Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Portakal suyu şu sıralar vazgeçemiyorum. Kola fazla tükettiğim için pek hoşlanmıyordum durumdan ama alternatif bir içecek sevemeyip tekrar kola'ya dönüyordum. Portakal suyu şu süreçte koladan çeliyor beni.

Portakal suyu şu sıralar vazgeçemiyorum. Kola fazla tükettiğim için pek hoşlanmıyordum durumdan ama alternatif bir içecek sevemeyip tekrar kola'ya dönüyordum. Portakal suyu şu süreçte koladan çeliyor beni.
Sebze halinden çilek alıyom.Çilek suyunu da denemeni isterim..

Geçen bir yerde okumuştum meyveleri kendi orijinal halinde yiyerek değil de ya meyve suyu ya da Smoothie olarak sıvı şekilde tüketince insan vücudu bu meyvelerin vitaminlerinden daha az şekilde faydalanabiliyormuş.

Geçen bir yerde okumuştum meyveleri kendi orijinal halinde yiyerek değil de ya meyve suyu ya da Smoothie olarak sıvı şekilde tüketince insan vücudu bu meyvelerin vitaminlerinden daha az şekilde faydalanabiliyormuş.
Meyve yemeyi hep çok sevdim, gerek sıvı gerek orijinal halinde tüketmekten büyük keyif alırım. Sezonunda özellikle yetişen meyvelerden orijinal hali ile tüketmeye dikkat ediyorum; sezonu değil ise ve o meyveyi seviyor isem daha çok sıvı şeklinde böyle bir dengeleme diyelim. Bilgi için ayrıca teşekkür ederim, bunu bilmiyordum; ama neyse ki ben hem sıvı hem normal olarak meyve tüketmeyi çok seviyorum :love::hat:

Meyve yemeyi hep çok sevdim, gerek sıvı gerek orijinal halinde tüketmekten büyük keyif alırım. Sezonunda özellikle yetişen meyvelerden orijinal hali ile tüketmeye dikkat ediyorum; sezonu değil ise ve o meyveyi seviyor isem daha çok sıvı şeklinde böyle bir dengeleme diyelim. Bilgi için ayrıca teşekkür ederim, bunu bilmiyordum; ama neyse ki ben hem sıvı hem normal olarak meyve tüketmeyi çok seviyorum :love::hat:
Doğru da olmayabilir tabi emin değilim.

Ben de çok severim meyve tüketmeyi, yazın çilek zevki güzel oluyor ve özellikle buz gibi karpuz yemek müthiş serinletiyor.

Kış ayları ben de dondurulmuş meyvelerden millshake yaparım genelde.

8ce28c33-d3aa-46cb-aa19-a4f541fb5b81.e45731ade70fa6142e72ba745c4be82d.jpeg

Jelly beans

Bende koladan vazgeçip limonataya donebilirim ama zor is

Bende koladan vazgeçip limonataya donebilirim ama zor is
Aslında koladan tam vazgeçmek olarak düşünür isek zor oluyor, çünkü hem alışkanlığı olan bir ürün hem gerçekten bilhassa yazları çok iyi gidiyor. Ben -tamam kolayı bırakıyorum artık- şeklinde baskıdan ziyade -kolayı acaba nasıl daha az tüketebilirim- şeklinde bir düşüncede idim, böylelikle kolayı daha az tüketmeye çalışıp ilerleyen süreçlerde epey minimuma indirgemeyi planlamış idim. Nitekim hemen hemen düşündüğüm gibi bir sonuç elde ettim, kolayı daha az tüketebiliyorum, eskiden bağımlılık durumda iken şimdi sadece kendi kontrolüm ile daha nadir aralıklar ile tüketiyorum. Eğer soğuk içecek istiyor isem de genellikle portakal suyu ile kapatıyorum bu ihtiyacı şimdilik :hat:

Geri
Üst Alt