. Bunlari yiyip zayif kaliyorsan o da bir sikinti gostergesi zati. Git bir çek up yaptır içine dışına iyice baksınlar. Bak gece gece canım sıkıldı kafaya takarım ben bunu.Puahhahah zayifim zaten,bu ara da hep sebze yiyom.takim bi duzelsin de yemek muhabbeti ederiz![]()
Sana bir dede tavsiyesi vereyim. Gordugum kadariyla cok sağlıksız besleniyorsun. Senin gibi wonderkidi 50 yasini goremeden kaybetmek istemeyiz. Dikkat et.
Six packleri 8ledim. Bizde saglikli yasam ve spor bir hayat tarzı biliyorsun.Pandemiden sonra durumlar nasil ustat sixpackler yerli yerindedir ins
Aclik hissediyorsan elma, armut, havuc ye veya nohut haslayip ye. Canin tuzlu cekiyorsa nohuta hafiften tuz serp. Cipsi filan mutlaka azalt yoksa ileride cemeresini cekersin.Sevmiyorum,kivi sevyom Abi
Gunde 2 saat yuruyus yapiyorum,baskasini tak kafaya.1 aydir ilk defa kraker vs aldim.muhabbetin pokunu cikardin reisZayiflikla sagligin ne alakası var. Bunlari yiyip zayif kaliyorsan o da bir sikinti gostergesi zati. Git bir çek up yaptır içine dışına iyice baksınlar. Bak gece gece canım sıkıldı kafaya takarım ben bunu.
Saglikli oldugunu gosteren bir heyet raporu getirene kadar takmaya devam ederim.Gunde 2 saat yuruyus yapiyorum,baskasini tak kafaya.1 aydir ilk defa kraker vs aldim.muhabbetin pokunu cikardin reis
Yav 1 ay sonra ilk defa aldim zaten,duzenli kitap okuyan ve hergun yuruyus yapan biriyim.kafam da fizigim de yerinde şükurler olsun.forumda bi sorun var daha cokAclik hissediyorsan elma, armut, havuc ye veya nohut haslayip ye. Canin tuzlu cekiyorsa nohuta hafiften tuz serp. Cipsi filan mutlaka azalt yoksa ileride cemeresini cekersin.
Kurabiye kahve alışkanlığım var sadece,incirli bi kurabiye buldum saglikli.cips,kraker binde bir giryo eve.Saglikli oldugunu gosteren bir heyet raporu getirene kadar takmaya devam ederim.