# Victor Nelsson

alakası yok. Abdül pozisyon bilgisi konusunda eksik olduğu için bunu kapatamıyor Nelsson un aksine.

açık oyunda nelssonun pozisyon bilgisi artısı ortadan kayboluyor işte

tam tersi ne zaman rakibiyle orta sahaya çıkacak ne zaman çıkmayacak abdülkerim kadar bile ayarlayamıyor

ama biz rakibi yerleşik karşılasak o zaman işte nelsson pozisyon bilgisiyle fark yaratıyor

Ben sezon basinda yazdiklarimin arkasindayim, iki stoperimizde konulan hedefler icin yeterli degil. Bu gercegi ne kadar erken kabul edersek o kadar iyi. Lig icin yeterli ama CL'de devamlilik ya da UEFA final vs.. diyorsak o is maalesef olmaz olmasi icin, aralarina bir oyuncu koymak ya da sol tarafa da bir Boey bulmak lazim ki onda bile merkezden patlama olasiligimiz var.

Sen bu yorumları arkadaş çevrende falan da yapıyorsundur elbet. Sana bu işlerden pek anlamadığını söyleyen biri olmadı mı hiç? Birinin bunu söylemesi lazım. Birilerine kafayı takıp temelsiz bir şekilde eleştirmek dışında bir halt yaptığın yok forumda. Biraz büyü.
Yanlış konuya gelmişsin senin Rashica bek kovalamakla meşgul gidip onu yorumlamanı tavsiye ederim.

3'lüde daha iyi oynamaz mı

bu benim dediğim mevzu ikili üçlü ile alakalı değil

oyun mantığı ile alakalı

nelsson 3lüde de 4lüde de önde oynamak isteyen bir takım için ideal bir stoper görüntüsünde değil

ama yerleşik bekleyen ve hücum eden ve daha ağır oynayan takımlar için de mükemmel bir stoper

Bu sezon basindan beri yarim ayak oynuyor bombos topta disari vuruyor bosta oyuncu varken kaleciye donuyor

Kafasinda gitmek var besbelli bu kadar dusus normal degil

Zaten ayaklari iyi olan bir stoper degil abdulkerim on kat daha iyi bu konuda
Ama sezon basindan beri salin beni gideyim modunda sanchezi oynatmamiz lazim artik devre arasinda makul bir fiyata sepetlemek lazim

oyun mantığı ile alakalı

nelsson 3lüde de 4lüde de önde oynamak isteyen bir takım için ideal bir stoper görüntüsünde değil

ama yerleşik bekleyen ve hücum eden ve daha ağır oynayan takımlar için de mükemmel bir stoper
Nelsson mükemmel oynuyor bir daha izlemeni tavsiye ederim.

oyun mantığı ile alakalı

biliyom yav zaten o kalitesini terim zamanı avrupa ligi deplasmanlarında geride bekleyince, barca'ya karşı filan göstermişti. ama ligde o oyunu kimseye karşı oynayamayız o yüzden de nelsson'u rahatlatmak gerek. ayağı çok iyi olmayan, açık alanda zorlanan, ileri çıkmaktan çok imtina edip oyun temposunun içine eden stoperler için sanki 3'lü çok daha iyi tercih. nelsson da, davinson da piyasalarını o sistemle yaptılar zaten, apo da konya'da illa oynamıştır bi dönem. kaan ayhan'ı sassuolo'da o kadar tutan oydu zaten. sanki 3 stoper çok sorunumuzu halleder gibi geliyor bana.

açık oyunda nelssonun pozisyon bilgisi artısı ortadan kayboluyor işte

tam tersi ne zaman rakibiyle orta sahaya çıkacak ne zaman çıkmayacak abdülkerim kadar bile ayarlayamıyor

ama biz rakibi yerleşik karşılasak o zaman işte nelsson pozisyon bilgisiyle fark yaratıyor
Abdül araya atılan her topta dönüp, gidene kadar adam yolu yarılıyor. daha yeni yeni top ile adamı yakaladığı zaman rakibi taç çizgisine doğru süpürmeye başladı.

Abdül araya atılan her topta dönüp, gidene kadar adam yolu yarılıyor. daha yeni yeni top ile adamı yakaladığı zaman rakibi taç çizgisine doğru süpürmeye başladı.

abdülkerim de sıkıntılı zaten o konuda ben de bile derken bunu şna ediyorum zaten

nelsson daha da sıkıntılı

zaten çoğu zaman çıkmıyor öne doğru ve bizim presin kırılmasında en önde gelen sebeplerden biri bu

onun markajında olması gereken rakip hücumcu orta sahaya bomboş geldiği için rakip hep 1 fazla adam oluyor rahatlıkla

aynı şey dönen toplarda da oluyor

abdülkerim de sıkıntılı zaten o konuda ben de bile derken bunu şna ediyorum zaten

nelsson daha da sıkıntılı

zaten çoğu zaman çıkmıyor öne doğru ve bizim presin kırılmasında en önde gelen sebeplerden biri bu

onun markajında olması gereken rakip hücumcu orta sahaya bomboş geldiği için rakip hep 1 fazla adam oluyor rahatlıkla

aynı şey dönen toplarda da oluyor
alıp en son çıktığında topu kapmışlardı ve geride karşılayacak kimse yoktu; apo kaptırdığında karşılayanların olmasının aksine

nelsson bize katıldığından bu yana istikrarnan her maç oynuyor

#büyük karakter

Anladığım kadarıyla dünün suçlusu bu olmuş. Bu kafayla devam bakalım.

Yalnız Tottenham fanlarının dediklerine göre Sanchez'in de ayakları kötüymüş ayıktırayım

6-8-10 tandemiyle oynarsan 8 numaranda ya ofansif yada 10 dan bozma 8 ise birde üstüne top tutmak yerine sürekli ileri top şişirip kontra, sözüm ona geçiş oyunu oynarsan Nelson degil Maldini Nesta koysan yine işe yaramaz. Üstüne birde ilerden gelmeyen gelince daha defansif pozisyon bilgisi olmayan, nasıl top kapacağını bilmeyen bir sol bek ile oynarsan Nelson naapsin. Türk teknik direktörü olan Anadolu kulüplerinin bize kullandığı ucuz taktiğın daha pahalısini oynuyoruz. Kimsede sormuyor biz defanstan top cikariyomuyuz diye. İleri vurup koşuyoruz. İlerde hücum preste top kaparsak atak yapabiliyoruz kapmazsak o top gelip tehlike yaratiyo. Bu saçmalığı oynadığımız sürece her maç birileri suçlu olur. İnsanlarda haklı detayını ne bilsin adam hevesle maça gidiyo yada izliyo bir bakiyo gol yiyoruz.

Geri
Üst Alt