- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın aldığınız paralar.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğlum çoluğun çocuğun ne günahı var? Şu tip beddualardan uzak durun. Allah kimseye evlat acısı göstermesin...Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın aldığınız paralar.
Torreira avantajı alıyor ama orada, Mertin pozisyonunda bir avantajı alma durumu yok.Benim bildigim topa vuramazsan onu yapmak foul oluyor. Yani bir pozisyonda ayagini rakip topa vuramasin diye önüne atmak/yere basmak foul. Mesela Göztepe macinda Mert Müldür o penaltilik pozisyonda aynisini yapiyor (ayagini hücumcu oyuncunun önüne atiyor ve topa dokunamiyor diye bence penalti) ve orda penalti istiyordu forum.
Birde bu Bayarslani hic sevmesende, herif burda Konyali oyuncu Torreiraya dokunmasa, Lucas o topa dokunamazdi demeyi istemiyor mu?
Düşünün daha bu rezilliklerin 2 kralı erkan engin ve emre malok daha piyasaya cikmadi
Bilmiyorum cevap verdiler mi evet yasak malasef şöyle açıklanıyor topa vuracak adam eyleme başladığı için sen onun önüne ayağını koyduğun için vurmasını engelliyorsun ve bu faul oluyor. Çelme takmak gibi düşünelebilir.Böyle olunca faul olduğunu ilk kez duydum, adamın önüne ayak koymak yasak mı lan