Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor"

Geçen yıl da gördük bu senaryoları artık maçları var hakemleri yönetiyor ve istediği kararı aldırıyor.

Derhal ya var kalkacak ya da var’a yabancı hakem gelecek.

Burada dönenleri adalet sistemimiz az biraz çalışsa öğrenmemiz lazım. Aleni yapıyorlar çünkü ama herkes kulağının arkasına yatıyor

Benim bildigim topa vuramazsan onu yapmak foul oluyor. Yani bir pozisyonda ayagini rakip topa vuramasin diye önüne atmak/yere basmak foul. Mesela Göztepe macinda Mert Müldür o penaltilik pozisyonda aynisini yapiyor (ayagini hücumcu oyuncunun önüne atiyor ve topa dokunamiyor diye bence penalti) ve orda penalti istiyordu forum.

Birde bu Bayarslani hic sevmesende, herif burda Konyali oyuncu Torreiraya dokunmasa, Lucas o topa dokunamazdi demeyi istemiyor mu?
Torreira avantajı alıyor ama orada, Mertin pozisyonunda bir avantajı alma durumu yok.

Bu kısım yorum tabii ama Aleksic’in topa vurmasını engelleyecek bir durum yok pozisyonda.

yandaş ve muhalif medya alayı adpor hariç fbli olduğu için gündem olmayacak!

gündem olmayacağı için unutulup gidecek

bu yönetimde kimsenin düdüğünü filan astıramaz

yediğimiz haksızlıkla kalacağız ortada!

Dişli bir yönetim olsa şu Var kayıtlarıyla zaten hakemliği sallantıda olan o adama bugün düdüğü astırırdı.

Koşamaz, göremez, konuşamaz. Birader sen acemi hakemlere manipülasyon dışında neyi yapabiliyorsun ki?

Volki tolki'ye pankartlar hazırlanmalı, bol bol sövülmeli diyeceğim de bu herif kendisine küfür edildikçe hoşuna bile gidebilir, gülümser falan.

Böyle olunca faul olduğunu ilk kez duydum, adamın önüne ayak koymak yasak mı lan
Bilmiyorum cevap verdiler mi evet yasak malasef şöyle açıklanıyor topa vuracak adam eyleme başladığı için sen onun önüne ayağını koyduğun için vurmasını engelliyorsun ve bu faul oluyor. Çelme takmak gibi düşünelebilir.

Dipnot; topa ilk dokunan torreria olsaydı faul olmazdı. Tabi şöyle dokunma torrerianın ayağına vurmadan dokunmaktan bahsediyorum.

VAR şikesi olarak literatüre geçecek kadar uğraşmış adam. Hani senaryo yazsan anca bu kadar olur.

Senin olmayan şerefine sokayım ben. Beşiktaşlıymış şaşırtmıyorlar da.

Geri
Üst Alt