Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.299
- 7.173
- 2.358
Protein tozu kullanıp sonra spora devam etmeyen arkadaşlar,göğsü sarkık,Antalya,Muğla sahillerin de dolaşan Rus,İngiliz teyzelere benzersiniz.Haberiniz olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex panpa 2 dk gel hele salonda hocaya sordum protein tozsuz olurmu sağlam vücut diye yok dedi alman lazım dedi alıyorum bende sen ne diyorsun bu duruma spor yaptığın günler 2 kere yapmadığın günler 1 kere kullan diyor tavsiyesi o kilo almazsın kasları besler dedi ama benim kiloda vermem lazım nasıl olacak hem cardio hem fitness programı ? 3 aydır düzenli olmasada gidiyorum baya topladı vücut kendini 94 kilodan 87 ye düştüm göğüs kası felan şişmeye başladı ama şekilsiz hala nasıl parçalarım ? kollarda keza öyle hala şekilsiz biraz sıkıntı şekilli birşey çıkıyorda sıkmadan çıkması lazım asıl mesele o birde 80'e düşmem lazım onun için ne tavsiye ediyorsun hem cardio hemde ağırlık programı ile hem 80'e düşüp hemde vücudu çıkartabilirmiyim ? yalnız sendeki gibi vücudu şişirmek istemiyorum sadece kasları şişirmek parçalamak istiyorum![]()
herkese tavsi ederim
![]()
herkese tavsi ederim
![]()
Bunu 1 ayda yiyebilen 10 kilo alır.
Klassik türk erkeği göbek eritmek ister bu bize ters babam.
BlueTapa
Bu başlığa girince İlber Ortaylı gibi hissediyorum kendimi o kadar yanlış şey var ki.
Bende persembe den itibaren spordan önce gainer spordan sonra protein tozu kullanacağım bi zararı olur mu diye dusunmuyo değilim
Kardes bence ilk baslarda kullanma, o aldigin kalorileri yakman gerek. Bence böyle 1 Ay veya 1,5 Ay git sonra biraz kas gelismis olur ve sende daha uzun calisabilirsin, iste o zaman kullan. Ilk baslarda uzak dur, düsün ilk baslarda aliyorsun kalorileri sonra sporu birakiyorsun. Bitersin yani o zaman dahada cok is cikar basina
sen ne zaman netleşiyon renktaş![]()
Bayramin mübarek olsun bu arada
Arkadaslar ben 1,92 boyum var ve 69-70 Kilodayim, su anlarda bende basladim spor yapmaya salonda, biraz daha kilo vermek icin.
Ben öneri: Runtastic Six Pack Uygulamasi arkadaslar. Yani bir hafta icerisinde 2 Pack görünmeye basladi. Günde 8-10DK Antreman yapiyorsunuz evde sonrada cogaliyor. Müthis bir uygulama herkese öneririm![]()
Kardes bence ilk baslarda kullanma, o aldigin kalorileri yakman gerek. Bence böyle 1 Ay veya 1,5 Ay git sonra biraz kas gelismis olur ve sende daha uzun calisabilirsin, iste o zaman kullan. Ilk baslarda uzak dur, düsün ilk baslarda aliyorsun kalorileri sonra sporu birakiyorsun. Bitersin yani o zaman dahada cok is cikar basina
Renktaş nasıl bir iş çıkar ? Zaten 55 gündür gidiyorum
Protein tozu kullanıp sonra spora devam etmeyen arkadaşlar,göğsü sarkık,Antalya,Muğla sahillerin de dolaşan Rus,İngiliz teyzelere benzersiniz.Haberiniz olsun.