@Sergen Zeren olmak kötü bir şey yani...Hayır yani kırıcı olmana gerek yok.
Sergen forumun en iyi üyesidir!!
@Sergen Zeren olmak kötü bir şey yani...Hayır yani kırıcı olmana gerek yok.
Yok da nasıl denk geldi şaşırdım 🥰Kusuruma bakmayasın renktaş
Dönerin içine mayonez sıkıldığı doğru mudur ?Iskender.
Burada bulunuyor tabi ama hiç biri Türkiye de x bir yerde yediğimin tadını tutmuyor.
Aynısı Adana için de geçerli.
sent via GSC
Şu tabak efsaneymîş yerim bir oturuşta bu tabaktan iki tane.
HAMSİ
ve bilimum balık
deniz urunleri tabi
aynen ustad olsa da yesekŞu tabak efsaneymîş yerim bir oturuşta bu tabaktan iki tane.
Dönerin içine mayonez sıkıldığı doğru mudur ?
Ha o beyaz şey cacık, yani yoğurt. Mayonez sandım bende ulan diyorum ne laka.Yok abi.
Döner ekmeginin veya pidesinin icine önce cacik sürüyorlar, ek olarak ikinci sos da oluyor ketcap(domates)-biber-sarimsak karisimi "kirmizi sos" diye bahsediyorlar bundan. Bazi yerlerde son senelerde degisik degisik ücüncü dördüncü soslar da icat ettiler ne bileyim köri sosu, sarimsak sosu falan gibi.
Ama klasik dönerin icine bir tek cacik oluyordu genelde eskiden. Simdi yukarida bahsettigim o kirmizi sos da artik klasiklesmis gibi birsey ben pek sevmiyorum ama.
Ha o beyaz şey cacık, yani yoğurt. Mayonez sandım bende ulan diyorum ne laka.
Orijinali acısızdır ama aslında. Zaten kendine has belirli bir acılığı var şalgamın.acısız şalgam da ne kötüymüş
acılı güzel de
Ispanya daHa o beyaz şey cacık, yani yoğurt. Mayonez sandım bende ulan diyorum ne laka.