# Victor Nelsson

1.önceliğimiz olmayan yere Luyi varken 7 milyon verdik ne için sırf pas sevdası boku için. Onu dert edinen kaçtı bize bu kaldı. Umarım 10 üstü filan satabiliriz. Performansı dışında konuşuyorum.

Gayet sıradan etkisiz bir adam aynı futbolu Semih Kaya oynar. Diğer mevkiler boşken stopere 7 milyon vermek transfer planlaması rezaleti. Stopere 7 veriyorsan hücum oyuncuların 15-20'lik adamlar olmalı.

Cok kotu bir stoper oldugunu su yenen golu dahi seyretmelerine ragmen anlamayacak cok taraftar var,

futbol izleme birader, git hentbolu falan yonel.
Fener kjaer diye bir oyuncu aldı hatırlıyor musun? 7.5 falandi biz de bu arkadaşı o civarda aldık sonuç ne bu arkadaş hiç güven vermiyor kjaer Fener nerdeyse gol yemiyor taş gibi duruyordu sahada.
Çok basit bir şekilde bu adamın değil 7, 3 etmesi bile şüpheli

Fener kjaer diye bir oyuncu aldı hatırlıyor musun? 7.5 falandi biz de bu arkadaşı o civarda aldık sonuç ne bu arkadaş hiç güven vermiyor kjaer Fener nerdeyse gol yemiyor taş gibi duruyordu sahada.
Kjaer olmuş şekilde geldi o paraya 25-26 yaşında. Nelsson potansiyeli için verildi o para.

niye futbol?

Sezon başından beri ovdugunuz bütün oyuncular perte çıktı ben de sezon başından beri alınan bütün oyunculara demediğimiz bırakmadım takım nerdeyse küme düşecek hala utanmanız yok işine bak

senin futbolu anlayacak kapasiten yok, fazla zorlama bence.

senin futbolu anlayacak kapasiten yok, fazla zorlama bence.
Ben futboldan anlamıyorum ama futbolcudan anlıyorum esas sizin gözünüz yok her gelen oyuncuya iyi diyorsunuz oluyorsunuz sonuç hüsran oluyor. Ovdugunuz bu oyuncu yanında marcao olmasa sahaya cikamaz

Geri
Üst Alt