Semih Metin
Kırmızı Üye
- 23 Aralık 2008
- 2.326
- 0
- 1.306
Cevap: Son Dakika | Galatasaray Hagi'yle anlaştı
Hagi geleceğine Tugay ile yola devam edelim.
Hagi geleceğine Tugay ile yola devam edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan 2 hafta önce paf takımda Semih diye bir oyuncu izledim.Neill tarzında bir oyuncu.Ben öyle gördüm.Varmı Semih'le ilgili bilgisi olan.Çok beğendim,çok iyi tekniği var.Hagi böyle gençleri kazandırırsa ne güzel olur.
Balık hafızası diye buna derler işte. Yaşınız kaçtı?
Hagi burda oldugu dönem icerisinde mutlaka takima 1-2 genc kazandiracaktir. Bundan adim gibi eminim. Hagi bu
İnşallah temennimiz bu yönde,güveniyorum Hagi'ye.
1 ay falan sonra Arda geliyo
İyileşirse Kewell var
Sabri var
ayrıca 3 koşan adam dediğin tarzda 1 oyuncu var o da ayhan belki bir de barış
bunların da tarzı öyle tamamda iyi futbolcu değiller
o nedenle wolfsburgdaki o sistemi uygulamamız zor
Arda´yi A takima alan Hagi´dir zaten
Hagi , umarım Emre Çolak üzerinde etkili olur da Türk futbolu bir yıldız kazanır.Ben Hagi nin Emre'de kendini göreceğine inanıyorum.
Şut atmayı öğretsin yeter.
Arkadaş istatistik vermiş ona niye cevap vermiyorsun?Geçen sene o meşhur 3 gol ortalamalarını tutturduğumuz dönemden daha fazla gol atmışız hagi döneminde.
Emre'yi sırtında taşıdığını bilirim.Ama sabretmek lazım.Hemen çok büyük beklentiye giremeyiz.Sabredebilirmi bizim taraftar, belli bir kesim, oda muamma.
Hagi'nin takimini izlerken saclarini yoluyormussun ya yanlislikla beyninede zarar vermisssin gibi duruyor.cok dipten yolmussun.Yasim 32 ,hangi maci istiyorsan sor tek tek anlatayim.kendinide hirpalama cok ,indir bir iki eski mac izle yardimici olur hafizani tazelemene, bize nefes tukettirme.