Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Arkadaslar selam.

Benim boy 1.83 ve kilo 80 oldu.

Biraz gobegim cikti hafiften. Tekrar eski fit gorunumume kavusmak istiyorum. Ama cok kasli olmama da gerek yok. Hafif kas ve fit gorunmek yeterli benim icin.

Bu konuda bilgi sahibi olanlar ozelden goruslerinizi yazabilirseniz sevinirim.

arkadaşlar karşılıklı atışmayalım.konuyu kirletmeyelim.bilgi alışverişinde bulunan insanları engellemeyelim

Arkadaslar selam.

Benim boy 1.83 ve kilo 80 oldu.

Biraz gobegim cikti hafiften. Tekrar eski fit gorunumume kavusmak istiyorum. Ama cok kasli olmama da gerek yok. Hafif kas ve fit gorunmek yeterli benim icin.

Bu konuda bilgi sahibi olanlar ozelden goruslerinizi yazabilirseniz sevinirim.

yag-şeker-un-tuz dan uzak dur üstüne günde 1 saat koşu yap bol su iç yeter

Boy 1.80 kilo 64. Düzenli yaptığım tek şey Barfiks çekmek bide kum torbası var nadiren onda çalışıyorum. Fiziğimi koruyorum çok kas yok ama göbeği engelliyor

tapa

Alex panpa 2 dk gel hele salonda hocaya sordum protein tozsuz olurmu sağlam vücut diye yok dedi alman lazım dedi alıyorum bende sen ne diyorsun bu duruma spor yaptığın günler 2 kere yapmadığın günler 1 kere kullan diyor tavsiyesi o kilo almazsın kasları besler dedi ama benim kiloda vermem lazım nasıl olacak hem cardio hem fitness programı ? 3 aydır düzenli olmasada gidiyorum baya topladı vücut kendini 94 kilodan 87 ye düştüm göğüs kası felan şişmeye başladı ama şekilsiz hala nasıl parçalarım ? kollarda keza öyle hala şekilsiz biraz sıkıntı şekilli birşey çıkıyorda sıkmadan çıkması lazım asıl mesele o birde 80'e düşmem lazım onun için ne tavsiye ediyorsun hem cardio hemde ağırlık programı ile hem 80'e düşüp hemde vücudu çıkartabilirmiyim ? yalnız sendeki gibi vücudu şişirmek istemiyorum sadece kasları şişirmek parçalamak istiyorum :D

Evlenmeden önce Kilo sorunu nedir bilmezdim,evlendikten sonra baya bir Kilo almistim,son Alti ayda neredeyse bu yasta eski halime dönmeyi basardim,beslenmede atkins diäti ise yariyor gercekten,göbek bölgesi sadece saatlerce göbek calismakla düzelmez,Protein ve cardio sart yağ tabakanin gitmesi icin,proteinshake kullaniyorum mesela

Birde bira yerine raki iciyorum

kalitelidir diye jatomi demirörene üye oldum yalnız trainerler program yazmıyorlar , acil şekilde bölgesel program gerekli artı olarak suplement kullanımına naıl bakıyorsunuz cla,bcaa,whey almayı düşünüyorum 2 senelik geçmişim var ama hiç suplement kullanmadım, 88 kilo, 175 boy,34 yaşındayım :)

Evlenmeden önce Kilo sorunu nedir bilmezdim,evlendikten sonra baya bir Kilo almistim,son Alti ayda neredeyse bu yasta eski halime dönmeyi basardim,beslenmede atkins diäti ise yariyor gercekten,göbek bölgesi sadece saatlerce göbek calismakla düzelmez,Protein ve cardio sart yağ tabakanin gitmesi icin,proteinshake kullaniyorum mesela

Birde bira yerine raki iciyorum

Rakı'ya ben de dönüş yapmıştım ama mezeyi gömüyorsan daha beter yapıyor. :asd: hatta bira bir zaman sonra şişkinlik yapıp yedirtmiyor ama rakı da sabaha kadar tıkınsan doymuyorsun. İlginç bir içki gerçekten. :asd:

Bu protein tozlarini dogal diye kakaliyorlar bence, zarari yaslandikca cikacak ortaya.

Protein tozsuz da guzel fit bir vucuda sahip olabilirsin yani.

Bende persembe den itibaren spordan önce gainer spordan sonra protein tozu kullanacağım bi zararı olur mu diye dusunmuyo değilim

Geri
Üst Alt