# Veysel Sarı

Galatasaray'ı Tarık gibi bir gerizekalıdam 6 milyon euro vermekten kurtardı Aslan parçası

Bu arkadaş sakatlanırsa, uzun süreli ceza alırsa, formsuz olursa sağ bek mevkiinde kim oynayacak acaba. Kendi mevkisinde bile ağır kalan Hamit mi yoksa başka biri mi. Aynı anda hem Eboue'yi hem Sabri'yi hem Salih'i gönderip en alternatifli mevkiyi alternatifsiz hale getirmek nasıl bir hata. Zamanında Baros alternatifsiz bırakılmış ve sezon Arda-Kewell forvet hattıyla bitirilmişti. Bir ara stoper krizi yaşandı Kewell stoper oynadı. Geçen yıl Muslera alternatifsiz bırakıldı, Eray saç-baş yoldurdu.

Kadro mühendisliğini öğrenemedi gitti şu kulüp..

Sen Caner'i attırmış adamsın.Göster kendini aslanım.

Bu arkadaş sakatlanırsa, uzun süreli ceza alırsa, formsuz olursa sağ bek mevkiinde kim oynayacak acaba. Kendi mevkisinde bile ağır kalan Hamit mi yoksa başka biri mi. Aynı anda hem Eboue'yi hem Sabri'yi hem Salih'i gönderip en alternatifli mevkiyi alternatifsiz hale getirmek nasıl bir hata. Zamanında Baros alternatifsiz bırakılmış ve sezon Arda-Kewell forvet hattıyla bitirilmişti. Bir ara stoper krizi yaşandı Kewell stoper oynadı. Geçen yıl Muslera alternatifsiz bırakıldı, Eray saç-baş yoldurdu.

Kadro mühendisliğini öğrenemedi gitti şu kulüp..

Keita da forvet oynatilmisti dedigin nedenlerden dolayi. 2 Atletico maci geliyor aklima mesela.

Hicbir özelligi yok. Dümdüz bir bek.. Galatasaray'in bankosu!!

galatasaray'a yakisacak bir futbolcu degil . ne orta yapmasini biliyor ne pas yapmasini .

Bir maçta değişen yorumlar.

Tapa

Galatasarayımıza yakışacak bir bek değil, zaten bek değil.

İyi bir bek sadece defansif özellikleriyle değil ofansa verdiği katkıyla, bindirmeleriyle ve hızlı kademe almasıyla belli eder kendini.

Yabancı sınırı olmasa hiç düşünmem Eboue'nin şu formsuz hali bile daha çok katkı verir.

Top biraz olsun ileride dursaydı ileri çıkabilirdi,ne yapacak adam topu alıp şuursuz bir şekilde ileri mi çıkacak ?

Savunmada gayet iyiydi,Olcan ile beraber o kanadı iyi savundular,top biraz ileride dursa o da hücum bindirmelerini yapar...

1 maçta bütün yorumlar değişiyor bu ne arkadaş ?

Selçuk ile melo orta sahada ne yaptı ne yapacak çocuk topu alıp tek başına mi sürsün

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben fena bulmadım yorumları da pek anlamıyorum bence iyiydi gayet. Ama orta sahada denenmesi gerek bence Melo'nun yanında bi de öyle görelim. Orta saha için daha uygun görünüyor bana.

Dün normal oynadı bence.Fener'in atakları da sol kanadımızdan geldi zaten.Telles-Yasin kötüydü.

veysel çok iyiydi bence ama orta kesemiyor geliştirmesi lazım

bu maç için gereksiz yere eleştiriliyor. Çünkü genel anlamda ortalama bir oyun sergiledi. Takım olarak ileri çıkamadık. veysel'den tek başına topu alıp çıkması beklenemez. ataklarda genelde veysel'in değil de telles'in tarafından geldi ki veysel'in savunduğu taraf genel olarak fener'in daha kuvvetli olduğu taraf. Bence eleştirileri haketmiyor

Geri
Üst Alt