# Victor Nelsson

malesef elde patladi

bir tane pozisyon oldu onda da kritik yerde cok basit bir faul yapti

cidden fizik olarak bu seviyelerin cok altinda

en iyi 3. stoper yapacak bişey yok. milli takımda da kesik yiyor, bizde de çift tandem oynayınca. ya o kariyerinde başka bi yere yönelecek ya da biz 3'lüye dönüp kariyerini kurtaracağız.

ha davinson gibi stoperle oynasa onun da performansı çok başka olur, o ayrı mesele.

Hojlund'u marke edebilecek tek stoperimiz.

cl'de oynuyorsan en az 3 tane kalite stoper şart. lüks gelebilir fakat bir stoperimiz sakatlansa vs. emin bayram ile londrada felan elek ederler seni.

piyasasının da çok düşeceğini sanmıyorum. katkı vermeye devam etsin yeter.

malesef elde patladi

bir tane pozisyon oldu onda da kritik yerde cok basit bir faul yapti

cidden fizik olarak bu seviyelerin cok altinda
O pozisyon faul falan değildi bence bu arada. Hakemin “hadi lan İngilizler golü de mi ben atayım son bir şans verdim” faulüydü

Bu adam sayesinde ligin en az gol yiyen takımı oldun ilk 7 maçın 4’ünde gol yememişsin. Hala İskandinav Semih falan yazan var. Medyadaki düşmanlara çanak tutuyorsunuz. Bu adamı keseceğine Angelinoyu kesip Apoyu sol beke çekersin tüm büyük maçlarda. Ne ofansta verim aldın ne defansta Angelinodan

Yaptığı fuale epey öfkelendim. Bence iyi değildi ama kötü de değildi. Yine de yazık olacak

Toparlamazsa oynamayacak maalesef, şu an elde iyi seviyede dört stoper var, Sanchez şu haliyle bankolar bankosu, Abdülkerim hayli iyi ve Türk ayrıca sol bekte de oynayabiliyor, Kaan her yerde oynayabiliyor zaten, e bu adama da kulübe yolu görünüyor böylelikle

Umarım hem kendisini hem bizi tatmin edecek bir teklif alırız. Yabancı sınırı kalkmazsa hak ettiğinin çok altında dakika alacak çünkü

İskandinav Semih Kaya'nın değeri düşmeden satılması adına CL maçlarında oynamalı ve UTD maçına üçlü defans hattı ile çıkılmalı.
İtalyan Kubilay Kanatsızkuştan sonra İskandinav Semih Kaya'yı da gördü bu gözler

🤡

Kendi oyuncusunu bu kadar değersizleştiren tipler gerçekten komik baya

Lig de değişmeli olarak forma verilmeli. Abdulkerim solbeke çekilip sahaya sürülebilir. Adamı kötürüm yapmayalım.

Antalya maçı 11 başlar.

Su solbek ve Turk oyuncu problemimizi goz onune alinca ve takim savunmasi arttirmak gerektiginde iyibir alternatif olarak bekliyor kenarda ancak bence de transfer yapmasi gerekiyor. Bu durumu biraz da kendisi olusturdu, mutsuz goruntusu vs.. Umarim o problemli donemi geride birakmistir.

Clde oynamak varken illa gideceğim diye tutturmasına ihtimal vermiyorum fazla. Belki ailevi sorunlar vardır ya da sevgilisi gidelim demiştir. Şimdi çocuk da oldu, belki de kadın burada yaşamak istemiyor bilemeyiz

Bu kadar dışarda kalması benim zoruma gidiyor açıkçası bu adam son yıllarda gördüğümüz en net savunmacı olabilir

Belki Abdülkerim in solda oynama fikriyle birlikte Nelsson Davinson ve Boey gibi bir dörtlü kullanılabilir geride

Boey-Davinson-Nelsson-Abdülkerim

Geri
Üst Alt