Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Ocağı bekliyorum. Karantina kapanma muhabbeti olmazsa 6 aylığına yazılcam yaza kadar toparlarım. 2 senedir yazılıyorum yarıda kalıyor karantine cart cıkıyor.
Olm yazılmana ne gerek var, eve barfiks demiri alıcaksın 100 liraya
İlk 1 hafta 4 set 5-6 asıl sağlamlaşsın sırtın, sonra ağrıların kesilecek uğraşma hiç salonla şimdi

Olm yazılmana ne gerek var, eve barfiks demiri alıcaksın 100 liraya
İlk 1 hafta 4 set 5-6 asıl sağlamlaşsın sırtın, sonra ağrıların kesilecek uğraşma hiç salonla şimdi
dambl seti de var barfiks demiri de ama evde konfor alanındayken useniyorsun. kaç kere denedim düzen oturtamadım

dambl seti de var barfiks demiri de ama evde konfor alanındayken useniyorsun. kaç kere denedim düzen oturtamadım

Bak şu alt bölümler varya oraları sıkılaştırmadan fıtık ağrısı kesilmez.
Sırt- belin çözümü var yine kasık olsan daha beter onun ameliyat dışında çözümü yok.

barfiks.jpg

Sırt- belin çözümü var yine kasık olsan daha beter onun ameliyat dışında çözümü yok.

barfiks.jpg
bende göbek , bel ve göt kısmı hatta göt ve kalçayı bir bütün sayarsan hayvan gibi oldum.

hanımdan daha dolgun kalçalarım var bu hareketi yapan arkadaşın ise küçücük götü var.

bize doğru dürüst hareketler önerin lütfen alper bey

barfiks.jpg

eyw abi yarın bakıcam durumlara yeni eve taşındık kurmadım daha barfiks cubugunu. yarın takıp başlarım

bende göbek , bel ve göt kısmı hatta göt ve kalçayı bir bütün sayarsan hayvan gibi oldum.

hanımdan daha dolgun kalçalarım var bu hareketi yapan arkadaşın ise küçücük götü var.

Hip-thrust.gif

Olm senin götün büyükse hareketin ne suçu var lan
Squat'a mı abandın ne halt ettin sen

🤦‍♂️

eyw abi yarın bakıcam durumlara yeni eve taşındık kurmadım daha barfiks cubugunu. yarın takıp başlarım
barfiks demirimin ucundaki sarı slikon taşınırken kaybolmuş
2 sene önce 120 liraya aldığım demir çöp oldu
bayağı kaliteli bir yapı idi, tekrardan para bayılmak durumunda kalıyorum canım sıkkın

Geri
Üst Alt