# Victor Nelsson

Çok büyük potansiyel, büyük karakter. Bu sezon CL'de olsaydık satılmasına kesin gözü ile bakabilirdim. 25M Euro bizim için iyi bir rakam olarak görünse de, 1-2 tık teknik seviye eşiğini geçtiğinde o para çöp gelecek.

2. yarı toparladı omar yüzünden bocaladı normal

Yanına sorumluluk alabilecek topla cikabilecek biri lazım. Bocalamssina izin vermememiz değerini korumamız gereken oyunculardan. İnş stoper alırlar abdulun yerine

GscimbomMobile

Abdulkerim, Emin, Metehan, Luyindama hepsi iyi gorundu isi is ne kadar sevsek de. Kafa golu atabilecegine inaniyorum bir frikikte cok iyi bir sansi vardi bugun daha cok eline boyle firsat gececektir artik Oliveira oldugu icin. Ustune koyma zamani geldi

önünde berkan,sağında omar.ALLAH SABIR VERSİN DEMEK LAZIMDI

Abartmanin alemi yok. İnsanın kötü gunude olabilir. Ben beğeniyorum kendinisini öyle hatalı iki pas diyede gommenin alemi yok

Ah, vah edecek bir durum yok. Talihsiz bir gündü, Omar'ın hal hareketlerine rağmen sahayı terkedip gitmemesi bile on numara işti bence. Sıkıntı yok, Nelsson iyi oyuncu

7 milyon verilip alınması elzem değildi orta saha yokken.Kuzey Avrupalı oluşu, milli takımda oynaması piyasasını düşürüp zarar ettirmez ama fark yaratacak bir oyuncu da değil.Bedava Donk'u tutsak daha iyi demiştim,Lyundma da zaten daha iyi.Sıkıntı defans gömülünce sıkı bir Kuzey Avrupalı, defans açılınca çölde bedevi gibi dolaşıyor.Büyük takım oyuncusu olduğuna bir türlü ikna olmadım, gerekirse satıp Kaan Ayhan felan yapsak (hazır Lyundmaa da varken) karlı bir iş olur.Elmas -Terim -İşitan döneminde yapılan transferlerin hepsinden rahatsızım, o dönem gelen ya da sözleşme uzatan herkesi göndersek ses etmem.

7 milyon verilip alınması elzem değildi orta saha yokken.Kuzey Avrupalı oluşu, milli takımda oynaması piyasasını düşürüp zarar ettirmez ama fark yaratacak bir oyuncu da değil.Bedava Donk'u tutsak daha iyi demiştim,Lyundma da zaten daha iyi.Sıkıntı defans gömülünce sıkı bir Kuzey Avrupalı, defans açılınca çölde bedevi gibi dolaşıyor.Büyük takım oyuncusu olduğuna bir türlü ikna olmadım, gerekirse satıp Kaan Ayhan felan yapsak (hazır Lyundmaa da varken) karlı bir iş olur.Elmas -Terim -İşitan döneminde yapılan transferlerin hepsinden rahatsızım, o dönem gelen ya da sözleşme uzatan herkesi göndersek ses etmem.
Sırf bu yorumu atmak için 1 sene şu maçı bekledin dimi.

Geri
Üst Alt