Ve Hagi yeniden Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Galatasaray Hagi'yle anlaştı

Hagi geleceğine Tugay ile yola devam edelim.

Beni sevindiren sey taraftarimizin artik oynanan cirkin oyunlari görmesidir. Adnan Polat´in da kredisinin kalmamasidir. Zaten Hagi gibi cok cok sevilen bir degeri getirmesi de bundan. Galatasaray´i bu kadar cok sevdigin icin tesekkür ederiz Hagi. Umarim bu yönetime ragmen bir mucize gerceklestirirsin ve basarili olursun.

Hagi geldi mi kesin bir haber mi?

Bundan 2 hafta önce paf takımda Semih diye bir oyuncu izledim.Neill tarzında bir oyuncu.Ben öyle gördüm.Varmı Semih'le ilgili bilgisi olan.Çok beğendim,çok iyi tekniği var.Hagi böyle gençleri kazandırırsa ne güzel olur.

Bundan 2 hafta önce paf takımda Semih diye bir oyuncu izledim.Neill tarzında bir oyuncu.Ben öyle gördüm.Varmı Semih'le ilgili bilgisi olan.Çok beğendim,çok iyi tekniği var.Hagi böyle gençleri kazandırırsa ne güzel olur.

Hagi burda oldugu dönem icerisinde mutlaka takima 1-2 genc kazandiracaktir. Bundan adim gibi eminim. Hagi bu

Balık hafızası diye buna derler işte. Yaşınız kaçtı?

Hagi'nin takimini izlerken saclarini yoluyormussun ya yanlislikla beyninede zarar vermisssin gibi duruyor.cok dipten yolmussun.Yasim 32 ,hangi maci istiyorsan sor tek tek anlatayim.kendinide hirpalama cok ,indir bir iki eski mac izle yardimici olur hafizani tazelemene, bize nefes tukettirme.

1 ay falan sonra Arda geliyo

İyileşirse Kewell var

Sabri var

ayrıca 3 koşan adam dediğin tarzda 1 oyuncu var o da ayhan belki bir de barış

bunların da tarzı öyle tamamda iyi futbolcu değiller

o nedenle wolfsburgdaki o sistemi uygulamamız zor

Sabri'yi kanatta kullanmak mantiksiz geliyor bana. Kewell'de zaten hep sakat, ne zaman dönecegi belli degil. Onun icin Misi'nin arkasina Cana, Baris ve Ayhan'i koyup öyle denemeliyiz, öndede Mehmet ve Baros.

Hagi , umarım Emre Çolak üzerinde etkili olur da Türk futbolu bir yıldız kazanır.Ben Hagi nin Emre'de kendini göreceğine inanıyorum.

Berkini unutuyosunuz. Hagi'nin asıl bombası Berkin olur tahminim.

Yanlız taraftar Hagiden büyük beklentiler beklemesin. Bu kadar kısa vadede ve bu yönetim tutumuyla pek birşey olmaz.

Gençleri çok izleyeceğiz geldiğinde :)

Arkadaş istatistik vermiş ona niye cevap vermiyorsun?Geçen sene o meşhur 3 gol ortalamalarını tutturduğumuz dönemden daha fazla gol atmışız hagi döneminde.

bencede istatistik önemli hagiyi neden beğenmiyolar ya kafayı yicem futboldan anlamıyosanız burda işiniz ne

Emre'yi sırtında taşıdığını bilirim.Ama sabretmek lazım.Hemen çok büyük beklentiye giremeyiz.Sabredebilirmi bizim taraftar, belli bir kesim, oda muamma.

Bu kaos ortaminin icinde ne olur kestiremiyorum ki. Gerci olan Hagi´ye degil yönetime olur bu sefer. Hicbir kredileri kalmadi cünkü. Umarim Adnan Polat Aslantepe´yi göremez.

Gençlere değer verir.

Resim koymada fazla başarılı değilim,idare edin.

Ekli dosyalar

• Hagi Emre.webp
    Hagi Emre.webp
    10 KB · Görüntüleme: 87

Hagi'nin takimini izlerken saclarini yoluyormussun ya yanlislikla beyninede zarar vermisssin gibi duruyor.cok dipten yolmussun.Yasim 32 ,hangi maci istiyorsan sor tek tek anlatayim.kendinide hirpalama cok ,indir bir iki eski mac izle yardimici olur hafizani tazelemene, bize nefes tukettirme.

Hagi defansif futbol oynatan bir adamdı. Aksinide iddia edemezsin bana. Bu taraftar da sevmez böyle teknik adamları. İleride Hagi gibi bir değer de ıslıklanırsa pek hoş olmaz heralde değilmi? Ama bu kadar şeyi unutan taraftar Hagi'yide unutur ne olacakki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt