Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu Türk Halkına Küfür Etti

Cevap: Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu Türk Halkına Küfür Etti

Şunlara 14. hafta öyle bir yerleştirmeliyiz ki sokağa çıkacak duruma gelemesinler karaktersiz ocları

Bunlar başladı yine biz bize yeteriz herkes bize karşı ayaklarını. Tam kenetlenmişlerken açıklansın şu iddianame :asd:

Bugün milli takım oyuncuları taraftara küfretti. Bugün renkler bayrağa bir kez daha galip geldi. Bugün Milli takım bitti resmen.

Maç sonu açıklamasında Volkana soruyorlar ıslıklanma hakkında konuşacakmısın diye oda diyorki ben Fenerbahçe Cumhuriyetinde top oynuyorum Burası Galatasaray taraftarının ağırlıklı olduğu stad Islıklanmam normal.

Dogru mu bu aciklamalar?

Maç sonu açıklamasında Volkana soruyorlar ıslıklanma hakkında konuşacakmısın diye oda diyorki ben Fenerbahçe Cumhuriyetinde top oynuyorum Burası Galatasaray taraftarının ağırlıklı olduğu stad Islıklanmam normal.

Dogru mu bu aciklamalar?

kesinlikle dogru degil. ezik herifin cok zoruna gitmis ki f5 cumhuriyeti muhabbeti yapiyor :D

Çözüm çok basit aslında. İzmir-Ankara-Bursa-Kayseri şehirlerinde dönüşümlü oynatılsın milli maçlar. Kim haklı derseniz herkes haksız. Milli takım oyuncak oldu ülkede. Bundan sonra Avcı gelince de başka stadlarda Galatasaraylı damgasıyla top oynatmaya çalışacak. Bugün resmen yıkım oldu.

Emre milli takımı bırakmış. Ertem diyor..

Bu Ertem salağı neler yazmış öyle ?Taraftan fb li futbolculara küfür ettiğini duyan var mı ? Ertem Şener taraftar futbolculara küfür etti demiş. Ben şahsen hiç küfür duymadım tribünlerden sahadaki futbolculara karşı. Islıklama ve alkış protestosu vardı sadece bu da en medeni protesto yöntemidir tabi medeniyetten bihaber cahil fb topçusu bunu nerden bilecek ? küfür eden varsa onlarda fb li topçulardır. Milli takım tarafarına küfretmişlerdir.

Bu Ertem salağı neler yazmış öyle ?Taraftan fb li futbolculara küfür ettiğini duyan var mı ? Ertem Şener taraftar futbolculara küfür etti demiş. Ben şahsen hiç küfür duymadım tribünlerden sahadaki futbolculara karşı. Islıklama ve alkış protestosu vardı sadece bu da en medeni protesto yöntemidir tabi medeniyetten bihaber cahil fb topçusu bunu nerden bilecek ? küfür eden varsa onlarda fb li topçulardır. Milli takım tarafarına küfretmişlerdir.

Stadda olan bazı basın mensupları küfür edildi diyor, tvden izleyenler sadece yuhlama var diyor bende arada kaldım.

atatrkrenksiz171.png

"Ben sporcunun

zeki, çevik ve aynı zamanda

ahlaklısını severim"

fft16_mf571287.Jpeg

312920090413091327579.jpg

85775.jpg

emre-b.jpg

1380-200x200.jpg

-------------------

Fenerde ahlâk ne gezer...

Allahıma binlerce kez şükür,dünyanın en KARAKTERLİ takımının taraftarıyım..

ayi volkan herseyi haketti güzel oldu

Onunki bununki..

2 arkadaşım maçtaydı biri fenerli diğeri Galatasaray'lı küfür ettik diyorlar işin garibi fenerli olan he bende ettim diyor ihale bize kaldı

saha ortasinda adam dovdu kufur etmistir hebe hube diyip samanalti ettiler.

kayserili adamin sirtina tekme atti cani yandi diyip 1 mac verdiler

simdi de alkisla tassak gectiler diye kufur ediyo hepsi birden savunuyo adami

LAN SEN KIMSIN AYI

islik mi yedin? kufur mu yedin? 3 tane gol yemissin armut gibi. millet isinden cikip o havada maca gidiyo ulkesini desteklemek icin. ne islikladilar ne kufur ettiler allahin MALI

Geri
Üst Alt